Här kommer "en kvällens"

istället för "dagens"- outfit. Har tid över så passade på att göra lite framsteg. Jag vet att jag är dålig på det men här har ni en kvällens.


*Klänning H&M
*Skärp Gant
*Jacka Lindex
*Ring H&M
*Klocka Guess

Man klarar det mesta som ung


Som att inte gårdagen räckte så ska jag ut ikväll igen. Den här gången blir det hem till Moa i Gröndal. Alla tjejerna ska med och då kan man aldrig ha tråkigt. Innan blir det en fika med Sandra och Ellan.

Idag har jag varit inne i stan med pappa och köpt gardiner. Vi åt också en god hälsotallrik inne i Skrapan gallerian. Mitt rum blir bara finare och finare och man trivs bättre när man omger sig bland fina saker som man valt helt själv. Blir ett kort inlägg idag men har brottom och måste verkligen ta en dusch.

(Ups.. råkade få med min stora klädhög på bilden. Kan bero på att min garderob inte finns än)


Nu börjar mitt rum ta form

Titta så fint det har börjat bli i mitt rum. Nya tapeter, nytt golv och idag va jag och pappa på Ikea och införskaffade oss i princip allt detta. Jag är så otroligt nöjd! med lite beiga och blåa kuddar med stjärnor på kommer sängen bli perfekt. Jag är såld på hela det där Lexington stilen så det ska bli mer i rött, vitt, blått och stjärnor.. nu jäklar ska det bli förändring.


Alldeles strax ska jag röra mig mot stan. Blir en middag på någon mysig restaurang med Katta, Sofia och Ellan vad jag vet än så länge. Ni får ha en trevlig kväll allihopa!

Är det saltmannen?

JAG FANN DEN! När jag for förbi Centralen idag tog jag mig snabbt in på Pocket shop för att kolla om dom hade fått in "Är det saltmannen?" Där i står massor av låtartexter som folk missuppfattat och sjungit fel på. Kan skriva ner några bra här nedan så kommer ni förstå, detta är humor. Min sort av humor.


Utdrag direkt ur boken:

Teddybjörnen Fredriksson
Artist: Lasse Berghagen
Riktiga texten var: Teddybjörnen Fredriksson, ja så hette han.
Men jag sjöng: Teddybjörnen Fredriksson, Jansson hette han.
Ålder när felet upptäcktes: 19
Namn: Jenny

Smells like teen spirit
Artist: Nirvana
Riktiga texten var: With the lights out its less dangerous. Here we are now entertain us.
Men jag sjöng: Here we are now with potatoes. And a mars bar and potatoes.
Ålder när felet upptäcktes: 11

Bra med förändringar i livet


Nu blev jag nyss avsläppt av Katta som va söt och körde hit mig. Jag, Sara, Katta, Sofia och Moa hade mys-prat-svull-kväll med vin och coca-cola. Är det så det kommer bli nu när fler av oss i sällskapet fyller 20, att colan så småning om byts ut mot oss vin drickande tjejer som tar ett glas så fort det finns tid över eller helt enkelt brist på annat. Kanske är vi 18,19, 20 åringar som blir den nya generationens alkolister? Självklart inte den bilden man får upp i huvudet när man tänker "alkolist". Självklart ligger det samtidigt ironi i det jag skriver så ta inte detta grav allvarligt.

Tidigare under dagen var jag iväg till Vällingby och tog en snabblunch med Ellan. Strosade runt ensam och hittade ett par marinblå cityshorts till sommaren på Mango och ett halsband inne på TopShop. Ska försöka ta en bild imorgon.

Hittade lite gamla bilder på Kattas mobil. Lite annorlunda färg nu/då. Trivs mycket bättre i mitt hår nu än som blond. Bra med små förändringar i livet. Jag ledsnar så ofta så att byta hårfärg kan göra stor skillnad.
 

Välkommen hit!



