Mina senaste dagar

Jag har varit en dålig bloggare. Har haft annat för mig och lagt det åt sidan så nu kommer en rejäl update.

Lördags
En bild från Vintagemässan med Sara och Jens. Jens kände att det inte passade han i smaken och lämnade oss ganska tidigt. Köpte ett skinn skärp med nitar, fjäderhalsband och örhänge från en tjej som tillverkat och designat det helt själv.


Söndag
Shopping. Varmchoklad. Trevligt sällskap. Mer behöver jag inte säga.

Måndag, igår.
Satt jag och Sara make-up modell. Temat va schlager och jag fick en ball ögonsminkning. Ellan och Sara har hållt mig sällskap här hemma och sovit kvar. Själv har jag erbjudit varma mackor och nudlar till damerna.


Idag, Tisdag.
Vi har varit inne i stan hela dagen. Kollat kläder, ätit, fikat.. Mysigt att ha sådana dagar mitt i veckan. (Mocka kjolen köpte jag igår)




Just exakt nu ligger vi här i soffan med kuddar och täcken i en enda stor hög och kollar på "Prusiut och happines". Har fixat ett jobb på G med stort g. Känns bra. Nu ska jag krama på tjejerna! Bye!

Solen skiner och jag är på bra humör

Ska kila in till stan med Sara. Just nu känner jag mig glad enda ner i magen, kanske beror på fint väder.. eller att jag har världens bästa vänner.. har roliga saker att se fram emot eller..? Jag vet inte. Men jag trivs.

Funderingar..

Är lite sugen på förändring. Samtidigt som jag är nyfiken och alltid har varit den som testat mig fram så har jag två behandlingar jag funderar på att ta.

Restylane. Förvinner ur kroppen efter c.6 månader, ger en liten förbättring på ens yttre på ett naturligt sätt. Har hittat ett bra ställe inne i stan och jag har mailat läkaren. En genomgående konsultion är en självklarhet när det är sprutor det handlar om.

Melanotan. Hördes talas om det för första gången idag. Finns inte i sverige än, går bara att köpa på internet. Melanotan är ett medel som man ger sig själv genom spruta. Resultatet är att man blir riktigt brun efter c. 2 veckors användande utan att behöva vistat i solen. Man skulle tydligen bli smal och få ökad sexlust på köpet. Efter att ha läst och hittat ett bra erbjudande har jag mailat beställaren. Ska se om det funkar!

Vindhem

Jag är helt slut. Har haft en otroligt kul helg med festande med goa vänner, bättre sällskap finns inte. Nu ska jag sova ut sen skriva mer ingående och visa lite bilder.


(På lördagen blev det middag på Vindhem)

Min "konstnärliga" sida

Fick en sån stor lust att börja rita när jag klickade mig in på nyfunnen blogg. Måste säga att jag önskar att jag hade samma känsla och fantasi, klicka här om ni vill kolla på hennes helt otroligt tuffa teckningar. Hon hade användt sig utav blyerts, stomp och svart tush så jag provade. Hur ska man annars kunna lära sig om inte kunna ta inspiration av andra? Testa andras tekniker och redskap? Hade en stomp liggandes hemma men aldrig användt eftersom jag inte visste hur man gjorde men efter att ha testat lite så funkade det ganska så bra.


Det är inte som det ser ut II

Fick nyss två nya bilder från Kathrin på MakeUpStudion. Här är en närmare titt på temat "special effekter" som vi blev uppsminkadade med i Måndags.


Akryl is my drug

Haha nja kom inte på någon vettig rubrik. Ibland står det bara still i huvudet va dom få orden här över ska vara.Så skönt att äntligen ha fina naglar igen. Efter att ha byggt upp mina med akryl i ett halv års tid så tar det ganska så mycket på ens egna tyvärr. Är ett beroende som är svårt att vänja sig av med. Men visst är det fräscht?


Ikväll ska jag bara vara hemma, ta det lugnt för en gångskull för imorgon blir det inte lugnt. Ska nog ta tag i att bara rita och måla hela kvällen.

Min kisse tyckte det luktade starkt av alla konstiga medel men ville ligga breve mig ändå.

Post-it

Vaknade vid 12 och har hunnit fixa alla färdiga paket som ska skickas iväg till mina aktions vinnare. Är en hel hög med paket och över hälften har redan betalat så snart ska jag iväg och posta dom. Snabb leverans = nöjda kunder och bra omdöme.

