"Inkom från Berns"

Ett brev från Polisen trillade in idag "Vi har gods som vi förmodar tillhör Er! Inkom från Berns" Jaaa man tackar!!

Jaaa.. vart ska man börja? Veckan är inte slut män och den som har mardröms 8-17 jobb missar en hel del kan jag nöjt meddela. Mitt i veckorna i denna underbara stad kan nämligen skåda detta: En nattlig stripp till R Kelly, slitna själar sovandes till 16 och inte en minut tidigare, flygande cheesburgare och mycket mer..

Lite kärlek har aldrig skadat.. eller rättare sagt ALLTID skadat? Jag hittade någon som iallafdall trodde på kärleken precis som jag.


Jag : Visar nöjt upp mitt flashiga bankomatkort

Dessa knickedicker har varit mitt tidsfördriv ikväll. Jag stod för hårstylingen.

Äter middag NU, ja du läste rätt.. tittar på min skärmsläckare där det hoppar kossor och glassar, laddar över Tisdagens bilder och mår bra. Jävligt bra. Imorgonbitti kl7 sitter jag på tåget till Uppsala och ska surpla champagne till frukost med fröken Ribbing. Det kan ju bara sluta på ett sätt. Den som lever få se..

Go natt!

Ikväll: Skiva på Pure


Efter åkturen. Mamma titta! - jag överlevde. Blev en runda in till stan där vi drack en cola i Kungsträdgården och sedan lite koll i butiker med tjejerna.

Nu ska jag fixa mig inför Maddes studentskiva på Pure ikväll. Inte sugen på att hoppa i en coctailklänning för att följa temat, är nog tråkig och går min egen väg. Puss på er!

På motorcykel ut till Djurgården

Nu har min lilla vän Grekstek tagit motorcykeln över till Stockholm från Uppsala och ska nu hålla sitt vad - jag ska få åka motorcykel;)

Första gången jag träffade honom var på en nattklubb jag jobbade på nere på Rhodos förra sommaren, då lovade han mig att han skulle komma till mig här i Stockholm så jag kunde få åka motorcykel med honom vilket jag idag ska få göra(!) Brumm brumm.. Nu ska vi till Djurgården och äta glass och prata bajs.

Tjingeling!

Livsångest

Jag vet att det aldrig är kul att läsa om andras skit men just nu har jag livsångest och lyssnar på Magnus Weideskogs ljuva stämma. Den här låten tycker jag passar ganska bra just nu.

Som alla säger - det är inte lätt när det är svårt. Jävligt intelligent sagt, verkligen.

Jag har hade en grym lördag på Collage när vi firade Sandras 20års dag. Verkade som jag mest försökte dränka mig i en drink och lyckades nästan. Gick inte där ifrån osedd iallafall, minst sagt. Kul hade jag, jävligt kul. Dagen efter? Glömmer vi lika snabbt som de 3 timmarna innan jag slocknade från kvällen innan.

Det enda bra jag gjort det här helgen vara att köpa Situation Stockholm av en gubbe på Medis. Jag gjorde nog hans dag, lite iallafall..


Bild från Vinordic

Tack för igår!


Igår besökte vi Älvsjömässans. Fanns såååå mycket att äta och dricka så det var helt galet. Tack för igår allihopa! Jag hade riktigt kul.

Nya sommarsmaken fr Rekordelig Smultron/Lime

Ett gäng härliga knickedicker haha

Hela champagnebaren var gjord av is(!)

Jag provsatt Kopparbergs racingbil;)

Isbaren

Ikväll ska vi ta det väldigt lugnt. Hoppas jag får skeda med min rödhåriga vännina, annars tar jag det väldigt easy. Trevlig Fredagskväll, imorgon är det 20årsfest på tapeten!

God morgon!

Vilken morgon. Var uppe snortidigt för att fixa ett läkarbesök som gick åt pipan så fick en tid imorgon.

Startar dagen med lite Magnus Weideskogs härliga röst som får mig på gott humör. Idag blir det heldag på vin, sprit och ölmässan.

Vardagslyx

Dagen i ära har jag spenderat med rocksis på restaurang Råshaga. Spelat yatzy, druckit öl och ätit ceasarsallad till middag va inte helt fel. Har blivit bjuden till Stockholmsmässans vin,sprit och öl mässa imorgon med jobbet med massor av mingel och härligheter så det kommer utan tvekan bli super mysigt.

När jag kom hem har det smidits stora planer inför sommaren. En Cypernresa står nära..

Imorgon kommer bli en dimmig dag, skål.

Lite finare lite bättre


Idag har jag varit och super-Jenny och fått nya naglar. Fy tusan va snyggt och skönt det är. Jag blev en bättre och snyggare människa på någon timme eller två helt enkelt;)

Nu ligger jag och äter choklad och dricker mjölk, mumma. Imorgon blir det förhoppningsvis sol vilket betyder sällskap av min rocksis i Slussen vilket i sin tur betyder att en och annan cigg och glass sitter på sin plats. Det är så årets soliga (lata) dagar ska spenderas.

