Smile



Nu är jag snart klar och mitt humör är på topp så därför bjuder jag på ett leende! Om 20 min dyker mina små hjärte vänner upp så dags för mig att kila upp till mamma och hålla kissen sällskap en stund.

Vieille Montagne

Äntligen hemma! Känns som att jag har flängt runt hela dagen fast jag inte har kommit längre än till centrum. Fixade lite vin till kvällen och solade 25min. Nu ska jag ta en härlig dusch, välja kläder till kvällen utgång och bara ta det lugnt tills mina kära vänner kommer vid 20.00. Ikväll ska vi nämligen till en båt som heter Vieille Montagne, ska bli riktigt kul!


Här är en bild på mig från partybåten i somras nere i Zante. Passande bild till kvällens festligheter:)
Ha en trevlig kväll allesammans!

(Min header är tillfällig, ny design uppe snart)

Den nakna sanningen

Här kommer en bild från förra veckans fotografering. Många bilder blev det, kanske bjuder på en till snart igen. Jag är iallafall nöjd och tycker bilden blev tuff sedan är det upp till er och gärna tycka till. Tack Lelle för hjälpen!


Jag kan min grej

Oj va mycket det helt plötsligt fanns mycket att skriva om. Känner hur det nästan börjar klia i fingrarna att få måla, skissa, kladda och skapa. Älskar det. Har så mycket ideer, tankar, visioner som jag bara måste göra till ett färdigt resultat. Nä nu fan ska jag ta mig i kragen köpa nya penslar, duk och annat smått och gott..


(Hittade en passande bild fr Huddingegymn. hemsida. Och givetvis är det ju mig ni ser:)

Kolla på detta. Måste vara någon annan än jag som älskar dom här bilderna. Klicka för att få större.


Va det jag hade att skriva för idag. Go natt, sleep tight!
 

Historien om Räkan

Jag lovar er mina kära vänner/ovänner. En vacker dag ska jag tala om en sann historia om stackars Räkan. Kanske skulle passa om Sandra kom och gästbloggade så får ni höra the real story. Jag lovar er, ett gott skratt förlänger livet och det kommer denna historia garanterat göra.

Hultsfred 2009?

Har små pratat med tjejerna om att kanske följa med till Hultsfred i sommar. Varför inte? Ett par härliga dagar i lera, öl och smuts? Kanske ändrar mina uppfattningar efter ett besök. I vilket fall blir det vad man gör det till och jag har ju världens bästa sällskap så kan inte bli annat än en kul upplevelse. Kommer jag dit ska jag se The Killers! takida är ju inte heller helt fel..

Tål att tänkas på.

?

Den tystnad som varit beror på en hel del. Dels för att jag är tom på ord, finns inget att skriva. Tänker inte låtsas som att allt är frid och fröjd gämt så då är jag hellre tyst. Meningslösa inlägg där man försöker framställa sig själv och sitt liv posetivt och kul funkar inte i längden och kommer knappast bli någon rolig läsning. Mer tänker jag inte säga, finns folk som inte behöver blanda sig i mitt liv. Har tänk många gånger att lägga ner bloggen men om jag gör det låter jag annat skit vinna vilket jag inte SKA även fast jag många gånger VILL.

Så, nog om det. Jag har riktigt ont i rumpan efter ridningen igår men är iget i gämförelse med en annan kär kroppsdel som sitter sådär mitt i kroppen och pumpar runt mitt blod, håller mig vid liv samtidigt som den ibland kan pumpa ut en smärta som inte går att likana vid något annat.

Just nu skulle jag vilja ha någon som förklarade hur mitt liv ser ut och ett år eller två.

Hjälpa mig på traven?

Innan öppethus i skolan idag tillbringade jag knappt en timme med Ellan i centrum. Helt plötsligt kommer en kvinna fram och sa "Må gud välsigna er, ja önskar er all lycka".. där stod vi som två frågetecken och det enda vi fick ur oss va "Eh.. tack"

Äh! för stunden ska jag tro på hon/han/den/det och hoppas på att tillvaron blir lite ljusare. Hoppas på att kanske få hjälp med ett och annat skulle inte vara fel. Om det endå vore så enkelt.

Sommarlängtan?

Här kommer en underbar bild från Zante. Här är mina vulgo vänner och själv ser jag mest ut som en sliten crackhoe men det är just det som är så kul. Här bjuds på bröst och mig själv i mina bästa år:)


Kom igen Sverige! Vi har mycket att lära

Sitter just nu och tittar på kanal 8, en direktsänd gala som hyllar Obama. Min första tanke var "gosh, varför ska dom alltid va överdrivna?!" Finns mycket både gott och ont och säga om USA. Men jag ändrar nog min åsikt. Är för insnöad i mitt lagom-svenne-tänkande så jag automatiskt tycker att USA är "too much" men egentligen är jag bara avundsjuk. Hur ballt är det inte att annordna en gigantisk gala med massa kändisar som alla är där för att hylla Obama. Tänk er vilken känsla när alla står och jublar och känner att dom är med i ETT, alla känner för Obama och är lyckliga. Inte fan har vi sånt här i Sverige. Vi borde också säga "God bless Sverige" i var och varannan mening.