Idag är det jag som ska stå för maten.
Blir casarsallad med lax och vitlöksbröd till, låter det gott? Om bara någon timme kommer nagel-Anki hit och fixar mina naglar. Hon är så snäll som tar sig tid en fredags eftermiddag bara för att jag ska få kunna ha snygga naglar under helger. Hon är bäst som förstår mig hur viktigt jag tycker det är.

(Mina egna helt och hållet och nymålade med Mavala "Baghdad". Alldeles snart kommer jag få silke på)

Imorgon åker mamma till Thailand och bara för att jag ska kunna förstå hur tvätt/diskmaskin fungerar har hon gjort små lappar överallt där det finns tydliga beskrivningar. Och på ytterdörren står det:
1. Lås inte ut katten på balkongen
2. Ge honom mat, vatten, kärlek och rensa hans låda
3. Stäng av plattången. Det kan börja brinna.
osv osv....

Galen onsdags utgång

Gårdagens utekväll va perfekt! Ganska så galen med roligt sällskap. Kvällen började med att jag och mamma va på Norrmalm och åt  thailändsk mat. Efter gick vi till ett ställe breve som hette Chokladbollen och fikade. För er chai latte älskare så kan jag ju rekommendera denna. Ett stort plus va att koppen va lika stor som en potta så man fick extra mycket av det goda.

Efter mötte jag upp Ellan och vi gick och satte oss på Woken och drack vin medans vi väntade på Moa. Efter ett par glas gick vi vidare till Whiteroom. Galen kväll helt klart. Slutade med att vi tog en taxi hem då solen hunnit gå upp.. Efter att ha sovit ett par timmar gick vi och köpte varsinn tunnbrödrulle som fick oss att komma ur våran koma.
 
Så mycket mer har jag inte gjort under dagen. Åkte och hyrde två filmer med pappa vilket slutade med att han slockna och jag satt och målade naglarna. Tog bort mina akryl naglar och förhoppningsvis byter jag till silke imorgon, då kommer nagel akut-Anki och gör mig tipp topp igen!

Man ska passa på och leva medans livet tillåter det. Min tid är nu. Eller nja, kanske överdrev lite.

Två nya att ta väl hand om

Vintage kavaj från Beyond Retro. Inga knappar, markerade axlar, vågiga kanter, grå melerad.. hel rätt. Vilket fynd, 286:- för denna skönhet. Köpt i Göteborg.

Inte nog med det så hittade jag dessa Balmain inspirerade sandaler inne i en liten boutiq. Dom hade allt från Cloe väskor, Juicy Couture dressar och mycket mer. För endast 500:- blev dom mina. Även dessa köpta i Göteborg.

En söt ring från H&M, 29:- Ska börja samla på ringar och broscher så nu har jag en till i min samling.

Idag är det våffeldagen, jajaa vilket tjat. Varenda bloggare har skrivit det nu så därför gör jag det också. Egentligen är det ju inte speciellt gott. Nä, för mig blev det nudlar till lunch och thai resturang ikväll med mamma som ska till Thailand på Lördag. Tandläkaren som gäller om 1tim.. Bye!

Härligt och halvdannt


Scannade in ett par härliga bilder från fotona som jag hämtade ut igår från våran engånskamera. Blir ju lite halvdanna bilder men det är ju lite charmen med engånskamera. Dom här är från när vi var ute och åt, till vänster - SoHo där vi åt pestopasta och cesarsallad. Till höger - Italiensk restaurang. Vi åt plankstek och pasta.


Haha snygga färger blir det också.

Inspration till er killar

Fick hem vårens läckerheter från Mango hem i brevlådan. Förvånad över så otroligt mycket snygga kill kläder som faktiskt va vardags vänliga kläder istället för "typist catwalk".






Gå in på hemsidan HÄR för att kolla upp närmsta butik eller se mer.

Det är inte som det ser ut


Jag och Sara blev inte misshandlade igår. Vi satt modeller för två tjejer på MakeUpStudio och temat var special effekter vilket kanske syns(?) Nästa måndag ska vi tillbaka igen och temat blir schlager. Mycket glitter och glamour hoppas jag på!

Idag ska jag ta tag och skicka iväg massa mail till vinnarna av mina aktioner. Har fått ihop över 800:- på kläder som jag aldrig kommer vilja använda igen. Imorgon händer desto mer, mitt på dagen ska jag till tandläkaren och på kvällen väntas middag på restaurang med mamma och lillebror. Efter ska jag iväg till White room med Ellan och Moa som det ser ut förtillfället.

