Gårdagens


Bilder från gårdagens bal




Fixad från topp till tå, jag är redo

Nu är jag spraytannad och färdig för imorgon. Pappa kom och hämtade mig efteråt så jag kunde låta färgen torka så nu sitter jag nerdegad i soffan i mjukisar och stort linne och lyssnar på U2 - "I still havent found what im looking for".

Snart ska jag möta upp Jenny och få mitt löshår som är lite pricken över i:et till balen imorgon. Två flaskor rose´ är även fixat så jag kan bjuda min söta frisör på bubbel som faktiskt öppnar salongen imorgon just för mig;) I got a feeling that tomorrow night is gonna be a good night.

Men ikväll väntas filminspelning till Dagens Man tv4 på Gärdet. Har bokat biljetter till mig och tjejerna och efter är det drinkbjuding på Grodan och självklart ska vi dit. Inte en lugn stund, perfekt!


Bild från Toxic, Rhodos -09. En av dom roligaste resorna i mitt liv. "Jag var nykter imorse, eller? men nu börjar det ordna upp sig!" Haha kanske inte den mest smikrande bilden jag kunde hitta men den passar till dagens inlägg, det bjuder jag på.

Upp o hoppa!

Nu ska jag in i duschen och skrubba kroppen. Ska nämligen iväg på spraytan på Kungsholmen kl15:00. Breve mig sover Moa som en stock...

Imorgon är det bal på Karlbergslott. OM jag längtar..

Jag har lyckorus!

Känner mig så extremt glad, lycklig och förväntansfull just nu! Kanske det kan va detta som bidrar?...
-Gjorde världens godaste middag till pappa och lillebror med kalkon och luftorkadskinka
-Har en påse naturgodis framför mig
-En gentleman från pojkarna i Karlberg hyrde en balklänning till Sofia så hon kunde vara hans sällskap.. och inte bara hans sällskap utan även jag;)
-Allt är fixat för min del till lördagens bal (no more stress)
-Ska på spraytan imorgon...
-Inspelning med goa vänner till Dagens Man på tv4 efter och..
-Drinkbjudning på Grodan kl 23:00
-Jag har världens bästa kompisar som man kan lita på till 110%, prata med allt om och ställer upp.. dessutom är som vackra som få. Det kallar jag ren lyx.



Den här dikten kanske kan ge er ett gott skratt:

Tjena Roffe min gamle vän
Jag ber om ursäkt för att jag brände ner ditt hem
Rosor är röda, kanariefåglar är blå
Dina ben är så jävla skeva att du knappt kan gå
Men när grodor sjunger och vinden luktar vår
Ser du fortfarande ut som en gammal fisk täckt av hår
Minns du den dagen vi lekte i sanden?
Du pissade på dig och hade bajs i handen
Du är ful och äcklig, ett vrak ett patrask
Jag hoppas du ramlar och drunknar i snöslask
Jag önskar att du svalde en trasig ölbruk och skar upp din hals
Att du ramlar ner i en köttkvarn när du dansar vals
Du luktar rutten papegoja och din mamma är ful
Jag ska anlita en ryss som ska slå dig blå och gul
Under alla dessa år trodde du att jag var din vän
Men jag ville bara sätta på din syster och bränna ner ditt hem


Lite skratt är aldrig fel!

Draw in paint in paint


Hade svårt att sova går och började måla lite i Paint, så dåligt blev det väl ändå inte för att vara målat med tuchpad också? Hon fick bli min butterflywoman.

Idag ska jag iväg på möte till ett jobb som "make-up artist" på AV Hälso center. Får se hur det går.. Ha en trevlig dag!

Dagen från A - Ö


Från topp till tå:
Solglasögon - Ray Ban
Halsduk - H&M
Skinnväska - Vessano
Skinnjacka i bikermodell - H&M
Linne - Top Shop
Klocka - Guess
Leggins - GT
Mocka stövlar m. klack - Wedins

Är det kul att få se en dagens outfit då och då eller skulle det va kul om det skedde oftare?