Ta ett djupt andetag


Magnus Weideskog - "20 år"

Är det bara jag eller fungerar en film som sömnmedel för er också? Jag var så pass ocharmig att jag somnade på mitt sällskaps axel med en stor snarkning.. jaja.. Men hur skönt är det inte att få somna på någons axel och känna denne persons andetag?

Idag har har jag varit med mina tjejer på John Chris cafe sedan åkte vi till Katta och badade jacuzzi. Jag lutade huvudet på kanten och tittade upp på den stjärnklara himlen.. så slutade med att vi låg där och disskuterade stjärnor, rymden och livet och kom inte fram till någon vettigt alls så därför passar låten ovan ganska bra.

Imorgon blir det tatueraren och nya naglar med Jenny. God natt.

Mikaela och Signe i P1

Lyssna här
Har aldrig hört så mycket bra och sanna ord av en och samma person. Så sant, så rätt och så träffsäkert.

Nymålat


Kvällens nymålade tavla

Söndag 18de

Vi hade en super trevlig kväll igår! Vin, vattenpipa och charadertävling som jag och Katta drog ihop som blev lyckad.


Idag har vi dragit med oss två slitna Uppsalapojkar till brunch på Taco Bar och årets första glass vid vattnet i Slussen.


Ett vårfint Stockholm

Lördag


Nu kilar vi iväg till Tekniska H och röker vattenpipa;) Tjingeling! trevlig kväll.

I just live my life

Egentligen har jag fööör mycket att dela med mig av till er så jag knappt vet vart jag ska börja.
Dagarna bara rinner iväg och jag är minst sagt sysselsatt nästan jämt. Om jag inte är med arbetskamrater och åker rullstol på Sveavägen.. så är jag på invigning av Taco Bar med tjejerna eller kanske vaknar upp med en lätt hjärnskakning dagen efter. Ja ni kanske fattar..

Men dagen till ära har jag varit och småshoppat med mamma o lillebror.

Fikapause på Naked Juice Bar. Smoothie i smaken Coco Sunshine - mumma!


Mamma och lillebror


Jag höll mig undan när det var dags för inköp av middagsmat. Chinos och jeansjacka blev det idag, tack gode gud för att det börjar bli vår!

Ikväll ska jag ut med tjejerna..

Äntligen vår!

Startade dagen med ett lite smått oskönt telefonsamtal.. tack för det.

Igår promenerade jag i gott sällskap i Hammarbysjöstad. Vi satte oss vid vattnet, det var klarblå himmel, varmt och blåste svala vindar - gjorde ett litet glädjeskutt inom mig! Så härligt att det äntligen är vår. På kvällen fick jag ett ryck eller rättare sagt ett måla tavla-ryck. Så jag åkte snabbt iväg till Liljeholmens centrum och köpte på mig duk och penslar. Här är det än så länge oklara resultatet..



Ikväll ska jag med tjejerna till invigning av Taco Bar där det kommer bjudas på mat och dryck - Adios!

Milkshake i solen


På Ben & Jerry cafeet kunde man välja två glassmaker, tillsätta mjölk och få som en milkshake(!) Själv valde jag Baked Alaska och Phish Food - gudomligt gott;) Min nya sommarfavorit.

Inge fel med lite glans på tillvaron


God morgon!
Igår kom pappa och min lillebror hem från London och hade köpt med sig ett läppglans från MAC "Liberty of London" i supersöt förpackning. Nu blir jag upphämtad av Jenny och ska iväg och ta en fika i solen.

Tjingeling!

Gratis är gott

Nu tänkte jag visa er vad vi fick i våra smaskiga goodiebags från fredagsnatten på Cafe Opera

Rotlyftspray fr Goldwell. Silkesserum fr sunsilk, balsam och schampo.

Två super fina iphoneskal. Skulle det vara något att lotta ut i bloggen kanske?

"Glidmedel" eller mer exakt Orgamic gel for woman.

Solariekrämer.. och massa annat så som nagelack, vitamindryck mm.. fanns i kassen som vi fick med oss hem.

Alice i underlandet

Ikväll har jag och tjejerna varit och sett Alice i underlandet 3D - grym film! Jag önskade att det var jag som fick leva i den där världen.

Nu har jag sökt till att börja plugga och tröstat mig i nätshopping. äntligen ska jag sluta tjata om långklänningen som jag vill ha i sommar.

Klänning från Ellos

Tjejevent på Cafeet igår/Sollan

Vilken kväll!
Jag och Ellan startade kvällen med ett glas på Moda Bar och tog sedan en taxi till tjejeventet VIP Finest på Cafe Opera. Provade sommaren nya drink, fick en smaskig goodiebag som jag ska visa upp senare och kikade på Sunsilks nya satsning. Fanns nagelfix fr Depend på plats, fransförlägning och glittriga iphoneskal till försäljning. Vilket jag fick med mig hem;)



Vi avslutade kvällen på Solidaritet.