Bye!

Borta bra men hemma bäst(?)

Utvilad efter allt. Ganska så välbehövligt.
Igår spenderades halva dagen (5tim) på ett tåg tillbaka hem hit till Sthlm. Träsmak i rumpan va bara förnamnet.
Nu ska jag iväg och lämna in våran engångs kamera som vi hade med oss och senare ikväll ska jag sitta make-up modell för en tjej som utbildar sig för MIST.


Jag och min älskade vän på BLDV, Göteborg.

Borta bra men hemma bäst!
Det bästa med hela trippen måste ändå varit vårat hotell, super trevlig personal som fixade allt och hela grejen med att få komma till något nytt övervägde det ganska dåliga utelivet. Ledsen men det är sant.

Vad har Göteborg att erbjuda..?

Aaa du.. egentligen inte speciellt mycket om jag ska vara helt ärlig. Utelivet här är ju inte alls som hemma, går inte att gämföra. Som bartendern sa igår "Här gäller jantelagen och inte ett vackert yttre som där du kommer ifrån". Och det är sant, man kommer mer eller mindre inte in om man inte är 25 på ett 25 ställe, ett leende räcker inte.

Jaja, går kvällen va väldigt annorlunda. Besökte Gretas-gayklubb och natten avslutades på strippklubb. Ungefär lika illa som det låter haha. Nog om det.. Ikväll har bartendern på hotellet skrivit upp oss på gästlista så hoppas på lite mer party i göteborgarna än går dagen.

Idag har vi shoppat och ätit lunch på SoHo. Jag har hittat världens finaste Balmain inspirerade sandaler;) inte nog med det så hittade jag ett jätte tuff gråmelerad kavaj på Beyond Retro.

(Igår på tåget)

(Efter 1,5 timme på hotellet kände vi oss som hemma)

(Vi hittade ett par alldeles för stora örhängen på Top Shop)


Nu ska vi fixa oss. Jag är helt slut i fötterna och ligger i sängen tillsammans med cola, djungelvrål och cashewnötter..  kollar lite halvt på Disneykanalen. Snart väntar ett Metropolitan i lobbyn...

Go morgon Go morgon:)

Nu sitter jag i soffan och väntar på Ellan som kommer va här om 20min. Medans kollar jag på The Voice, fy va härliga dom är! Dom gör min morgon. Till frukost blir det vindruvor och rosa champagne;) har man "mini-semester" så har man.



*Klänning - Zara
*Skärp - Zara
*Armband - Thomas Sabo, Marc Jacobs och peace armbandet har jag gjort själv.

Hej då! Bloggar från tåget igen.

En punkt i livet

"Ibland får jag känslan av att livet hånskrattar mig i ansiktet. Eller att den spelar mig ett spel bara för att jag ska komma i skiten så att jag sedan ska kunna uppskatta allt fint, bra och lyckliga i mitt liv.."

Kanske borde ta mig en funderare.. Skriva en lista och få ner allt som jag uppskattar så det inte glöms bort. Som mamma alltid säger "Du kan aldrig ta det lugnt och njuta i nuet, du vill hela tider ha mer, annorlunda, stressa på saker som väntar dig osv.." Men det är inte så jag ser på mig själv... Men hon kanske har rätt. Jag skulle mer sammanfatta det som obekväm med mig själv. Inte alltid man går ihop med sig själv, tror det är så jag känner mig just nu.

Game over.

You can be my black Kate Moss tonight

Tog precis en promenad till Ica och hämtade ut två paket. I det ena var det ett par Levis 501, ni vet sånna som mamma hade när hon va i samma ålder. 11:- fick jag ge för dom och nu ska jag ta tag i saxen och göra om dessa till shorts. I det andra paketet låg det jag hade hoppats på, jo t-shirts! Large va den sista storleken som fanns och det va ganska så stor. På det här sättet hade jag tänkt att ha den när vädret tillåter.

En stor rumpa har väl ingen dött av? haha


Här kommer länken till hemsidan till de som tyckte om t-shirten. Klicka HÄR!
Ser något sliten ut. Osminkad och trött.. nu ska jag packa för imorgonbitti går tåget mot Göteborg! Passande med lite semester efter allt.