Försov mig totalt imorse men hann till jobbmötet, tur. Får ge all credd till Moa som av en slump tingde och väckte mig. Mötet gick super och papper är skrivna, ett plus är att jag träffade ett par trevliga pojkar (från mötet) att prata med på vägen in till stan. Kilade direkt från mötet till Kungsgatan salongen "ses hos mia" för att göra en prov-uppsättning av balfrisyren jag ska ha på lördag. Jag är grymt nöjd med resultatet (se bild nedan).

Vid 16:00 kom Moa till salongen och vi gick en promenad till Gamla Stan och åkte sedan hem till henne och åt en riktigt god middag.


Nu ska jag fortsätta på gårdagens dekoration av min lilla ide´.. införskaffade mig lite nitar på vägen hem som jag ska sätta på axlarna.

Fler ska det bli


Jag vet att "dagens outfi" inte är min starka sida men här kommer en liten bit av dagens och mitt påbörjade pyssel. Många många fler ska det bli men dags att sluta pilla när man är på topp. Sakta men säkert. Nu ropar sängen efter mig.. Go natt.

Bubblande inspiration

Phu.. fullspäckad dag. Äntligen hemma och mätt efter middagen ligger jag nu i soffan med datorn på magen.

- Jobb mötet gick super och imorgon ska jag dit igen kl 13:00 för mer information. Ett till extrajobb är aldrig fel.
- Ringde frissan och imorgon ska jag dit efter informationsmötet och få göra en testuppsättning inför balen så man vet vad som passar och inte. Så ser dagen ut imorgon.

Va inne i stan en stund nu ikväll och mötte upp Roza för en fika och en sväng in på Urban Outfitters. Alla nit-dekoratoner och pyntade axlar gav mig massor av inspiration att göra om en klänning jag köpt nydligen, så jag blev tvungen att kila in på Sturegallerians pälshop och köpa med mig likadana hem. Känner på mig att det kommer bli grymt snyggt!



Schema

Go morgon! Kanske va den enda som var uppe kl8 imorse? Jag och Ellan var och tog tag i något som legat och väntat lite allt för länge. Skönt att ha det gjort.

Kl. 13:00 ska jag på info möte om ett jobb så ska snart kila härifrån. Förutom det har jag tagit tag i andra viktiga saker, har ringt och bokat spraytan till på fredag, frissan och ett mässjobb. Förstår inte hur jag kan ha en upptagen vecka utan att jobba en enda sekund.

Imorgon - Frissan
Torsdag - 16:00 Info möte på AV Hälso center
Fredag - Spraytan kl 15:00, biljetter till Dagens Man 20:00 - 22:15, 23:00 Grodan nattklubb
Lördag - Fullspäckat schema hela dagen som startar med champagne och frukost i parken till Karlbergslott, dansträning, bal, middag, dans...
Söndag - Sova.

Oj oj "stackars mig"

10 timmars sömn!

Herregud. Somnade 04:30 igår och har sovit ända fram till halv 3! Idag ska jag möta upp Roza kl19 och efter ska jag hem till Ellan och sova över.

Fick svar på ett jobb jag sökt som make-up artist. I jobbet ingår utbildning och en handledare och på torsdag kl16 ska jag till AV Hälso center. Spännande!

Fröken Gynning - En superwoman

Någon mer än jag som fullkommligt älskar fröken Gynning? Hon är inte bara fantastiskt vacker utan en riktig superwoman i mina ögon. Läste ni hennes senaste bok "Ego Girl" kommer ni defenitivt tycka om hennes nya bok "Ego Woman" utan tvekan. Jag längtar att få gotta mig sida efter sida..

Klicka HÄR för att höra henne läsa ett stycke ur nya boken Ego Woman.

Långpromenad vid vattnet och tjejsnack

Tillbaka nu efter en långpromenad i Gröndal med Moa och Jenny. Vi gick längs vattnet och disskuterade eget boende bland annat.

Har gjort mig en skål med:
-Björnbär
-Mango
-Blåbär
-Hallon
-Tiramisu glass/Valnöts glass
GOTT!