Inte första gången jag skriker i videoklipp "välkommen...!" Den här är från våran limmofärd i lördags.

Nu ska jag hoppa upp ur sängen och ta mig till till Vällingby och luncha med Ellan som ska jobba dubbla pass idag:/ lite avbrott under dagen och snacka av sig med en vän kan pigga upp.

Fler besökare?

Här är ett bra och enkelt sätt att fånga intresset i din blogg hos fler läsare. Följ bara dessa enkla steg, klicka här för att se instuktionerna. Enkelt, snabbt och smidigt. Testa själv, det fungerar!


Kärleks citat

"De höga klackarna uppfanns av en kvinna som blev kysst på pannan."

Christopher Morley

2009-02-24

Just nu!
Den rätte för Rosing. Stackarn försöker hålla sig kvar som b-kändis och vill inte bli bortglömd. Trots detta sitter jag här bänkad framför tvn ändå just för att jag inte kan missa detta pinsamma program. Tveksam till att hon kommer hitta kärleken i tv.. vad tror ni?

Ska visa er lite nytt sen som jag shoppade idag.

Puss.

Grattis på 20 års dagen!!

Idag fyller Ellan år, på riktigt. I lördags firade vi henne och hade en helt grym kväll. Ikväll blir det dock lugnare, fika hos henne klockan 20.00. Älskar dig min älskade vän<3


Världens bästa kväll!

Hade världens bästa kväll igår!!!!!!!!!!!!!!! Allt va perfekt in i minsta detalj. Underbar service och vi blev behandlade som små prinsessor. Vi fick champagne drinkar med jordgubbar och fantastisk mat på Trattoria Romana, födelsedags sång på italienska, Metropolitan och rosor när vi gick där ifrån. Utanför stod våran chafför Gunnar och väntade på oss. Vi hann hälla i oss tre flaskor, ha jävligt kul och sjunga oss hesa innan vi blev avsläppta utanför Ambassadeur där Erik, nattklubbschef hämtade in oss. Vi blev visade till bordet, fick en ur gullig servitör och champagne.


Mina älskade vänner.

(Klicka för att få större)




(Klicka för att få större)




(Klicka för att få större)

Idag mår man som man förtjänar men det är det alla gånger värt. Jag har tryckt i mig en ost/skink sallad och tänler inte röra mig mig ur soffan på hela kvällen. Puss o kram!

som ett barn på julafton..

Tidig morgon! Det här hör till ovanligheterna att jag är uppe så här tidigt en lördag. men har man en katt som vill få tag i en tår så är det svårt..

(Familjens lill-skit. När han försvann helt plötsligt igår trodde mamma att hon råkat tvätta honom i tvättmaskinen. Hon skrek till mig att börja leta medans hon öppnade luckan och när jag vände mig om satt våran älskling och gäspade bakom mig. Han ska bara veta hur rädda vi blev! haha)

 Igår blev det hemma kväll och Ellan va här. Vi degade ner oss i soffan och tittade på Lets Dance med cola, chips och dipp. Äntligen åkte Scott ur tävlingen! Tyvärr men killen är ju boxare och har säkert fått för många slag i skallen för något står inte rätt till. Hoppas att Carl-Jan åker nästa vecka så blir det en roligare tävling.

Idag blir det inget annat än att se fram emot kvällsplanerna. Känns som att jag och Ellan lyckats överanalysera och planera kvällen alldeles för mycket in i detalj. Och planerade kvällar slutar sällan bra, det ska bara bli som det blir.

- Sara kommer hit under dagen och ska fixa sig med mig.
- Kl19 har vi beställt bord på Tratoria Romana, en italiensk resturang i Gamla stan.
- Kl22 hämtar en limmo oss utanför
- ...1timme senare ska vi in på Ambassadeur och har vipbord bokat.

Kommer bli grymt och jag känner mig precis som ett litet barn på julafton. Så det är inte omöjligt att få tillbaka känslan.

