Between the lines


HERREJÄVLAR VILKEN OMGÅNG MAN FICK SIG IGÅR !
Började kvällen med att min goa Jenny kom och hämtade mig hemma och det bar av till hennes tjejkompis lägenhet där mina naglar fixades. En efter en droppade in i förandet och vilket härligt gäng vi blev - toppklass. Alla över 10 år äldre än mig själv och jag blev lill-Mallan. Ett par glas vin senare satt vi i en taxi på väg till Tribute night. Vi rockade loss längt fram framför scen till en halvnaken rocker i vita skinnbrallor, flirtade hej vilt och tittade på eldslukare. På scen bjöds det även på svärdslukare och i publiken trippade slitzdamer omkring.

Efter kilade vi in på ett ställe som heter Skyddsrummet. De andra tyckte utbudet var för ungt så vi sa hejdå och jag festade vidare. Var inte ensam länge innan jag hamnade i gott sällskap..

När jag tröttnade på Skyddsrummet vinkade jag in en taxi och kvällen var inte slut där..

Tack varenda grymma lilla kotte som förgyllde gårkvällen !

Super- Jenny och Lill-Malin (jag själv..)

Rock and roll baby


Jobbkvällen igår slutade sent men mycket bra.
Mina tjejer kom förbi vid 22 och spelade bowling vilket uppskattades. Natten avslutades med ett glas rött i en lägenhet på södershöjder och en mycket kunnig läkarstudent som plingade på pianot - vi fick till en riktig lounge feeling.

Nu är det bara minuter kvar till jag blir upphämtad av min gamla ungdomsgårdsledare från grundskolan, Jenny. Det ska fixas naglar på mig och sen bär det av till rockfest på Clustret Södermälarstrand. Batman bilen kommer tydligen glida förbi under kvällen(!)

Twistade till min egen rockversion av mig själv. Sotade ögon, pappas skinnarmband, skinnkuvert med dragkedjor och kedjedetaljer på kavajen.

Lets rock!

Go morgon!

Att vakna INNAN larmet ringer hör inte till vanligheterna. Brukar vanligen sträcka mig efter min rosa lilla vän (laptopen alltså..) och mysa ner mig i 1,5 tim innan jag gör ett försök att komma ur sängen men icke imorse... Ögonen rann och jag lägger av världens "snornys" som gör att jag inte kan ligga kvar en sekund till haha

Idag är det jobb vid 16:00 och mina tjejer kommer förbi och ska ta några öl och bowla hos mig vilket jag ser fram emot !


Startar dagen med denna låt, klicka HÄR.

Jag på Whiteroom under förra sommaren.
Hur mycket längtar man efter en ljummen sommarnatt på Whiterooms uteterass..
natten blir till tidig morgon.. solen går upp och när det stänger vid 5 är det mysigt att promenera hemmåt genom stan förhoppningsvis med något trevligt sällskap breve att hålla handen.. Jag tror de flesta stockholmsbor vet vad jag pratar om..

När uteserveringen åker fram är det bättre och varmare tider. Det ger en speciell känsla det där.

vad jag mer längtar efter är en snöfri stan..

-"du är beroende framkallande"

Vilka arbetskamrater man har HAHA


Cheap Monday Fashion Show

Vill du gå på modeisning? Alla vi stockholmare eller ni som har vägarna förbi kan OSA till Cheap Monday Fashion Show den 1Feb, Frihamnen 66 Magasin 9 08:30 PM

Klicka HÄR för osa.


Ibland kan man inte annat än älska att man blev född i rätt stad;)
Ska iväg till Kunsholmen bowling och jobba vid 16:00. Stå i bar och företagsmiddag är vad som är min huudsyssla idag.

Nytt i gaderoben

Vilken härlig dag. Uträttade allt jag ville och lite till. I shoppingväg fick det bli detta..

-En perfekt vit oversize t-shirt i farfarsmodell, lagom genomskinlig och tunn
-Svart "kofta/jacka" med tung pärldekoration som ger snyggt fall i tyget fram

Vi avslutade stan med sushi och skvaller samt en fika på en mysigt cafe.. Hårt liv;)

Idag: En dag på stan med flickvännerna

Åh va jag har sett fram emot det här !
Har äntligen fått en normal dygnsrytm, massor av jobb som trillar in, idag är en ledig dag och jag ska träffa tjejerna i stan för lite shopping, fika och prata massa skit. Har bokat nageltid hos Jenny på Lördag samt spraytan på Tisdag inför kick-off på VIP i Uppsala. Idag ska jag hitta något nytt till garderoben - det är jag värd.

Tingeling!

