04.15, avis?

Kan räkna timmarna jag har kvar tills jag ska upp till jobbet. Larmet är ställt på 04.15 och jag ska befinna mig på Grand Hotell klockan 05.45. Jag antar att ingen är avis. Jag ska nämligen provjobba på Verandan som frukostvärdinna.



God natt.

Post-it

Klockan passerar snart 01.00. Jag är rastlös, inget ovanligt dock.
Lillebror skaffade mig en Spotify i förra veckan som används flitigt. Antar jag är en av de sista som skaffat det(?) smidigt och lätt att förstå sig på, bra.

Gjorde en dunder middag till mig, pappa och lillebror. Dom tjatade så.. jag offrade mig. Till efterätt blev det kaffe, Marabou, vaniljglass och Moa som sällskap. Den tjejen och jag ligger på samma nivå i tänkande vilket ibland resulterar i ganska så underliga funderingar.

Kom nyss på en ide som jag kladdade ner och tänkte dela med mig av för den som är intresserad.


Svårare än så är det inte att tillverka sina egna fjäderörhängen. Billigt också. Jag ska fixa de material som  behövs imorgon, blev pyssel sugen. Pärlshopen i Sturegallerian och Västermalmsgallerian har allt och lite till i smyckesväg.

Snart kollar jag i kors, inte ett dugg pigg längre. Coca-cola sen sova...

Are we human?

Man är inte mer än människa. Men ibland börjar man undra.. Vill kunna prestera perfekt och vara alla till lags men inte alla gånger det går som man vill. Ikväll va stress, STRESS.
Fick ett glas vin efter jobbet och en stor och god lunchlåda till morgondagen med mig hem utav kocken hem där jag fick mixa ihop allt jag tycker om. Oliver, räkor, avokado, kräftor, fetaost, krutonger mm... Det fick mig på bättre humör efter en rent ut sagt skit kväll. Vill vara vanliga sociala Malin som pratar med alla och gärna pratar mer utöver vad dom vill ha och äta och veta om dom är nöjda, men jobb är jobb vilket är trist.

Imorgon jobbar jag på Design Passion från 11-18.

Gårkvällens jobb (fredag) på restaurangen gick bra och sällskapet efter jobbet ännu bättre. Punkt.

Nu ska jag sova väldigt gott.

Välkommen till verkligheten

Har svårt att förstå att livet inte kan vara kul och på mina villkor. Hatar att vara tvungen att tacka nej till roliga saker som krockar med jobb. Som pappa säger - Välkommen till verkligheten!

Har kanske gjort det mesta som jag vill på senaste så den här helgen kommer ganska lägligt.
-Imorgon fredag. 11-17 Design Passion & 17-23 Restaurang Lorenzo
-Lördag. Restaurang Lorenzo middagspass
-Söndag. 11-18 Design Passion

"Vi ska hem snart.."

... Började kvällen på Ego med Stand up comedy och ETT glas vitt. "Vi ska hem efter det här..." Slutade med shotrace innan vi lämnade stället och smet in på F12 där vi helt plötsligt fick varsin drink i varje hand. "Nä, men vi ska hem efter det här.."



Stand up comedy va över mina förväntningar. Kodjo och Mårten fick mig verkligen att skratta. Kodjo dök senare upp vid vårat bordå F12 då jag passade på att säga hur kul det var på Ego.

Intresserad?

Kanske känns lite avlägset att prata vinterkläder just nu men jag har en svart Boomerang dunjacka i XXS <--- klicka här för att komma till min annonsen.

Intresserad av en skinnjacka istället? Klicka HÄR!

23.45

Dubbelavsnitt av Paradise Hotell.

"Jag har högkonjuktur i mitt liv"

.. den bra beskriviningen uttalade sig Sofia igår över en fika. Mycket bra beskrivning och jag håller helt klart med.

Gårdagen bestod av att jag, Soafia och Moa strosade från butik till butik under hela dagen och avslutades med en caffe mocha white på Wanyes. (..och nej, detta är ingen "caffe latte" blogg)

Till middag lagade jag och Moa köttbullar och pommes. Mätta och belåtna degade vi ner oss i soffan för dubbelavsnitt av Paradise Hotel (danska)

Idag sov vi länge..
Efter en promenad bestämde vi oss för att äta sushi i Gröndal. En stor favorit med eget recept på "laxlyx" på menyn. Prova så får ni se, himmelsk gott.

Efter sushi åt vi glas och tog en långpromenad från Gröndal-Årsta och drömde oss bort bland alla nybyggda lägenheter nere vid vattnet i Årstadal.

Imorgon ska jag och Moa till Ego på "Stand up comedy" mellan 20-22, kanske ett glas på F12 efter innan ett par dagars jobb väntar..

It started with a kiss

Bortslösad tid.