Göteborrrrrg

Nu är tågbiljetterna bokade. På Fredag kl 09.7 går tåget från centralen och tar oss till Göteborg på 3timmar. Ska bli kul och se vad den staden har att erbjuda för festligheter. Har förberett en liten överraskning till Ellan, blir ingen vanlig frukost när det är mini-wekend som väntar. Självklart åker datorn med så man har något att fördriva tiden med.

Imorgon blir det till att packa, ska ta med mig alldeles för mycket så man har att välja på. 15.30 är spraytanning på Roombrun bokad och efter väntar två paket på posten att hämta ut.

Sov så gott, nu blir det sängen för min del.

Dagens, äntligen vår!



*Kläder och skärp - Zara
*Armband - Thomas Sabo, Marc Jacobs
*Diadem - Present från farmor


Idag känns det inte mer än rätt att sätta lite färg på kläderna, solen skiner ju faktiskt och våran är på väg. Här hemma visar termometern 5 grader, varmast hittils i år!

Nu ska jag kila iväg för att hämta ut min klocka samt mitt nya legg. Sen blir det ett sväng med Ellan in till stan för en fika, måste ju ta del av att solen är framme. Hoppas någon mysig uteservering är öppen, isåfall är det ett självklart val.
Bye bye!

Det är kickarna som tar över mig..

Det är sant. Det här är precis som vilket beroende som helst och hur kommer man ur det? jo.. när pengana tar slut, det är ju just man fattar. Tyvärr. Förut kunde jag glädjas åt att ha köpt en ny topp och längtade till morgon dagen för att få använda den och livet kändes helt enkelt lite roligare. Men nu har det hela tagit ett steg längre, ett ganska stort steg längre. Som jag och Ellan gämförde det hela: "Det är många gånger bättre än sex och känslan att få dra kortet och skriva på är i liknelse som en orgasm". Jag kan nästan känna mig besviken om jag inte kan få signera innan jag går därifrån.

Vissa kanske kan hålla med mig medans andra inte.

Vid 12 befann jag mig utanför Fridays, Östermalmstorg för att mötta upp Jessica, en tjej från Blocket som jag skulle köpa ett par solglasögon av. Jag älskar dom! Dom va betydligt finare än jag någonsin förväntat mig.



(klicka för att få större)

Nu ska jag fota av lite kläder som ska läggas ut på aktion, finns så mycket som jag vet att jag aldrig kommer sätta på mig igen. Nytt ska in, gammalt ska ut! Vid 16 kommer Nagel-Anki hit och ska göra naglarna fina på oss. Bye!

Hippiegirl


Och med den här säger jag go natt från mig. Blev hon inte lite tuff?

Vinnande bud

Nu vaknade jag, har sovit alldeles för skönt. Gick in på mailen och såg att jag hade vunnit hem två helt sprillans nya toppar från Rut mfl. Den dimblå klänning/toppen fick jag för endast 25:- / linnet 11:- som hittat!


(bilderna är lånade från säljarens annons)

Ny kategori!

Har lagt in en ni kategori som heter rita/måla/photoshop där allt som jag gjort själv ska finnas med. Och med denna bild säger jag go natt från mig!

Hela min Lördag



Titta min nya, fina garderob! Nu fattas bara dörrarna men eftersom det ser så fint och exemplariskt ut just nu med allt på sin plats får det vänta till jag bestämt vilka dörrar som är finast. Va på Ikea med pappa idag och köpte lådorna i rött, brunt och beige. Blev dom två små skormattorna under skohyllan så stövlar och skor utan klack för stå. Tack pappa!

Varken jag eller pappa förstod funktionen med en låda utan botten(?) Den har ju handtag så den borde ju kunna lyftas men inget kan ju stanna kvar i den så kallade lådan.. Konstigt.
På hem vägen handlade vi middags mat. Jag stod för valet och kom på denna rätt. Gott och nyttigt i ett, stolt att jag fick det så fint. Kan skriva ner min lilla salladsmix för den som skulle vilja prova att göra samma.
-Pasta skruvar i olika fäger, lägg underst.
-Ruccola och Romansallad som du har balsamvinäger, olivolja, halvsalt och svartpeppar på.
-Smula över hyvlad permesan.
-Häll på en handfull med krutonger.
-Blanda i solrosfrön.
-Skiva mozzarella och ha överst samt italiensk salami och ett par skivor tomat.
-Ringla  live vinäger med hallon smak och sen är det klart!
Gott med vitlöksbröd på sidan om.