Let the party begin

Min lediga dag slutade med ett bokat pass i Globen och började 15:45 slutade 00:30.. Det här var nog något utav det häftigaste jag varit med om! Över 1300 gäster från Clarion samt Choice hotel (Sverige, Norge, Finland och Danmark, stor prisutdelning, 12 rätters middag(!) som inleddes med en känd operaklassiker och det glittrade långa ljustrådar från taket - SÅ JÄVLA COOLT. Var inte den enda som fick rysningar och höll tillbaka tårarna. Framåt natten stod alla på stolarna och champagnen flödade. Önskar att jag kunde visa er..

Nu ska jag sova.

Kli i fingrarna


(Bilder lånade av Dollyblond)

Idag är det löning på kontot som gäller. Kliar i shopping figrarna. Pratade precis med Lill-John (förlåt, Store..) och blev bjuden på kick-off på VIP i Uppsala. Lillen ska nämligen börja jobba för dom och klart man kommer va på plats.

Jag som va FRI idag, nej... ska jobba på ett serveringsuppdrag i Annexet till 00:30.. Bye.

Bög Mamma Kines


I don´t like Mondays..

Jag rättare sagt älskar morgondagen.. JAG ÄR LEDIG. Jag är en väldigt trött människa vid det här laget och behöver min skönhetsömn.
Tro mig, mitt skål-inlägg innan jag kilade ut i nattens partydjungel tog jag på största allvar. Det första jag gjorde var att kliva in på EGO 01:30, lite sent kanske ni tänker.. men icke! Klev rakt in i ett vimmel av tågaklädda=halvnakna människor som fått i sig 10 gånger så mycket som vi andra. Ett glas vitt, några kindpussar och en taxiresa senare befann vi oss i kön till Whiteroom som numer liknar ett andra världskrig. Kort sammanfattning - KAOS! Men vi krigade vidare likt de andra och kom in.

Klockan blev 5 och vi fick pallra våra rumpor därifrån och en kille bjuder på limmo och skumpa till efterfesten i Älvsjö(?) haha ja ni hör ju själva..


Men imorse var det upp och hoppa och börja jobba kl 11:30.. utan att ens ge en blick i spegeln (tack o lov) tog jag på mig jackan och sprang till tåget. Jobbat 10 tim och är en väldigt trött tjej vid det här laget. Har ätit fläskfile till middag.. honungsmelon till efterätt.. och gett mitt bakiströtta ansikte energin tillbaka med en lermask..

Imorgon står det middagsdejt på schemat;)

God natt!


Skål

Nu kan jag inte hålla mina disco disco-nerver i styr längre.. Nu drar jag ut.

Nyttigt med en ego-boost

Hemma ! Ännu en jobbdag förbi.. Något som jag märker med mig själv är att när man känner sig sådär äckligt nöjd med sig själv så flyter resten också på. Jag blir automatisk en trevligare tjej, allmänt glad och får kli i fingrarna och börjar måla igen. Så därför passar det bra att visa något jag målade igårkväll, ett halvfärdigt födelsedagskort. Ska printas ut på fina papper men än så länge fick det bli ett foto av kortet..


Sen när blev det inte okej att slicka någon?.. i ansiktet?


Spanat in något som fick mig att tappa hakan?

En öl blev EN öl. Hör inte till vanligheterna. Imorgon är det work work som gäller, så mycket det bara går. Det är tydligen nu det är såkallade "oxveckor" som pappa så fint uttryckte sig. Betyder något i stil med - det är nu när allt är sämst och vädret sämre som man ska jobba häcken av sig, kanske ligger något i det(?)

Nä, nu ska jag dela med mig av något smaskigt till er !

Fick ett sms för någon minut sedan av en kär vännina "Citat fr Cimon i Expressen Fredag - tjejer tar mig mellan benen o slickar mig i ansiktet" Vidarebefodrade till en annan vännina och fick till svar "Du skapar historia" Resten får ni fantisera ihop själva.

Nu ska jag måla, inte blir det nanna kudden än inte.. Hoppas ni slår klackarna i taket lite åt mig med ikväll och tar den där sista shoten 04:45 som man inte borde tagit.

Nu är känns det flip

NU ÄR DET FREDAGSMYYYYYYYYYS !

Jobbat stägning i flipflop vilket resulterat till ont i fötterna. Pappas tjej Mia är här och dom lagar finmiddag. Jag känner mig allmänt stolt över mig själv och glad innombords. Efter att Mia såg mina bilder som jag målade igår (se förra inlägget) så kom hon med erbjudandet att jag skulle kunna få sälja alla hjärtans dag vykort i hennes salong(!) Hur häftigt är inte det? Jag bryr mig inte ens om de inte skulle sälja alls bara att folk ser det och det står i en butik är ballt - ett jäkligt coolt förslag enligt mig själv. Nu ska det sättat igång att "brainstorma".