Sov gott


Nytt i garderoben


Impulsköp från Belle


Skinnjacka från Only

"We are golden"

Är det så här livet ska se ut som 19? antagligen bara tillfälligt.. är ju inte så att jag inte trivs med det, snarare tvärt om - JAG ÄLSKAR DET!

Fredagen. Jobb.  Slutade med att jag blev bjuden på kräftskiva på Royal garden av Roza. Hur slutade det? Sammanfattning-Vin, kräftor, vin och inte sova en blund då det fanns roligare saker att göra tills det var dags att åka till Design Passion nästa morgon och jobba kl 11-18.

Lördag. Var helt slut, snarare död. Efter att ha jobbat utan att ha sovit en minut är inte lyckat. Sandys till frukost/lunch och shoppade skor med Moa under arbetstid och drack kaffe för att hålla ögonen öppna. Även denna kväll slutade med kräftskiva hemma hos Moa och jag somnade i soffan innan 23.00...

Idag Söndag. Den enda dagen i veckan som är skapt för att vila ut och jag ska in till stan snart och äta med Moa.


(Fotografering i Design Passions lokaler)





Bilder efter helgens händelser kommer senare under dagen..

Jobb på Design Passion

Gomorgon. Solen skiner och då blir jag alltid på bra humör. Sitter och degar i soffan till Nyhetsmorgon på tv4 och en stor kopp kaffe som jag hoppas ska få mig att vakna. Ska iväg till Design Passion på Birger Jarlsgatan 18 och jobba för dem idag och imorgon.  Så har ni vägarna förbi, säg hej. I informationen stod det "kläder efter väder" - YES! underbart väder redan 18+

Ha en bra dag!



Grand Hotell

Min jobb intervju på Grand Hotell kl15 gick galant trots min sprängande huvudvärk, smått bakfull efter gårdagen och på tok för mycket festligheter och lite sömn. Ska provjobba på Verandan Grand Hotell den 1 september som frukostvärdinna. Har två häften med information och strikta regler att läsa på tills dess, spännande. Tveksam till att vara klar, snygg och på plats kl 6 varje morgon om det skulle gå vägen?

En Onsdag på F12/Whiteroom


Började kvällen med vin hos mig med Roza och Ellan. Jag och Roza träffades nere på Rhodos när vi jobbade på Pacha/Toxic. Vi träffade Soran och Özz på F12, jag fick byta ett par ord med Caroline Wiberg och när klockan blivit 3 hoppa vi in i en taxi till Whiteroom. Även där stannade vi till solen gått upp och vi var de ända kvar på stället.




"I make her say"

Solen skiner vilket alltid gör mig på bra humör. Jag börjar "morgonen" med att lyssna på den här låten -

Ha en bra dag, nu ska jag röra mig in mot stan.

Slagit rekord

... som soffpotatis. Hela dagen har gått ut på att sova länge, titta på allt meningslöst på mtv och när det inte fanns något roligt kvar att se så gick jag och Ellan och hyrde en film och passade även på att sola solarium och köpa med oss godis hem. Filmen var grym, Patrik 1,5 gjorde mig på gott humör.

Nu ska jag fortsätta mitt segande. Film?

Gårdagens tripp över till Nybrokajen där Holländarnas båt låg var lyckad. Trevliga människor och gott vin. Vi tog taxi hem vid 3.

Go natt.

Kallad på intervju

Fick nyss svar ifrån ett jobb jag sökt. Är kallad på intervju till Grand Hotell på ons-tors, spännande. Helt plötsligt kommer det svar från många samtidigt, hemligheten är att bara samla på sig erfarenheter överallt och vara PÅ.

Nu ska jag klä på mig för en trevlig stund med Moa på en båt nere vid Nybrokajen.

Pics

Gomorgon.
Här kommer lite bilder från kräftskivan.

Lillebror


Kräfta


Jag


Jeppe


Världens bästa pappa

Nu ska jag ta och göra mig iordning. Idag ska jag köpa mig nya kläder.. Bye.

Bra Söndag

Haft en mysig dag med nära och kära på landet där vi firade min födelsedag. Fyllde den 13de. Nu ikväll begav jag mig till Norrmalmstog för att möta upp en arbets-trött Moa vid 9 tiden. Efter två glas vin på Fridays och två trevliga turister blev det hemgång, för min del. Imorgon ser jag fram emot att sova ut innan en hel del shopping väntar(!) och imorgon kväll väntas båtfest nere vid hamnen.

Go natt gott folk. Nu är jag slut.

Fridays, Moa till vänster och ett par pratglada turister från Holland.

Fridays, jag och den tredje turisten.

Tack för en riktigt bra födelsedag!

Tack för alla gratulationer, fina presenter, söta vänner och ett trevligt sällskap på F12.
 


Kan visa imorgon vad jag fick för presenter. Nu måste jag göra mig iordning för kvällens coctail-party hos Becky, sen bär det av till Berns.

Av någon anledning känner jag mig glad idag.