Nu ska jag kolla klart på en sorglig film "Tillbaka till kärleken", kommer säkert bli blödig som vanligt.
Hoppas ni har/haft en trevlig Lördag kväll!

Update!

Vann aktionen på ett par vintage Levis för bara 11:- på Tradera. Till sommaren kommer dom bli ett par shorts.


The Premium Label Kate Moss Kanye West

YESS! Den är snart min, leverans på max5 dagar. Fin va?

Hemsidan hade även dessa, KLICKA FÖR ATT FÅ DOM STÖRRE!

Skriv om du vill ha adressen till hemsidan.

Tradera.se

Såg nu att jag vann aktionen på en quiltad vintage väst. Kanske kan va något.. och om inte så fick jag den för endast 36:- + frakt. Här är ett litet smakprov, vågar inte riktigt sno hela bilder från andra.

Mango

Dålig update..
Efter att jag vaknat mötte jag upp Ellan när hon slutade jobbet. Efter gick vi och småshoppade lite. För min del blev det ett oversize linne med brottar rygg. Kommer bli fint att ha den svarta paljett bikinin under som får skymta fram. Blev en ganska så orättvis bild på "den lilla svarta" som i verkligeheten är mycket finare än så. En bas klänning i finare material som jag tänker piffa upp med både kedjehalsband, kanske ett indian inspirerat.. ett skärp i midjan.. ett par tuffa klackar eller en skinnclutch. Båda är förövrig fr Mango.



Ellan gick efter att Lets Dance va slut så nu sitter man här ensam med chips och dipp.. om jag ska va riktigt ärlig så äter jsg även naturgodis om vartannat. Vid den här tiden om exakt 1v kommer jag befinna mig i Göteborg och sätta klackarna i taket, så det så!  Längtar att bara få komma bort lite.
Hoppas ni haft en trevlig kväll!

Näthopping, öppet dygnet runt

Jag är som fastklistrad och kan inte låta bli. Klickar och budar, budar och klickar... Nu köpte jag precis den här fina bikinin från H&M, kommerkunna användas både natt/dag nere på rhodos eftersom den får synas under ett löst linne.

    

Mitt egen designade halsband


Allt köpt på Pärlshopen, Sturegallerian. C.175:- dock har jag inte hunnit hänga på min "eifeltornet" berlock än.

Sommar när den är som allra bäst

Längtar bara mer och mer. Snälla ge mig lite värme! Fick den här sköna bloggen länkad till mig. Kan bara minnas hur galen förra sommarens Zante resa va. Om ni inte har något bättre för er så läs hela, den är kul!
Klicka här!

(Jag, Zante 2009)
Ett smakprov från "klicka här" : "Varför älskar vi att sitta på den där steniga stranden, dricka dom där pissljumna fulölen, lyssna på den där halvtrasiga musikspelaren och bränna sönder våra redan grisröda näsor?
Jag kan bara meddela att det är något i atmosfären, något som gör att luften genomsyras med en känsla av kärlek!"
Så sant.

Har beställt linnen till Rhodos resan på Spreadshirt till mig och Ellan.
Go natt!

Idag fick jag blommor. Dom passar sig väldigt fint i på nattuksbordet.

Vilken cirkus!

Vilket väder! Vart har våren tagit vägen? Snart är det mitten på Mars och fortfarande kallt och snö, depp Sverige säger jag bara.


Idag mötte jag upp Ellan på tåget och åkte in till stan. Blev en sväng in på Pärlshopen där jag köpte allt som behövs till att göra ett halsband, precis som jag vill ha det. Ni ska få se resultatet. Efter blev det mat och fika på Kofi. På hemvägen såg vi denna häftiga skyltning på NK. Hur ballt som helst! Skulle kunna stått och tittat i timmar. Titta på bilderna nedan!


Så länge det finns stjärnor över oss..

Har suttit med min laptop i knät nästan hela dagen. Knaprat nötter.. kollat reseforum.. tävlat om biljetter till "en shopaholics bekännelser".. betalat en boknings avgift till Rhodos resan.. sökt två jobb..

Det får räcka.

Imorgon ska jag lägga upp mina gardiner som är alldeles för långa. Om jag får sällskap tar jag en sväng in till stan och söker vidare.


Lyssna på texten. så himla fin.