Look at this!

Här är Ellan balla naglar som kommer sitta grymt till imorgon med hennes topp som är i samma färg. Nagelacket kommer från H&M och kostar 50kr. Över är en glitter lack från Mavala.


Efter mitt lilla hemma-experiment ser mitt hår ut så här! En blandning mellan blond/brun, perfekt. Kanske lite för blondt för min smak men får duga.

Exprimentera

Ganska intressant med dessa anonyma kommentarer. Känner man att det kliar så mycket i fingrarna för att få skriva något kan man väl på samma gång skriva i sitt namn? eller är det så att personen inte kan stå för det? Men men, mår ni personer bättre av det så är det iallafall inte mig det är fel på utan ni som försöker trycka ner andra för att känna er bättre.

Sorgligt men sant.

Idag har jag sovit ut och har inga som helst planer för resten av dagen. Kanske blir en vända förbi Globen och köpa hårfärg, lite sugen på att exprimentera lite. Sådant blir ju oftast aldrig bra men kan inte låta bli.

Pyssle tajm

Hemma! Phu.. Känns som jag åkt runt hela dagen.
Borjade skolan kl9.20, hade en lektion och gick och hämtade ut min studentmössa. Slutade kl12 och åkte hem men köpte bullar på vägen hem till min kära mor som ligger sjuk. Ibland har jag mina små stunder. 13.30 hoppade jag på tåget i Liljeholmen och mötte upp Katta för en runda innan hon började jobba vid 16. Hann få med mig både en klänning/tunika och svarta jeansleggins med mig hem.

Tyckte den va jätte fin! Det är mycket sånt här jag vill köpa upp mig på inför sommaren. Denna kommer från Gina och kostar 299kr.

Hela vägen hem har jag tänkt på att vilja pyssla och göra smycken vilket jag ska göra exakt nu. Ska lyssna på massa gamla låtar från Spice girls..

Berlockerna är köpta på Pärlshoppen. Dom har ett stort sortiment med massa fint!

En bild säger mer än tusen ord?

... så därför bjuder jag på ett inlägg fyllt med bilder från min dag. Som jag skrev tidigare skulle jag försöka få en bild på "dagens" så här kommer en helt okej bild på det.


Vi kände och klämde på smink på Make up store och vips råkade jag få med mig en rouge i färgen "sugarpink" och en tillhörande borste. Sara blev fint sminkad och fick med sig både foundation, trippel concealer och rött läppglans (som på bilden).



Den sista bilden blev riktigt tuff för att vara tagen med min mobilkamera.

Med små lyckorus i kroppen satte vi oss ner och tog en fika. Eller sanningen är att jag egentligen fick med mig en jacka på vägen, något udda men vrålsnygg.


A-formad modell, brun och med tre volanger. 599:-


Rouge i färgen "candypink" 295kr. Tillhörande borste med stån av gethår 155kr, fick ett prov på en bra nattkräm gratis. Den grön/blå och guldfärgade pennorna kommer från H&M och ska appliceras inne vid ögats "rot", över eller under fransarna. Ska funka även som en helt vanlig ögonskugga fast i mer krämig konsistens. 29kr st.

Köpte även ett par strumpbyxor från Twilfit som hade en hel serie med strumpbyxor för alla behov. Jag ska ha mina på lördag och ville ha hudfärgade med lite solbruneffekt och glans. Inte nog med det så kunde man välja att ha i lite hårdare material upptill så det suger in mage/rumpa vilket aldrig är fel. Alla har modeller har olika namn för olika tillfällen som tex. daily support - ger medelhårt stöd, party - håller in mage men lyfter rumpan. Super-strumpbyxorna finns på Twilfit!

The winner takes it all

Gomorgon gomorgon!


