3v i Norge

Jag hade en riktigt lyckad helg!
Förfesten hemma hos Nina var jättekul och vi spelade Mario cart wii vilket visade sig inte vara min starka sida. Vissa undara hur jag klarar av att vara här i Norge men vet ni?! jag har det hur bra och skönt som helst! Lugn och ro när jag ska plugga, en allt för gosig vovve i knät, jag får pyssla i hemmet, bestämma all mat som lagas, handla vilken mat jag vill och hitta på roliga saker när som helst. Igår va vi och golfade och jag hade dålig inställning men vem var det som stog där med en klubba och fick iväg ett par bollar ganska bra...? enligt mig.

Stockholmstjej bland gäddor och med ofixade naglar... hmja, men imorgon har jag tid på salongen kl12;) men idag blir det ut och fiska gädda med båt.


Inte så lätt att plugga när man har den här snuttfisen i knät..

I`M BACK !

Tro det eller ej men jag är tillbaka. Ni läsare har minskat men ser fortfarande att det finns en hel del kvar så det är väl bara att köra:)


Ja, vart ska man börja?
Jag är tillbaka från min Ayia Napa vistelse, var där i 2,5mån och åkte sedan hem.. eller hem åkte jag ju faktiskt inte utan hamnade i Norge, närmare sagt Sarpsborg hemma hos en norrman som jag träffade nere i värmen. Och här är jag alltså precis just nu :)

Här har ni mig med hans hund Simba.

Idag har jag varit och shoppat med hans mamma, hittade en del fina köksprylar till hemmet och jag köpte ett par jätte fina skinn boots från Roots. Näst intill identiska med de fr Acne fast något billigare, dessa ligger på 1199:-


Nu ska jag fixa mig och kila över till Nina (hans syster) för lite drinkar innan utgång. Första gången jag testar på att gå ut i Norge, spännande!

RSS 2.0