Börjat bli lite less i detta lilla land som ska vara så lagom hela tiden. Jag vill också införa skönhetstävlingar där det ska utses en för varje liten ynkla stad i Sverige. Va sägs om Fröken Umeå? Visst att vårat land inte är stort och våra städer minimala men vi kan göra något coolt av det ändå. Att vara utsedd till Fröken Kiruna ska vara något man är stolt över även fast det är en håla med lite människor.

Här blir jag inte kvar hela livet. Vill testa på Miami, LA och New York feelingen någon gång. Att få gå omkring på gator bland folk i neon bikini och rullskriskor, oldschool tatueringar, klä mig typiskt LA-stilen, sitta på en hårsalong och få nyfrisyr innan kvällens utgång och gå på klubbar som slår Sthlms uteliv med hästlängder. Exakt så är mina drömmar för tillfället, snart har jag säkert nya men jag måste få testa på det. Kanske har tittar på för mycket The Hills men hur underbart verkar det inte? känns som min grej. Älskar hela grejen med att folk kan få vara lite för mycket, se ut hur man vill och vara lite crazy utan att någon lyfter på ögonbrynen.

Nej, nu ska jag luta mig tillbaka i min svenne-Ikea soffa och drömma lite till. Kände att jag fick ur mig en och annan åsikt, God bless lilla Sverige!

Mitt nya hår


Här lägger jag snabbt in två nya bilder på mitt nyfärgade och nyklippta hår. Cam-bilder gör det aldrig rättvist men men. kan låna mammas digitalkaera i eftermiddag så ska ni få se ett bättre resultat. Nu ska jag kila till skolan! Ciao!

The Hills säsong 3

Jag sitter som fastklistrad i soffan just nu. Myser i min stora rosaprickiga morgonrock, kaffe i ena handen och laptop på magen. Ja, jag är lite utav datanörd när jag inte orkar göra annat. Ser avsnitt efter avsnitt av The Hills och det är alldeles för bra för att kunna bestämma sig för att just DET avsnittet ska vara det sista.

Fan va bra det är.

Frissan idag

Go morgon!
Trött är bara förnamnet. Idag slutar jag skolan kl12, en timme senare ska jag och Ellan till frisören och klippa oss samtidigt. Igår beställde vi pasta till middag vilket va jätte gott, efter tog vi en sväng in till Woken och blev bjuden på ett glas vin. Ett glas på en tisdag är inte så fel, kom på det nya ordet "after school" vilket passade bra haha!

Just nu sitter jag i soffan med en kopp te och kollar på The Voice som får mig att piggna till. Jag gillar Josefin, stört skön!
Nä, idag blir det min rentröja som jag fick utav min bror i julklapp. Passa på att använda dig innan den känns fel med årstiden.

Hej då! Ikväll får ni se mitt hår, kanske kör på en rejäl förändring.. vem vet.

Nakenfis!

Här hänger jag ut min nakenfis, detta kanske inte är helt okej men väljer man att muppa sig i Wikipedia naken kl8 på morgonen så gör man. (självklart har jag fått tillåtelse) Ser det inte för sött ut?

För övrigt så hade jag en hämsk natt. Det blåste något fruktansvärt utanför så det riktigt ven genom mitt fönster. Vaknade hela tiden och hade svårt att sova. Jag och Alan kom iväg i bra tid på morgonen så vi hann fika i 1tim innan jag började skolan vilket gjorde morgonen till det bättre. dagen fortsatte sedan med 3tim håltimme då jag fortsatte fikandet i cafeterian i skolan med sällskap av goa vänner. Kl15 började en ny spännande och riktigt kul kurs som heter TFF (textil. färg och form). Ska börja skissa redan ikväll på ett rum som ska inredas efter färgernas betydelse.

När jag väl va hemma kom Anki, min nagelfixare och fräshade upp mina naglar. Så nu är dom fina igen med silver rand i skarven där det vita möter det rosa.

Nu ska jag ta fram skissblock och pennor och börja. Det är just det här jag älskar:) känner mig sugen samtidigt så det gör det hela ännu bättre och därmed bättre resultat.
Puss och kram

perfekt kväll!

Vilken lyckad kväll vi hade igår! Har varit ute ganska mycket senaste tiden och visst har vi roligt men det är speciellt med dom där oväntat lyckade kvällarna som faller sig rätt. Hel kvällen började med att jag, Sara och Sandra åkte till Woken och drack ett glas vin. Där träffade jag massa gamla klasskompisar vilket va jätte roligt! man hörs ju så sällan så när man väl gör det blir det extra kul att veta vad som hänt under senaste tiden. Efter gick vi vidare mot Kaos, Sigge fyllde 23 igår och vi var inbjudna. Vi hade en riktigt gryyyym kväll med kareoke då vi sjöng Abba låtar och "summer of the 69" om och om igen. Vi dansade och träffade massa härliga människor och timmarna rullade förbi, vi gick när stället stängde kl3 och åkte sendan vidare på efterfest till Max på Söder. Kl6 va vi hemma och totalt slut..