Black is the new black

Förhansdvisningen på Park var bra. Såg "Min stora festa grekiska semester" och efter gick jag och mamma och mötte upp Moa som slutat jobbet och vi tog en promenad genom Gamla Stan.. klackar och kullersten är ingen bra kombination men det visste vi ju redan. Passar på och slänga upp en "dagens" när jag ändå håller på.


Nu ska jag iväg och möta Moa för en lång promenad i Gröndal..

Mellanmjölk? Nej tack!

Lördag och klockan har passerat 01:00 och jag är hemma för en gångs skull men otroligt jävla uttråkad istället. Skulle hellre köra slut på mig själv efter en helkväll av drinkar, skratt och ömma fötter än att sitta här.

Sorgligt att behöva säga det men sanningen är att jag är en väldigt rastlös människa som får krypningar i kroppen av att sitta still. Jag måste ha action i livet för att inte bli knäpp i huvudet. Jag får ofta höra att jag inte kan "stå ut" eller "vara nöjd som det är", "se frammåt" och vara "posetiv". Jag önskar att jag kunde förflytta mig själv till New York (eller vilken fartfylld storstad som helst), ha ett varierande jobb med utmaningar, nya människor, spännande möten osv.. listan kan göras lång. Mycket lång. Nej, det här mellanmjölk svensson livet trivs inte alla med helt enkelt och det är en sak som är säker. Nu behövs förändring, jag är på god väg.


Det mest uppskattade som finns är goda vänners sällskap. All credd till Er.

Middag med vänner på Vindhem igår

Hade en riktigt härlig kväll på Vindhem igår. Vi var 10st som hade bokat bord på räkfrossan + tacos. Det var ett grymt roligt liveband som spela och spexa som fick oss på riktigt bra humör, massor av feel-good musik som vi dansade till!

Efter Vindhem gick åkte vi till UnderbaraBar på Medborgarplatsen och drack ett glas vin och dansade tryckare med Ellan till sista låten vid 02.00 snåret.. Innan hemgång blev det en milkshake på Mc. Donalds och nattbussen hem från Gullmarsplan.

Imorgon ska jag på förhandsvisning av "Min stora feta grekiska semester" på Park kl14. Men nu en sväng till Kungsholmen med Ellan..

Bara 1 vecka kvar till bal..

Tyvärr blir ni inte av med mitt tjatande om balen. Jag ser verkligen fram emot att få gå på en riktig bal, det är nog bara vissa som kan förstå hur stort det är att få känna sig sådär löjligt fin ibland.

Klänningen är som en dröm, det får jag tacka Sofia för. Tack. En närmare titt får ni se efter balen.

Förvandla mig

Nu ska jag iväg och prova en klänning inför balen som kommer få mig till riktig Askungen-feeling.

"vad är då inte en bal på slottet..."

Lite action i livet tack!

Jag känner mig så rastlös! Blir galen.

Besökte arbetsförmedlingen idag pga av att jag skulle behöva rådgivning av en studievägledare. Vill hoppa på en utbildning. Kanske skulle resledare få min rastlöshet att försvinna? Något måste göras och det är NU!

Mys hos Moa

Ligger hemma hos Moa i hennes soffa och kollar på "How i met your mother". Så himla kul är det inte egentligen, bara ett tidsfördriv.

Jag känner mig otroligt jä*la stressad inför balen. Vad ska jag ha för klänning? Hur ska håret vara uppsatt? Naglar? Spraytan? Make up? Smycken? Skor? Väska?..... Man vill ju vara fin. Inte bara inför sitt sällskap utan mycket för sin egen del. Stress är bara förnamnet. Hoppas att en stor bit är löser sig imorgon för isåfall kan jag vara extremt lugn.

Imorgon ska jag även ta tag i ett par andra viktiga bitar i mitt liv som jag lagt åt sidan och blundat för under lång tid. Suck. Eller som jag nyss fick lära mig under ett djupt samtal härom natten - JUST FUCKING DO IT!