Om 7 timmar går en aktion ut med mina drömskor, exakt va jag har letat efter! Är lite rädd att någon ska sno dom ifrån mig så jag inte hinner buda över. Visar sen vilka det är annars kanske någon av er klickar hem dom och det vill jag ju inte.

Men här är några av dom andra sakerna som jag förmodligen kommer vinna hem..


Satte precis på "Madonna - Music" högt, den får en på bra humör. Kanske ska försöka mig på en "dagens" vilket inte är min starka sida tyvärr. Kommer dra med mig kameran eftersom jag ändå ska fota Sara under sminkningen. Nu ska jag ta en dusch och vid 14 ska jag möta upp Ellan, 12 blev lite väl tidigt för min del. Föresten, det är kul att se att ni läsare bara blir fler och fler. Ha en bra dag!


(Utanför mitt fönster. Vem blir inte glad av att det börjar kännas som vår?)

Want my own star on Hollywood Boulevard

Besöket in på King Size slutade med 2800:- fattigare och två par skor rikare. (Nä, inte för min del dock eller som tur va´) min älskade vän Ellan som har storlek 34,5 i skor har inget annat val. Men efter besöket hade jag en överlycklig vän som äntligen kan få fira in sin 20de födelsedag på lördag i ett par svarta pumps med höga klackar.
Själv fyndade jag en svart body på Monki för 180:- som jag ska ha under en ceriserosa kjol på lördag. Kommer säkert upp en massa bilder efter det så det läggs upp då.

Tydligen är vi lediga från skolan imorgon fick jag reda på precis så för min del ska jag möta upp Ellan i centrum kl12. Vid 15 någongång ska vi med Sara till Make up store för en bokad sminkning, alltid kan man lära sig något nytt. Känner på mig att jag antagligen kommer bli knäsvag som vanligt och handla på mig massa saker. Mitt köp frosseri börjar bli lite mycket kanske(?)  Borde passa på att hämta ut mina Steve Madden skor på Fridhemsplan som har legat och väntat i flera månader på mig.. hoppas hoppas det inte strular till sig bara..


Fake it!

Igår kväll mötte jag upp Ellan i centrum för en solning men eftersom det va 30min innan affärerna stängde hann jag köpa med mig en bus-lotion från Clarins som funkade förvånadsvärt bra. Vi hann även med en runda på Best of Brands där jag köpte ett linne från Oui och ett smalt vitt skärp med guld spänne.


250:- från Clarins. Mycket skönare att använda en gel än lotion eftersom det snabbare sjunger in i huden så man slipper känna sig klibbig.

Vardagslinne från Oui.

Skärp från Saddler.

Ska fixa mig och ta en sväng in till stan för att möta upp Ellan. Vi ka ta en sväng in på King size skor och kolla om vi hittar några passande klackar till helgen. Någon som kan tipsa om en butik som säljer skor för små fötter så säg gärna till.
Puss!

Nya tapeter

I min pappas lägenhet håller mitt rum på att totalrenoveras. Den lilla bit av golvet man ser på bilden är även det nylaggt och tapeterna sattes upp idag, gissa om jag är nöjd!! Så himla fint och exakt som jag tänkt mig. Snart kommer min feta garderob på plats också;) Ett tecken på att pappa vill ha mig kvar lite längre? haha




Lördagen kommer bli grym!

Nu har vi fixat det mesta inför Lördagens firande. Ellan fyller 20 år och det ska firas med det lilla extra såklart! Nu är restaurang Trattoria Romana bokad från kl19, vit limmo som hämtar upp oss utanför kl22 och vip bord på Ambassadeur. Jag har suttit och tankat musik som vi ska ha i limmon, "gamla godingar" heter skivan och allt från Spice girls - Gyllene tider - Mambo no5 mm.. Det blir rosa champagne och annat som förgyller kvällen..

Lördagen kommer bli grym.

Nätshopping

Med brist på annat fastnar jag framför lite nätshopping. Jag är egentligen inge större fan av just det men orkar man inte gå ut så är det ett ganska kul tidsfördriv.