Nu blir det en öl eller två i Slussen i goda vänners sällskap, det är jag fan värd..


Grötfrulle

God morgon!

Vad tycker ni om header bytet? Kände för en liten förändring, tack för hjälpen Michel. Just nu sitter och och försöker pressa i mig gröten som mest smakar papper, nä usch.. Idag är det jobb på Älvsjömässan igen så tyvärr blir även denna dag en gles uppdatering här inne. Ska försöka bjuda till lite extra när jag väl skriver.

Ha en super dag!

Gäsp..


Hej, jag såg att du hade testat Restylane i läpparna, undrar lite bara om du är nöjd med resultatet och om det har hållt bra?
Ha en bra dag
/Sarah


Svar: Jag testade att endast spruta in 0,5ml i överläppen vilket är väldigt lite. Nu var det här precis innan sommaren och det syns inte ett spår utav det lilla "ingreppet" längre eftersom Restylan försvinner efter några månader och inte är en långvarig lösning. Men jag var väldigt nöjd efteråt. Jag var ute efter ett resultat då sidorna på min överläpp skulle fyllas ut vilket det gjorde.

God natt!

Bättre sent än aldrig.

Jobbat hela dagen på Älvsjömässan där det just nu är en mässa som heter Formex. Bara massa härliga design utställningar med allt från vykort till fina butikskassar osv. Ni som läser kanske aldrig fått det intrycket men om det är något jag älskar så är det att vara kreativ - med händerna!
Jag älskar att måla, rita, designa, skissa, pyssla mmm... Men efter att ha gluttat lite på utställningen idag så sa det "pang" och det drogs fram papper och pennor så fort jag kom hem.

Här är resultatet, varken tidskrävande eller avancerat men lite sött blev det väl allt?

Go natt!

Work is king



Work work work.. Från och med idag (ons) till på söndag är det jobb som gäller. Kvällen på Kungsholmen Bowling gick utmärkt. Imorgon väntar jobb på Älvsjömässan. 5 dagar jobb sen drar jag på roadtrip(!) Fy va härligt det ska bli. 5 tjejer i en liten Mecha som bara vill ha lite kul, första stoppet Växjö och andra Göteborg.. så ser planerna ut än så länge.

Go natt gott folk.

Kika in HÄR för en titt bland balla foton och inspiration

Underhållning



Tänkte visa er ett riktigt kul klipp när Björn, en killkompis till mig blir grundlurad i Ballar av stål. Skadeglädje är sann glädje eller hur va de?;)

Whatever you like

Kändes så skönt att sova ut idag efter 12 timmars jobb igår.. Idag har jag hunnit vara på 3års kalas där det bjöds på muffins från Muffinsfabriken - Gissa OM det var gott(!) Hann även med att klämma på bebis fötter, men kan ju inte låta bli.

För första gången under denna kalla vinter tog jag på mig skinnjacka och Converse. Trotsade de ynka 3- och kände mig glad för stunden. Mamma såg skeptisk ut.

Ska slå till på ett par nu till sommaren. Vill ha dem vita och smutsiga. Appropå converse så har jag bestämt att följa med till Peace & Love festivalen i sommar. Lite drägg, pissljummen öl i plastglas och bajamajor ska man väl överleva?

DISCO DISCO

12 timmars jobb och jag är disco disco sugen. Ett internt uttryck. Rycker i mina partytår, byter genomlökiga jobbskor till klackar, av med den sponsrade Spendrupspiken - på med fodralet som visar alldeles för mycket av den senaste tidens ohälsosama liv. Äh vafan man är bara ung och ehm.. skitsnygg en gång..

Bäst att stanna hemma.

Dagen och kvällan har flytit bra. Jag och barnkalaset överlevde varandra rätt bra även fast jag och baren blev bundisar resten av dagen. Trodde aldrig att Kungsholmen Bowling var lite utav ett förkrök ställe för alla mellan 23-35(?) Men jäkligt kul verkade dom ha iallafall. Kanske discobowling och billig öl är den nya it-grejen? detta måste prövas omgående, aldrig missa något. Vill ni avnjuta en kall öl på Kungsholmensgator så kom förbi mig i baren och säg hej;)

A beautiful lie

Hemma från en grym spelning, fan vilka oupptäckta talanger det finns! Nu tar jag med mig min rödtott under armen och åker hem till Moa. Hoppas ni andra är ute och dansar häcken av er medans sådana som jag ska verka duktig och ta det easy eftersom det vankas 12tim jobb imorgon(!)