Så här kul hade vi! Lite bilder kan jag dela med mig av från kvällen..




Just nu sitter vi i mitt kök jag, Alan och Sandra. Sandra har lagat en mat medans vi andra sitter med våra små rumpor och inte rör oss ur fläcken. Stackarn, ska duka nu. Bye bye!


pisc

Hitta ett par bilder från Zante som jag aldrig tidigare sett. Det strålar värme, glädje och riktig vänsap. Det gillar vi!






Solbrända och glada. Bilden är tagen någon gång under som sista dagarna.


Haha bjuder på två ganska oglammiga bilder. Och för den som undrar va jag gör, YES! jag snyter mig i lakanen.

Hemma hos Alan

Har sovit ut ordentligt imorsse.. Nu är jag hemma hos Alan och han hade lovat att fixa mat, tända brasa och ladda ner en bra film. Vad har gjort innan jag kom? inget. Så nu letar vi både film och håller brasan vid liv och jag tjatar att jag är hungrig haha.








Nu ska jag bära upp honom till köket och binda honom vid spisen. Att fixa mat är ingen kvinnogöra här inte!

Sex säljer!


Nämen titta vad jag "råkade" klicka hem. HAHA kanske lite too much för er läsare eller va säger ni? Äh, det bjuder jag på. Någon som till och med testat och vill lägga en kommentar? Kör hårt!

Min älskade Marc

Titta! Min älskling gav en lite försenad julklapp till mig ikväll som hade kommit med posten idag och det va inte vilken julklapp som helst utan något jag verkligen hade velat ha..... ETT LÄDER ARMBAND FRÅN MARC JACOBS! jag fick den med texten "Nemo Nisi Mors" vilket betyder "inget utom döden skiljer oss åt". Det fina armbandet breve fick jag i födelsedagspresent uatv honom. Köpt från Thomas Sabo.


Update! Super fyndat

Efter att ha nästan kräkts imorsse av trötthet va jag värd lite shopping. Så här kommer mina små godingar som ska få flytta in i garderoben. Gissa om jag är nöjd. Priset för dessa saker va pinsamt. Antar att många som kollar runt bland bloggar sett denna clutch tidigare.

Skinnclutch med dubbla dragkedjor fr. Stockholm. Tidigare pris 499:- Mitt pris 250:- det kallar jag för ett grymt fynd! Den sista som fanns kvar också så im the lucky one.


Minnetonkas med dragkedje detalj och små platta nitar. Tidigare pris 299:- Mitt pris 50:-

Älskar det!

Australia, se den!

Som väntat blev Australia ett ganska så självklart val istället för Twilight. Vi såg den och den va fantastisk. Se denså kommer ni förstå vad jag menar. Rikitgt bra film som hade allt! Kärlek, krig, sorg, spänning... allt.


Sista dagen på lovet idag och inget speciellt har gjorts. Mamma ville stolt prova sin nya kamera, haha va glada vi ser ut.


Imorgon blir det att välja ut nytt trägolv, tapeter och hur min nya garderob ska se ut. Spännande!
puss!

Bio tajm

Nu ska jag kila iväg och kolla på bio med Ellan, Katta och Anna. Kanske det blir Australia oim jag själv får välja.. eller kanske "Det flyter" eller Chiuauan från Beverly Hills haha! Bye bye!

The Hills!

Herregud så segt. Håller på och laddar ner hela The Hills säsong 1 även fast jag såg alla avsnitten på mtvs hemsida idag så är det kul att ha den. Efter står säsong 2 på kö och sedan resten. Jag vet att ni andra säkert sett det lååångt innan mig men just nu har jag tagit tag i det och ska se allt. Jag älskar det. Fina bilar, feta fester, Teen Vouge, shopping, kärlek... Helt i min smak.

Nu ska jag äta upp min saffranspannkaka och kila ner till pappa för att riva tapeter, "kul".

Total renovering av mitt rum

Idag ska jag riva tapeter i mitt rum. Halva är klart men behövs ett par timmar till i dammet innan jag kan få välja min nya färg på väggarna. Har så fruktansvärt svårt att bestämma mig. vad är egentligen fult? INGET! med rätt möbler osv. till är ju allt snyggt! Hm.. så nu har jag något att fundera över minst sagt.
Jag ska även få trägolv och kanske det bästa av allt, feeeeeet garderob med fina skjutdörrar som man även dom kan välja färg på. Inte lätt inte..

Nu ska jag fixa lite frukost, börjar kurra i magen.

2009!

Lite från min nyårsafton. Började med middag, landade på Skeppsbar, efterfest på Söder, gyros kl6, hemma kl7.









RSS 2.0