Dagens låt

Det roliga med att ha bokat en resa är den eviga väntan innan. Jobbigt men härligt samtidigt. Jag får alltid resfeber och spricker av glädje, spänning och förväntan när det kommer gå att räkna dagarna.. Just nu är det 3mån 19 dagar kvar..


090309

Idag har jag bara gjort nödvändigheter. Sådant som man helst lägger bakom tig så det läggs på hög och aldrig blir av.
*Tog foton på Expert till nytt leg.
*Va på banken och beställde legget.
*Beställde även nytt pass hos polisen i Nacka..
och köpte Situation Sthlm. Att göra en god gärning för någon anna får en att må bra!

Igår när jag kände mig som mest fet och sliten kom jag på att börja mitt nya liv. Tänka på vad jag äter lite bättre, skippa godis och läsk dom helger jag inte är ute på krogen. Har fått för mig att det är bra att äta sånt som får en att hålla sig mätt längre och istället för godis blir det torkade aprikoser, nötter och riktigt mörkchoklad. En rask promenad på 30min om dagen skulle ju inte heller sitta fel. Ja.. nu får vi ju se hur länge det håller! Önska min lycka till.

Just det! har inte hunnit berätta att jag och Ellan bokade en resa till Rhodos stad den 28 Juni i 2v. Så nu blev jag precis medlem på reseforum.se så vi har lite koll på staden innan vi kommer dit!


Ni får gärna klicka er in på min sida på minoutfit.se,!

Ambassadeur


Lördags outfit!



*Skinnjacka - Lindex
*Klänning - Urban outfitters
*Nitskärp - BikBok
*Skinnclutch - Stockholm
*Klocka - Guess
*Mockaklackar - H&M

Förra helgen i bilder

Hittade ett par bilder från förra helgen. Bättre sent än aldrig.

Blev lite drinkar och "taco-snacks" på Fridays.

(Jens och Thomas från Oslo)


Nu ska jag fixa mig! kanske hinner lägga upp en kvällens-outfit innan jag kilar.. Puss!

Lördags trött

Igår spenderade vi ett par timmar hemma hos Annelie och Martin i Orminge. Vi drack vin och sjöng singstar innan vi tog en taxi till Gamla Stan och gick in på 90 och träffade Jeppe, Maxi och Kalle.


Hur söta är dom inte?! Annelies och Martins rätt så nya små inneboende.

Nu har vi smällt i oss varsin ost/skink sallad och ligger ner degade i soffan med en katt emellan oss haha. På tv går helt ointelligenta program som Fab5 och något engelskt "du är vad du äter". Ganska så skönt att bara titta och slippa tänka så här dagen efter.

HAHA! Med största sannorlikhet inte det vackraste ni hört. En klipp från min singstar insats.

Kvällens outfit

Nu väntar utgång och jag är klar. Egentligen är jag 1,55 men i dessa klackar kanske jag mäter närmare 1,60. Har man det inte så kan man fejka det. Här kommer både en helbild och en närmare titt.

*Väska - Vessano
*Skinnjacka - Lindex
*Tunika/klänning - H&M
*Nitskärp - H&M
*Strumpbyxor - Lindex
*Skor - Zara

Fan! Är aldrig roligt när man är stressad och tappar smink i golvet, speciellt inte min nya rouge från Make up store:/

Latmask med ansiktsmask

Sitter här i soffan, lat som bara den med min laptop i knät och kollar på Tyra banks. Har en choklad ansiktsmask i ansiktet samtidigt som jag bleker tänderna. Så ni kan ju bara tänka er hur jag ser ut just nu med två tanskenor i munnen som gör att jag mest liknar en apa. Ingen vacker syn inte haha! Funderade på att lägga upp en bild men ändrade mig snabbt.

Väntar på att mamma ska komma hem så vi kan gå och beställa pastasallader. Ikväll bär det hem till Annelie och Martin med Ellan och efter blir det utgång. Vart är inte bestämt än.

Nu ska jag kika i tidningarna jag köpte igår! Bye!

090305

Idag kom Ellan hit vid 15, tog en sväng förbi ica och hämtade ut ett paket som kommit. Va tandblekningen som jag beställde för tre dagar sedan. Har än så länge bara hunnit testa överkäken två gånger men visst är det skillnad, ingen "wow" känsla än så länge men visst blev dom vitare. Gelesprutorna kommer räcka till många behandlingar till så bara att fortsätta till önskat resultat.