HÄR bjuds det på en låt av Shinedown - Simple man

Snabba puckar!

Det har tyvärr lagt sig en liten tystnad över bloggen vilket det ska bli ändring på. Anledningen är att jag fick ett jobbpass på Kungsholmen Bowling igår, hade hand om ett företag på 18pers under middagen och allt gick galant! Så pass galant att jag fick ett samtal idag om att komma tillbaka och jobba imorgon 11.30-23.30(!) Inte dåligt inte.

Imorgon ska jag därimot vara lekledare.
Nä, men jag ska ha hand om ett barnkala som ska ha mat och glasstårta så det blir spännande.

Efter jobbet igår kilade jag direkt hem till Moa där vi var ett gäng som gjorde sliskiga drinkar, åt munkar och prata sex tills vi somnade. Ikväll bär det av på spelning i Älvsjö, lillebror och hans band ska köra och självklart är storesyrran med bästavänninan där.

Ni som var ute här i Stockholm dagen efter julafton vet att det var totalt kaos! Kändes som att varenda kotte suttit inne och laddat för att få gå ut dagen efter, SAMTIDIGT.
Bjuder här på ett gäng bilder från den utgången.





HÄR bjuder jag på härlig fredagshit, trevlig helg!

Helvetes morgon

Efter att ha försovit mig, fixat mig på 5min(!!!!!!), låset fryst fast, sprungit till fel busshållsplats, hoppat på och av fel t-bana så hann jag till arbetsintervjun i tid! Tro det eller ej. Jag log och skakade hand, lånade toaletten, borstade tänderna, droppade Clear eyes och låtsades spola och det syntes inte ett spår av hur nyvaken jag var och vilken helvetes morgon det varit. Hur har er morgon varit?

Gjorde ett gott intryck och är från och med nu inskriven i bemmaningsbanken för servitriser. Första bokningen har jag redan imorgon i en bowlinghall på Kungsholmen. Blir lite servering, lite plock, lite bar så det kommer utan tvekan gå utmärkt.

Detta är andra dagen i min gröt-diet. Är det ens nyttigt eller bra på något sätt?

Vissa dagar är man vettig

Halv 12 började danspasset på F&S Fridhemsplan, va svårare än vad jag trodde men kul! Va härligt med sällskap, då blir träningen roligare. Efter träningen åkte vi till Brommaplan för att fixa ett och annat sedan vidare till Liljeholmen.

Ikväll ska vi tjejer hem till Ellan på mys-middag, dags för en powernap för min del?

Rör på fläsket!

Nu ska jag vara sådär äckligt duktig och dra iväg på ett danspass på Friskis & Svettis.. Jag som egentligen inte är varken hurtig eller morgnpigg så är detta stort. Jävligt stort.

Till frukost blir det gröt som jag inte "ätit" sedan jag var bebis, och vägrade med mindre lyckade resultat... Vi får se hur detta slutar.

I’m having fun don’t put me down



Kul att se ni blir allt fler och fler som letar sig hit! VÄLKOMNAR varenda en av er.


Dagen till ära har bestått av sällskap av tjejerna, fika på Kofi och plocka ihop mina utspridda saker från i fredags. Det enda som återfanns var min ena sko från Berns (suck..) Att få tillbaka legget eller det nya busskortet hade suttit betydligt mycket finare. Intalar mig själv att det är HELT OKEJ att vara ung och dum. Ibland.

Nu är datum satt! Den 26-1 (dagen efter löning..) drar vi iväg på roadtrip. Första stoppet blir studentstaden Växjö och sedan vidare till Göterborrrrg. Lite oplanerat med luckor för spontanitet, lite goa göteborgare, lite grisigt, lite snusk och lite härliga människor så kommer detta gå utmärkt! Det är så en roadtrip ska vara.

Nu blir det utomhusjacuzzi hos Katta....

I dont like the drugs but the drugs like me

En helg utan dess like, ett fåtal bortappade saker.. legg, busskort och EN sko - CHECK! Klantigt? - CHECK! Ringde Berns och fick ett skrattandesvar "Din ena sko finns på Berns och går bra att hämta när helst det passar"

Klockan kan aldrig bli för sent för deeptalk med en go vän och nybakade scones. Så vad gör du medans ugnen gör jobbet? Jag hinner med ett blogginlägg såklart!

Mår som en gammal potatis

Gårdagen började i NRJ studion, vi hade förfest och ni som lyssnade kanske hörde när jag utsatte Cimon och Anton för frågor i sanning och konsekvens. Efter sändning åkte vi till Collage och jag avslutade kvällen på Berns.