Här ser ni min nya hårfärg, va tycks? Inte lika vitblond längre och jag trivs med det.

En fredags natt på cafeet

Blev en sväng förbi Lorealeventet i Gallerian så nu är jag med i tävlingen;) mest på kul såklart. Hängde lite i Mias salong, mötte upp Ellan och köpte mat i delikatessdisken med mig hem till middag - mumma! rökt röding och potatissallad.

Nu sitter jag proppmätt och kikar på "Jon & Kate plus 8" och är glad att jag inte är i deras situation för då hade jag ju kunnat glömma en utgång på Cafe Opera som ikväll.

Nu ska jag fixa mig. Hoppas ni får en grym fredag!

En helt vanlig snorig Torsdag

Degiga dagar..

Kortfattat just nu så är jag DUNDER FÖRKYLD(!) Herrejävlar. Men masade mig upp ur sängen efter en ipren och hade en klipptid hos söta Mia inbokad på salong "SesHosMia" på Kungsgatan. Gjorde en super inpackning som tog 30min och gjordes i 4steg vilket gjorde underverk för mitt hår. Kapade av mina torra toppar och tonade håret i en mer cendrenyans, har aldrig varit så nöjd som nu! Känns mer mognare och naturligt.

Nej, det är inte mitt hår.. Sara fick sig även en förändring.

Blev en lunch på PONG med min rocksister också.

Mumma.. Avslutade med en stooor sushi ihop med mamma till middag.

Btw, ni som såg på "Fantastiska nöjen" på tv ikväll såg även mig. Adde kallade mig mediahora där jag satt och hoppade i fotöljen - jag anser bara att världen behöver lite mer Malin;)

Imorgon blir det besök på Loreal creme gloss event i Gallerian och efter en tripp till casting för Bobbys. Tjingeling!

Andas frisk vårluft


Vårvädret invidges med ballerina från TopShop och ljusa jeans.

Idag har jag vart med familj och släkt på påsklunch hos mina kusiners nya villa i Vallentuna. Trevligt och ganska skönt att andas ren luft haha ! det känns nästan i lungorna så fort man kommer utanför stan.


Farmor var såklart med också. Innan vi åkte hem tog vi en tur förbi vår stuga.

Om en stund ska jag åka hem till Moa där vi ska ha lite nära och kära ikväll. Inte en droppe för min del då jag ska pigg och kry inför morgondagen.

Go kväll!

Mycket väl valda ord


När jag gick en promenad till Ica igår passade jag på att plocka med mig Bubbleroom Magazine hem. I inledningen skriver Petra Tungården med rubriken "Skabborama" ett par saker som jag fastnar för (nedkortat) -

"Jag är en dynamisk person, som ofta - okej, alltid-kastar mig in i situationer utan att reflektera över konsekvenserna.
Jag kan kanske verka förvirrad men jag vet exakt var jag har mina plagg och accessoar i den stökiga lägenheten. Jag kan bara inte hitta min plånbok... Min filosofi är enkel: Lev ditt liv så som du vill leva det. Låt inte andra slå ned på din livstil. Om du väljer att äta oxfile på en finkrog fem gånger i månaden för att sedan tvingas leva på nudlar - GÖR DET! Om det gör dig lycklig."

Känner igen mig mer än väl, kunde inte sagt det bättre själv. Tack Petra.

FOREVER YOUNG

Yes, tro det eller ej men jag håller mig hemma denna fredagkväll. Rätt skönt. Imorgon väntar en tur till kusinerna och förhoppningvis en del god påskmat. Vilken dag får man påskägg? FÖR JAG VILL HA ETT NU!

Just det!
Jag vet att jag egentligen har massor av smarriga bilder och skvaller att dela med er ur mitt fartfyllda liv men känner att jag håller tillbaka så inte fel info ska hamna hos fel personer tyvärr. Mina tjejer har tjatat lite på senaste så nu jäklar ska det förbättras . JAG LOVAR! Kan börja med utgången på Spy Bar..

Jag och Moa

Moas pojkvän Adde va dj en bit av kvällen och jäklar vilket ös!

Så, från och med nu.... ska jag dela med mig mer av mig själv.

Torsdag 1 April

Gårdagen: Besökte NYPD butiken på Odenplan och kikade på väskor från NYPD och Dyberg/kern smycken till nettopriser. För min del blev det ett orange läderarmband som på bilden nedan.

Fanns en hel del härliga väskor fr NYPD..

..och smycken fr Dyberg/kern.

För Ellans del slog hon till rejält och fick med sig dessa godsaker hem..

..efter bar det av till Sushi King.

Ikväll är det jag som lagar middag, det blir ceasarsallad till familjen;) passade på att köpa med mig Bubblerooms tidning som jag ska gotta mig i sen.

RSS 2.0