Efter middagen blev det fika hemma hos mormor. Kanske inte så otippat men vi tryckte i oss både bullar, kakor och glass.. Och som att det inte räckte tog vi en promenad till ica och köpte godis, nötter och cola. Jag kunde inte välja så blev både en Glamour och en CHIC tidning.

Jag och mina sömnsvårigheter ska gotta oss i läsning så kanske jag blir trött tillslut. Ellan har redan gått och lagt sig eftersom det väntar jobb för henne imorgon.

Vi har suttit och kollat resor inför sommaren och för tillfället lockar 2v på Rhodos. Inget bokat, inget bestämt men inte helt omöjligt. Fanns många billiga charter resor via Ving så kanske en bokning i dagarna framöver(?)

Go natt!

Personal shopper?

Idag blev det lite shopping med Ellan. Ganska otippat men i Globen faktiskt. Hitta en hel del fina saker som jag fick med mig hem. Det som är bra med små gallerior är att det man är letat efter i stan finns just där och självklart är slut i hela stan. Som med mina gladiator sandaler tex. Finns det yrken som personal shopper här i lilla Sverige? Skulle va något att tänka på.. Ganska skönt att gå omkring att få hjälpa till vid andras klädinköp. Vi var hemma vid halv 6 då min rara Anki/nagelfixare kom och gjorde mina naglar ursnygga igen.


Just det! Köpte även en chokladmask och en primer fr. Lumene. Har hört att den ska släta ut hyn innan foundation och även få sminkningen att hålla längre under en dag.

Primer Lumene 100:- Ansiktmask 20:-

Både Ellan och Sabina va här och åt middag med oss under tiden jag fixade naglarna. Har sån tur som har Anki! Vems dröm är det inte att få fina naglar stup i kvarten av en färdig utbildad nagelteknolog för kompispris?

Är jätte kul att se att fler och fler hittat hit och kommenterar! natti natti!

2009-03-04

Nu ska jag försöka ta mig till Globen en stund med Ellan. Om bara min små feta katt kan flytta sig som just nu ligger skönt i mit knä..


Ser fram emot ett par avier som är på väg hem till mig. Mest av allt tandblekningen, ska bli spännande och se om det funkar. Annars har jag en trenchcoat, fjäderörhängen och lite annat kul.

Bye!

Om ni vill:)

Följ min blogg med bloglovin

...

"...but right now everything you want is wrong, and right now all your dreams are waking up, and right now i wish i could follow you.."

Göteborgweekend nästa!

Nu är en tripp ner till Göteborg bokad! En spontan resa tillsammans med Ellan kommer sitta fint. Lite shopping och uteliv har ju inget mått dåligt av. Vi kommer ta X2000 ner nu den 20de och åker hem på söndagen. Bokade ett rum på Scandic Rubinen som ligger på Avenyn. Inte helt fel.
 
Frukost buffe ingick som enligt tidigare personer som bott där hade fått bra kritik. Måste kolla upp lite krogar och annat kul.. Någon som har något att rekommendera kanske?

Tandblekning beställd

Är uttråkad och sittar och klickar runt lite. Hittar en länk på improveme.se om hemma-tandblekning. Antingen har jag gjort något dumt eller super bra men beställde hem ett kit här ifrån. Ska ta 1-4 dagar så ska bli spännande att se om det fungerar. Självklart har jag googlat och läst om det så kändes säkert och utan några konstiga medel som kan förstöra tänderna.


Beautiful White XL 1 System. Bluff eller inte? det får resultatet bevisa.

Go morgon go morgon!

Första dagen på lovet bjöd på ledig dag!!! så skönt. Vaknade av att pappa ringde vid halv3, kanske behövdes för att få upp en levande död. "Morgonen" börjar med Beyonce - Halo.


Ska hoppa upp ur sängen och kanske ta en sväng förbi Globen bara för att ha gjort något under dagen. Eller så kanske jag ska börja måla..(?) får se vad jag gör av min energi.

Helt slut som stjärna..

Idag är jag allt annat än på topp. Blev en sväng förbi Ambassadeur vid 1 tiden, hade bord och drack skumpa och åkte vidare.. Somnade vid 7 på morgonen, sov till 16.00... Nu ska jag göra ett försök att resa mig ur sängen och koka nudlar.

Trött är bara förnamnet.

RSS 2.0