Panik

2 veckor fram till balen är en riktigt kort tid. Idag har jag ungefär kommit fram till lite olika ideer och ringt Moas lillesyster som är riktigt duktig på att designa och sy.


Dessa hittade jag idag, visst är dom underbara?

Vad är inte en bal på slottet...

Jag har blivit bjuden på bal, riktig bal på ett slott. Med fin middag, strikt klätt och dans. Är det inte lite av varje tjejs dröm? 2 veckor kvar..

Gör ett litet glädjeskutt inombords när jag tänker på det.

Skjut mig!

FYFAN VILKEN LYCKAD KVÄLL DET VAR IGÅR! Krävs mycket för att slå en sån genom perfekt kväll.

Började med att jag och Ellan åkte iväg till Karlbergslott där det var tema fest "Astrid Lindgren" med alla militärer, sjömänn ja.. allt charmigt ni kan tänka er. Inget myt att vi tjejer faller för män i uniform. Det var en så otroligt kul fest med jätte många fantastiska och sköna mäniskor. De flesta hade anstängt sig och klädde verkligen ut sig vilket va roligt. Under kvällen spelade militärens egna liveband och festen "stängde" kl 01:00 men istället förflyttade sig till en partybuss som fanns utanför och i bygnaden där killarna bor. Vi sjöng och spelade gitarr i flera timmar på deras rum tills vi tog en taxi vidare vid 6 tiden till nästa efterfest där vi gick och la oss vid 10 nu imorse. Inte många timmars sömn men det är det värt. Dock ska jag iväg och jobba nu vid 17:00..

Kan inte mer än säga att det var riktigt riktigt lyckat och ett stort tack till Sebastian Antoner som bjöd dit oss.

På vägen hem..


Jag och Jenny på väg hem inatt..

Helkväll ...

Gäsp.
Helkväll blev det igår, inga tvivel.

Började med ett glas vitt med Moa och Ellan på EGO till Stand Up Comedy. Efter stand up kom Jenny dit, en tjej jag träffade på castingen till Dagens Man. Innan 23 trippade vi in på blogg-minglet på Laroy där vi tog ett par drinkar innan vi av en slump gick tillbaka till EGO och fortsatte. Därifrån tog vi oss sedan vidare till White room. Hemma vid 5 och sov till 13.00.




White room 03:31

Nu ska jag läsa nya numret av SOLO som man fick med sig från minglet igår..

På med klackarna

Ikväll ska jag på Stand Up Comedy på EGO som börjar kl20.30, efter blir det blogg-mingel på Laroy. Ska försöka att den här natten inte ska sluta som de flesta andra.. med andra ord - hemma efter 6 eller inte komma hem alls.

Vilken stjärna!

Kollade premiären av Idol på tv4 nu på nätet eftersom jag missade avsnittet nu ikväll.
Klicka HÄR för att lyssna på min favorit. Jag vill ha en kille med skön röst och som kan spela gitarr på exakt det viset. Jag smälter.

Ett skratt förlänger livet

Nu ska jag kila iväg intill stan för att gå på Stand Up Comedy på EGO med Ellan. Castingen till Dagens Man tv4+ gick bra. Många snygga tjejer i åldern 19-28 med skinn på näsan och som hade lätt att tala för sig. Hoppas man kommer med. Tog sällskap därifrån med en 20årig tjej som också ska på bloggmingel på Laroy imorgon, vi bytte nummer och lär ses imogon. Trevligt med nytt folk.

Nu ska jag iväg och ta ett glas vitt och underhållas av duktiga komiker.
Bye!

En liten titt på dagens. Tyvärr sabbade jag digitalkameran i helgen så back till mobilfoton ett tag framöver..


Kul att se att ni läsare blir fler och fler! Vet inte riktigt vad jag har gjort för att ni ska öka i antal(?) Välkomna varenda en!

Stand up på EGO / Bloggdrink med SOLO

Att jag föredrar det roliga framför det mer viktiga är väl ingen att jag hyscha med.
Tips för två roliga och gratis saker man kan underhålla sig med om man är bosatt i Stockholmområdet.