Gojane.com - Billiga och fina kläder - skor. Just nu massor av reor på stövlar så ta en titt. Jag har hittat många heels som lockar men tyvärr är min storlek slut.


Otticanet.it - Solglasögon från alla märken. Rabatter på nästan allt. Mina favoriter är dess här under från Marc Jacobs.



Jag kommer sakna er

Det är fram tills nu jag börjar inse hur lite tid det är kvar. Den 1 Mars åker en utav oss fem tjejer iväg, kommer kännas sorgligt men ska man göra något med livet och samla på sig livserfarenheter är det bra att ta chansen. Våran Katta är den första av oss som lämnar Sverige och drar sig till Australien. Om bara några månader då studenten ligger bakom oss drar Sandra till Oslo för att jobba häcken av sig då är vi bara tre kvar. Tätt därpå åker Sara till China som aupair(?) barnflicka och gör något galet, inte helt otippat för att vara henne. Helt plötsligt är det bara jag och Ellan kvar och vem vet vart hon tar vägen.. Kanske testar även hon på Olso livet och kanske finns det lite kärlek i luften som får hennes små fjärilar i magen att vilja flyga dit. Och vad händer då? På kort tid står jag ensam utan mina hjärtan och jag lovar att det kommer kännas som halva Malin är borta. Att jag kommer sakna er är bara förnamnet.


1. Sandra 2. Sara 3. Katta 4. Ellan
Jag älskar er.


Nu ska jag drömma mig bort och kolla The City tills jag inte kan hålla mina ögon öppna längre. Fy fan va bra det är.

Det är Sandra som puchar in mig dessa dumheter



Jag har två hjärtan



Ny gaddad!

Yes, det är sant! Gjorde en spontan gaddning inne i stan idag. Bild uppe imorgon!

Ombyggnad

Håller på och gör om bloggens utseende, så förtillfället får det se ut så här.

Gårkvällens utgång


Pics

Senaste köpen från i Tisdags och kryssningen.

Kjol fr TopShop 449:-. Med en svart tubtop till liknar den klänningen till höger som är fr. Acne vilket är en utav mina absoluta favoriter.


Kollade självklart in utbudet av smink och parfymer på taxfreen. Jag visste att jag ville ha något rosa/aprikos och fastnade för denna fr. Chanel i färgen "simply pink". Kunde heller inte hålla mig ifrån en flaska rosa mini-champagne, ska sparas till Ellans 20års dag. En flaska Sex on the beach fick också följa med mig hem.


Och nu har jag som nästan alla andra köpt ett par jeansleggins, dessa är fr. Gina och kostar 299:- Lite osäker så kanske lämnar tillbaka dom imorgon. Hittade ett par söta ballerina på H&M för 149:-, kommer bli fint till våren.


Fina underkläder blir man alltid lika glad av! Fann även dom här TopShop och älskade dom.

Imorgon ska jag till She store i PK huset och leta t-shirt. På kvällen blir det bowling och jag VET att jag kommer vinna.

Från halvt död till levande

Igår kom vi hem från kryssningen. Jag va ganska trasig när vi klev av men efter att nu äntligen fått sova ut är jag mig själv igen. Även fast jag inte lyckades sova en blund på båten tog jag mig ut med tjejerna igår. En sväng förbi Ego skulle väl inte skada men efter en drink ville jag bara lägga huvudet på kudden och åkte därifrån.

Så fort jag är hemma igen kommer lite bilder från kryssningen upp, och filmklipp. Ska även lägga upp bilder från mina senaste köp från i tisdags och från taxfreen. Riktigt många fina saker och allt från Chanel läppstift - rosa skumpa - jätte fina underkläder mm.. Får inte glömma att klicka en bild på hur resultatet från Roombrun blev. Grymt nöjd och känner mig fräsh och ser ut att vara hemkommen från solsemester.