Chori Chori

Kvällen kommer att bjuda på något udda, bra och otippat. Alla ni som lyssnade på NRJ igårkväll fick sig en ledtråd och lyssna på min härliga stämma. Ikväll bär det av till bra musik och några drinkar.. vart? kanske morgondagens bilder får visa.. Collage väntar.. Är ni redo? Jag är redo!


Nu kör vi!

Detta bjuder jag på ikväll, klicka HÄR!

Jag är bäst

Nu ska jag kila iväg, ska göra så jäkla bra ifrån mig som det bara går!

FAKE IT ´TIL YOU MAKE IT

Klockan närmar sig halv2 och det är ju nu på nätterna jag får en del gjort..
Under den senaste timmen har jag tvättat extantions, haft i hela serien Redken och det luktar fantastiskt. Men nu sitter jag här och ser ut som en gorilla med min tandskena och tandblekning i munnen - Kalla mig gärna ytlig men imorgon till jobbintervjun ska jag vara top notch;)

Klicka HÄR - Några storfavoriter just nu. Någon i min lilla spotify som faller er i smaken?

One sweet love

... Någon som har lust att komma över på lite hallonpaj?


Hoppas jag lyckas, dock blir jag nog ensam och kommer att äta upp hela pajen för mig själv så det spelar ingen roll om det går åt helvete.

Nu blir det boken Elsas Mode och en nybakad paj;)

Paradise Hotell

Som en del kanske vet så sänds Paradise numer två dagar i veckan med dubbelavsnitt(!) Senast åkte Annelie ut vilket var en av anledningarna till att det va underållande att kika. Så det va synd.

Beccie, Annelie och Ellan från nyårsafton

Klicka HÄR, en länk in till Annelies och Maddes blogg.

Your time will come..

Slutet på The City säsong 2 närmar sig, endast två avsnitt kvar:/ so bad. Ikväll är det jag som står för middagen så man får någonting vettigt gjort.

Kallad på intervju på torsdag kl 15:00 NK cafe entre, check!


Och självklart blir man taggad på en del osmikrande bilder så här efter att man fastnat på en och annans kameralins.. Frågan är bara, vad gör vi?

The City



Nu är det The City maraton och kyckling pastasallad med banan som gäller för min del. Drömma bort lite. Take it or leave it men Sverige är för litet för vissa..

Ännu en dag förbi..

- Dagens träff med lillen och hans husse på Karlaplan va lyckat, mycket trevligt. Besked om c. 1v.
- Gjorde ett snabbt jobb när jag ändå var i trakterna..
- Träffade Katta, Ellan, Sofia och Malin på cafe John Chris
- Upphämtade i stan och skjutsad hem till Ellan där middag väntade och degande i sängen framför MTV innan vi blev hämtade och åkte till Katta och badade utomhusjacuzzi och prata massa skvaller... Helt okej dag med andra ord.

Nu väntar ett par kapitel av Elsas Mode (Sofie Fahrman) ohjaaa..

If you snooze, you lose

Jag är en riktig nattuggla. Tycker det är skönt att pyssla med mitt medans allt annat blir mörkt och tyst och endast min spotify spelar lågnivå.. Men det är nu dagen efter man får betala spriset. Trött som få snoozade jag två gånger, vaknade, läste två kapitel ur Elsas Mode av Sofie Fahrman som fick mig på bättre tankar - det finns en värld bakom detta vaniljSverige. Tanks god for that.

Vid 14:00 ska jag på träff med min möjligvis nya lilla vän och efter ska jag passa på att göra ett par jobb som kräver att jag åker hela city runt.. suck.

Tack för att ni härliga själar orkar läsa dag för dag.. Puss på er!

Blivande dagmatte?

Snart kanske jag är en blivande dagmatte. Mitt upp i mitt sökande på jobb igår kväll slank jag in på en hemsida som heter grannar.se där folk lägger upp sina tjänster eller folk som söker efter "hjälp" med allt från barnpassning, hundvakt, städning osv..

Imorgon ska jag träffa en liten fis på endast 10månader i rasen griffon petit brabancon, vilken ni kan se nedan. (Det är dock inte just denna tös jag ska träffa imorgon, men utav samma ras)



Hoppas hoppas..

!

Klicka här
eller Här

Dagen efter..

Hur var erat nyår?

Själv blev det storfest ute på en golfklubb i Vårsta. Här kommer lite bilder från gårdagen..

Så här glad var jag!

Becki, Annelie och Ellan.




Mer kommer..

Och ikväll ska jag åka till Kungsholmen och spendera kvällen i gott sällskap..

RSS 2.0