Idag - Stand up på EGO fr kl:20-22. Fri entre
Imorgon (ons) - Bloggdrink med SOLO på Laroy. Gästlista och fri entre innan 23.30

Check!

Skaffade en ny vän på vägen hem

Nu har jag varit på Fridhemsplan och sålt min vinterjackatill en tjej från Blocket. För pengarna köpte jag mig något som jag hittade för 2v sedan. En höstjacka från Sand blev det eftersom jag inte är något vidare fan utav stora pylsiga dunjackor. Hellre snygg än varm.

Börjar bli lite smått nervös inför castingen. Ska vara där om 1,5 timme. Önska mig lycka till.

Kl: 01.12

Ätit upp min macka och druckit ett glas mjölk. Lackat mina naglar i nr 72 (Nice) från Mavala och hittat en ny spännande blogg med inriktigt på herrmode för budgetpriser, kika i min länklista. Lyssnar på Band of horses - The end´s not near och kan inte låta bli att fundera lite djupare på livet och meningen med vissa saker. Varför blir det lätt så när klockan passerat och det har blivit natt?

Kanske man borde gå och lägga sig tillsammans med samma klädhög som igår? "Skönt, super."
Nä, avslutar mina sista minuter som online med att lyssna på K´naan - Wavin flag som gör mig på gott humör.
Det blir inte roligare än så här. Oh nej, jag är inte bitter.

Peace

Något måste man ju vara bra på?

Dagens man på tv4

Anmälde mig till en nytt program som heter Dagens Man på tv4 som Carolina Gynning ska leda. Fick ett samtal nyss om att jag ska få komma på casting redan imorgon 16.00. Intressant, haha kanske man hittar kärleken i tv? eller inte? (skämt o sido)

Kika vidare om vad programmet handlar om eller kanske vill söka själv? Klicka HÄR!

Allt och ingenting..



Gårkvällens bilder visar att jag bytt ut vinet till en öl(?) va hände.. Jag tycker inte alls om det.
Öma fötter har jag också för den delen och en jäkla många skumma sms som jag inte förstår mig på.

"Anonym" 01.06 - "Idag står det 400pers utanför!"
"Anonym" 03.08 - "Jasså? Gifte du dig eller:P?"
"Anonym" 03.33 - "haha Konstigt svar" (frågan är ju bara vad själva frågan va?)
Comviq - "Ditt saldo börjar bli lågt..."

Imorgon ska jag till frissan kl14 för klippning och blekning av brynen. Måste vi er mitt alldelses på tok för söta sällskap just nu är den här filuren som ligger bakom skärmen. Lite rar är han allt?


Nu ska jag lägga mig i sängen bland gårdkvällens klädalternativ som nu bildat en gigantisk hög. Va less jag blir på mig själv ibland..

Gårkvällens utgång - F12




Och ikväll blir det utgång igen.. Börjar med ett glas vin hemma hos Beccie och sen vidare..

Har varit iväg och köpt bruna linser. Va tycks?

Bruna linser med osminkade ögon.

Aquablå lins på vänster ögat/Naturligt på höger (Sminkad)

vad är finast?

Joel Mull @ F12 ikväll!

Vann biljetter till F12 ikväll! Jag + en vän. Ska ta med mig Moa.

Ska in till stan och fixa lite saker nu. Skönt att dega men nu är det upp och hoppa!

Woho! Tid hos frissan fixad på Måndag kl14 + blekning av brynen.

"One of it"

-you came over
like a midnight appetite..

Sofia 20! Fridays-Village





Hej alla kära vänner/ovänner!
Gårdagen började med att vi åt middag på Fridays och drack drinkar. Satt på uteserveringen och babbla tills vi gick över till Village och fortsatte kvällen i dimman. Slutade med att jag sov borta och fick skjus hem vid 16. Riktigt kul och annorlunda kväll.

Idag ska jag inte lyfta ett finger. Jag ska dega, slappa och lata mig så mycket det bara går och göra så lite som möjligt. Trevlig kväll!

Skicka gratis sms

Skicka Gratis SMS på GratisSMS.se!

RSS 2.0