Snart är jag inte ensam längre.. om några minuter får jag lite kramigt sällskap och kanske en sallad om jag har tur(?)

Spraytanning på Roombrun

Va länge sedan jag va uppe i den här tiden. Idag kommer det bli fullfart känner jag. Ska in till stan och shoppa lite, handla mat och vid 15.30 har jag en tid Roombrun för en spraytanning. Antar att jag är den sista som aldrig har testat det förut. Känner att jag behöver lite färg på min vinterbleka hy, usch.

Efter ska jag hem fort för att fixa mig och hämta väskan så jag hinner till båten som avgår kl19.30. Ska bli mysigt att åka iväg på kryssning. Nu ska jag hoppa in i duschen och ta mig in till stan så fort som möjligt. Ska ha min nya vän på axeln, tänk va lite som kan få en lycklig:)

Hm.. kanske blir ett före-efter foto. Vem vet..

Jag är en snäll syster

Vilken dag! Har precis slängt i mig middag och lyssnar på Flo Rida - Right Round om och om igen.. Har besökt umt med Katta, gjort nödvändigheter på banken, shoppat lite, tittat på Kattas ridlektion och fastnat i Älvsjö pga av någon som rivit ned en ledning, suck.. Tog mig en hel timme att komma hem ifrån Stuvsta - Årstaberg:O

Jag hunnit att vara en snäll syster idag också. Köpte en par riktiga lovikavantar åt min bror som jag visste ville ha ett par. Ibland så har jag även en sådan sida av mig själv. Jag är ju inte den som tänker "blogg-foto" hela dagarna så fort något händer men det börjar komma mer och mer. En blogg med bilder är ju mycket mer intressantare och roligare att läsa.


Lovikavantar från Wedins.


Söta Katta och hennes häst som va mindre söt när han försökte sig på att bita henne i rumpan haha


Ny mascara från Rimmel med gummiborste. Puder fr. Max factor i färgen "Medium Beige"


Koftan är köpt på Mq 499:-, blev lite osäker nu när jag kom hem om jag ska lämna tillbaka den eller inte. Får se hur jag gör. Inte helt hundra men kan bero på att jag känner mig allmänt sliten, oduschad och trött.. Men kan nog bli fint i sommar till en benvit virkad tunika och riktigt ljusa och slitna jeans(?)

Inte nog med det så införskaffade jag mig en ny kärlek idag. Läskigt hur kärlek faktiskt kan köpas för pengar. Själv får jag vibbar av Marc Jacobs. Den är enkel men med fina detaljer och i skinn som bara gör den finare med åren. 899:- för min nya vän.


Imorgonbitti bär det av in till stan för spraytanning om jag lyckas få en tid och efter blir det ytteligare lite shopping. Vill ha massa nytt till våren, är less på det här skit vädret! Imorgonkväll kl19.30 bär det va till Åbo på kryssning, ska bli riktigt mysigt!!

Fullfart i mitt lilla liv just nu, det är så jag vill ha det.
Nu ska jag hoppa ner i sängen, puss och kram!

GRILLAN gästar i bloggen


Tänkte braga lite åt Malin. Som du läst antingen i min eller tidigare i Mallan Brallans blogg, så fixade damen mina naglar igår. Så här delar jag med mig av mina Ferrari-naglar till er alla ;D Skriv hur vackra de är så blir Malin glad sen! 

 

Ni blir fler

Kul att se att statistiken blir högre, undrar lite vilka ni är som kikar er in. Om ni vill får ni gärna skriva namn, ålder eller va ni bor. Är kul att få veta vilka ni är också.