Idag fyller jag 19

Gomorgon!
Igår ringde jobbet  jag provjobbade hos och dom ville att jag skulle komma idag och arbeta under lunchen. Dels tacka jag såklart "ja" eftersom jag inte vill gå miste om ett framtida heltids jobb med fast tjänst och dels för att jag slutar redan vid 16-17 och då hinner jag med kalas ikväll!

Imorsse kom mamma och lillebror in och sjöng "ja må hon leva" för mig. Fick en röd kamera + extra minneskort och lite annat.

Grattis till mig själv.

Provjobba

Usch o fy! är uppe tidigt som attan för att vara mig. Ska faktiskt iväg och provjobba på ett ställe som heter Restaurang Lorenzo på Fridhemsplan kl11, ska bli intressant. Önska mig lycka till!

Utställning på Djurgården-Gamla Stan

Haft mysdag i stan idag. Började med att vi tog båten över till och Djurgården och var på IKEA-utställning, roligare än va jag förväntat mig. Efter tog vi en tripp längs vattnet, genom stan och vidare till Gamla stan och åt middag utomhus. Han i kassan ville att jag skulle komma förbi med mitt cv eftersom de söker personal(!) det skulle inte kunna sitta bätte med ett jobb just nu. Hoppas hoppas..



Nja... man är inte så stor längre när lillebror står breve..

Yes, jag är bäst

Vilken dag! Helt slut i kroppen.. Va länge sedan min Rhodos-feta kropp fick tränas, sorgligt. Men fixade mitt mål med dagen nämligen att kunna komma upp få ett par vattenskidor och jag lyckades! Jag är stolt över mig själv. Bildbevis nedan.




Nu ligger jag och Ellan och degar framför tvn vilket jag ska fortsätta med ett tag...

Gäsp!

Ska iväg och åka vattenskidor nu. Va säkert 5år sedan jag försökte senast och då kom jag inte upp.. Hoppas det går bättre den här gången. Lovar att visa bildbevis om jag lyckas.

Längtar tillbaka..

Just nu längtar jag verkligen tillbaka. Vill hellre slita ner mig tills fötterna svider på Pacha/Toxic än låta dagarna passera en efter en utan att lyfta ett finger... Hade det nog ganska bra trots allt. Fast man glömmer snabbt baksidan på det hela.

Till vänster - Jag under arbetstid. Till höger - Jag, Therese och Emelie sista utekvällen innan jag åkte till Athen.

Gårdagen på Grönan i bilder


Bror, jag och Ellan i kön till Insane.

Bror.

Jag.

Jag och Ellan i 5-kamp

Norrtälje

Grönan igår var riktigt kul! Va säkert 3år sedan jag va där sist för att åka bergodalbanor. Insane kändes rejält i magen! Och Kvasten som kom förra året eller när det nu var va även den lyckad.

Idag ska vi ta en dags tripp till Norrtälje. Hoppas på en välbehövd utgång till helgen eftersom gårdagens planer på F12 slutade med kvälls smörgås och sömn.

Bye.

Just det! För den som vill ta sig en titt i nya Moore numret finns jag med på sida 44 i listan av "100 hetaste singlarna". Har haft bilden som finns med i tidningen här på bloggen tidigare så det är ingen större chock.

Idag är jag glad

Solen skiner!
Idag blir det Grönan med familj, kusiner och Ellan.
Ikväll väntas utgång på F12 med tjejerna.

Det behövs.

Längtar till att min nyfunna vän Mikaela ska ta sig hit till Stockholm. Mikaela är från Kristianstad och en utav de jag bodde och jobbade med nere på Rhodos. Hon har aldrig besökt Sveriges huvudstad men jag har lovat att visa vad Stockholm har att erbjuda vilket jag verkligen ser fram emot. / Your partner in crime.



(Kollagen är gjorda av Emelie)

Svårt att inte längta tillbaka.. Nästa år ska jag säsonga igen.. någon annanstans med massor av nya människor och nya äventyr. Det är livet.

Tillbaka till vardagen..

Igårkväll blev det lax/räk-middag hos Sandra eftersom hon idag ska åka till Cypern och vara borta i 2v. Va både mysigt och trevligt att ha tjejerna samlade (förutom Katta). Efter middagen blev det film hos till jag somnade i soffan vid 4.. och skulle upp igen och vara klar vid halv12. Åkte iväg med mamma, bror och mormor till Steninge slott och åt lunch.

Enda bilden vi tog under dagen, haha..

För en stund sedan va jag förbi gymmet och solade. När Moa slutar jobbet vid 21.00 ska jag hem till henne och dega.. Imorgon hoppas jag på sol för då ska vi ligga vid klipporna och lata oss.

Pridefestivalen

Tjo hej homo, staight eller gay!
Idag tog jag, mamma och bror en sväng in till stan för att kolla prideparaden. Här är bilderna jag tog..



Mark Levengood och hans man Jonas Gardell.



Fler bilder kommer snart..

RSS 2.0