Musikalen va grym och en video kommer upp alldeles snart. När vi kom hem väntade semlor, chokladbollar och nagelack som Anki släpat dit. Alltid lika mysigt! Hann dekorera lite blommor på mina naglar och en tuff design till lilla Sara. Hon själv kallar det Ferrari-naglar hm.. bilden får avgöra (kommer upp imorgon). Välkomnade mig själv hem till Ellan som hennes inneboende ikväll. Vi klämde en smaklös Billypizza och sen lev det go natt för hennes del, inte min. Går bara inte att somna normalt nu för tiden. Undrar va som egentligen rör sig i min gärna ibland..

Föresten! För c.2 veckor sedan bestämde jag mig för att registrera mig i donationsregistret. Just bara för att OM det händer mig något vill jag kunna hjälpa någon annan att leva vidare. Det här va nog det enklaste valet jag gjort. Om du också är intresserad så kan du läsa mer här!

less på dessa rubriker


Gomorgon! Slumrade till i soffan precis och allt känns sådär obehagligt förvirrat. Inte nog med det så hade jag jobbiga drömmar som inte vill släppa mig..Måste ta och skaka av mig det här så jag kommer tillbaka till verkligheten haha! Nej usch..

Dom två senaste dagarna har jag spenderat hemma hos Ellan som bott ensam. Ganska så skönt att bara umgås med tjejerna, babbla sönder varandras öron och äta Ben & Jerrys. Världens bästa Katta köpte två smaker, se nedan. Till middag blev det hämtpasta från Del Italia, helt fruktansvärt gott. Ibland får man vara lat även fast jag är duktig på att vara det ganska ofta nu för tiden.. En enorm jävla trötthet som inte vill släppa. Ge mig lite vår nu så livet känns ljusare och jag blir piggare.

Ikväll ska Sara och Sandra möjligtvis följa med på musikal i min lillebrors skola nere i Hammarby sjöstad. Kommer bli grymt! Vet att det ska spelas upp delar av både Mamma Mia, Greace och Moulin Rouge(kan inte stava?)



Vill ni läsa lite fina texter och inlägg med mening? ta en titt in hos Emma

Grattis lillebror!

Idag va vi (jag, mamma och pappa) uppe tidigt för att sjunga för min lillebror som fyller år. Rättare sagt 15år! Känns skönt att min tid som 15 är över, det va allt annat än roliga år. Kanske blir allt bätte med tiden? Fast när man börjar närma sig 30 vill man tillbaka till 25.. aldrig kan man vara nöjd. Ikväll kommer släkten hit och det bjuds på dunder god chokladtårta. När Ellan slutar jobbet kommer hon hit och vi åker gemensamt hem till henne.

Va tycker ni om min present?



Sen måste jag skriva grattis till Elin Kling som vann blogg priset i kategori "Mode". Såklart! Eftersom hon är lite utav min favorit kunde jag inte glömma att skriva ett par rader. Grattis!

Onsdag 2 Februari, ny vecka

Gomorgon gomorgon!

Ska göra iordning ett fotbad vilket mina små tossingar kan behöva efter många kvällar av klackar. Konstigt att man oftast bara bryr sig om det som syns, händerna! och glömmer bort fötterna. Eftersom Anki kommer vid 17 och ska fixa mina akrylnaglar ska jag ta tag i dom där nere också. Satt och kollade lite lediga jobb igår och hittade ett riktigt intressant som assistent några timmar i veckan på ett kontor centralt i Sthlm vilket skulle passa mig perfekt. Måste bara lära mig vad en faktura är för något, något man bör veta som assistent. Får väl ta hjälp av mamma som själv jobbar som det.

Klickade precis in på Cittys blogg och fann en kul liten tävling, va med du också! Förövrigt så har hon ett grym header som liknas lite i stil med vad Gynning har på sin(?)

FYND! Klickade häromdagen hem en pälsmössa av räv för endast 42:-
(Om någon är intresserad efter att fynda något speciellt så skriv det bland kommentarerna så kan jag kolla upp det. Eftersom jag ändå klickar hem saker titt som tätt kan jag ta mig lite tid att leta upp något till er också(?)

RSS 2.0