Midsommar pa Napa

Hej hej halla dar hemma!

Vart ska man borja... Midsommar igar spenderades pa Sunwing for buffe med crewet. Jag och My kopte handgjorda kransar pa blomsterhandeln, jag hade ny vitklanning. Efter blev vi avslappta pa Pavvan av Byggis. Jacob bjod pa liveshow, och vi hoppade sma grodorna. Karatenatt - ja tack. Jattefina bilder kommer upp pa det snart.

Idag har jag sovit hela dagen vilket inte ens kanns. Nu ar det dags for middag

Heldag pa Nissi Beach

En heldag pa Nissi beach med varldens vagor. Sma cyprioter ikladda baywatch drakter lekte poliser langst stranden. Snart blir det jobb med Madde. Ikvall ar det Foam Party vilket betyder jobb vilket i sin tur betyder ALL IN, kvallens outfit - bikini och cyklop.

Jag har chartersjukan. Snyter mig varannan sekund sa hjarnan ar pavag ut, fast den forsvann nog for ett par dagar sen. Halsen later som sju svara ar men annars ar det bra.

Igar at jag 12 bitars sushi runt ett stekbord dar dom underholl oss med "matshow" och avslutade med att tanda pa hela bordet(!)

Hoppas ni alla har det bra for det har jag!

Staff party mm..



I Söndags var det  Staff Party och jag  hoppade Bungy jump(!) JAPP ni läste rätt! 65m ovanför vattnet på Nissi Beach som förövrigt är något utöver det vanliga. Det måste upplevas för att förstå.

Annars har det varit jobb, jobb jobb och efter en veckas konstant festande har jag gått hem och sovit efter jobbet vid 03.00, det behövdes verkligen.

Just det! Det här är det alla er MINA små hjärtan!
Jag har fixat Napas skönaste manliga strippor till min födelsedag;) så ni vet vad som väntar..

Just nu är det ett jävla liv i poolbaren och internet går i snigelfart. Puss på er

Foam Party



Igår: Sålde vi biljetter och jobbade på Foam Party iklädd cyklop.
Idag: Sitter jag i poolbaren och det är 35+. Hällt i mig 1l vatten, de breve mig beställde 5 tequila nyss. Fan va vettig jag är(!) Madde är på partybåten medans jag pillar på Tobbes bröstvårta. Vår lägenhet ser ut som sju svåra år men det ska vi fixa till. Snart..

Kortfattat inlägg.. Hjärnan fungerar trögt idag så går inge vidare att försöka formulera mig

Ses i dimman!

Dag 3 - Ayia Napa

Gårnatten är nu ett minne blott. Men fan va kul jag hade.

Jobbet är kirrat, och idag ska jag och Madde provjobba på Blue Moon Bar - nu jävlar ska vi sälja! Håll tummarna. Idag har man mått som man förtjänar naturligtvis så jag och Madde har hållt oss på balkongen och i sängen med en hög av tidningar.

Ny arrivals idag vilket betyder att det är ett överflöd av killar som bor i hotellet mittemot.


Just nu. Poolbaren Pavlinia

Andra dagen på Ayia Napa

Nu har vi varit här på Ayia Napa i två dagar. Vi har flyttat in i en helt okej lägenhet på hotell Pavlinia men två andra tjejer. Värdelös dusch och en toalett som man knappt kan spola i men annars är det lugnt. Men jag är nöjd, har fått igång internet från poolbaren. Sitter här just nu med en stor juice, NRJ spelar "Americano-låten" och termometern visar 30+

Igår var det beach party. Allt startade på Grabbarna grus med Tequila och Sex on the beach för 1 euro styck(!) Sen lassades vi in i bussar som tog oss ner till en strand där det var fri bar i 2 timmar och gratis mat. Sen blev det tillbaka till Grabbarnas, gyros på Snappys och somnade i min resväska, typ.

Ikväll blir det middag på restaurang med tjejerna sen får vi se vad natten har att erbjuda;) Bye bye!

Hej då Sverige!


En sista fika med Katta och Ellan med massor av bullar från konditoriet. Snart väntar Arlanda.. och planet till Prag där vi ska mellanlanda och sedan flyga vidare..

Jag är rätt så färdigpackad och redo. Barbiekudden och laptopen i högsta hugg - nu drar vi!


Nästa gång jag skriver befinner jag mig på Cypern - känns bra att lämna ett regningt Sverige bakom sig. Tjingeling;)

..

Mitt i allt som händer i mitt lilla liv så står Ayia Napa och knackar på dörren, nu är det bara timmar kvar - imorgon åker vi! Den som lever får se. Skulle velat andas ut lite innan många veckor av hektiskt festande och knäppa vardag väntar men nu är det exakt vad jag har att vänta mig och då fan ska det bli bra. Dags att packa? Hm, ja.. golvet ser ut som ett andra världskrig och lika så den otroliga saknaden av familjens älskling som igår lämnade oss. Lägenheten känns obehagligt tyst..

Napa 2010. One way ticket.

Hittade en bild från Maddes studentmottagning.

Vi saknar dig

För 3 år sen blev du lämnad på Bagis djursjukhus för att någon inte ville ha dig kvar. Via Katthemmet kom du till oss. Idag var du tillbaka på Bagis och de fick hjälpa dig vidare till katthimlen.

Hoppas du har det bra i himlen<3

<3



Idag blir ingen kul dag.

:,(

Hej å hå..

Dagen har gått ut på att dricka islatte hos Sandra på altanen, besökt en studentmottagning och fått dåliga besked. Väldigt dåliga besked. Familjens lilla älskling måste tas bort:,( Alla som har djur vet hur det känns. Så idag är ingen glad dag.

Trevlig kväll.

Nöjd och belåten

Dagen har gått åt att sitta i solen med nära och kära i Rålis, det var rockbands tävling och min bror och hans band kammade hem första platsen (!) FÖRSTA PLATSEN! Inte för att vi var oroliga men vafan - ETTA är stort.

Sen delade jag och mitt sällskap på två flaskor rose´, åt middag på Kungsholmen sen mötte jag upp mina älskade tjejer för ett glas på Medis med massa update. Brukar vara jag som står för den biten haha

Nu är jag minst sagt super nöjd och trött. Avslutar med musik av Magnus Weideskog sen kommer jag sova gott..


Nu kan jag somna med ett leende

Vilken Lördag!

Var hos kusinerna på kalas, tog mitt första dopp för i år (i poolen...), brände mig ännu mer i solen, åkte hem och slängde på mig andra kläder, åkte till Ljungrens och njöt av Magnus Weideskogs plingande ute på terassen - hel nöjd med andra ord. Nej jag är inte besatt.. bara imponerad och svag för killar med gitarr och sångröst;) vi bytte ett par ord och jag fick en fin bild - hel nöjd. PUNKT.


Imorgon är det spelning i Rålamshovsparken. Vilken musik helg det här har varit!

Vill ni också somna med ett leende på läpparna? Lyssna HÄR.




Sofies Mode event på Top Shop


Egentligen hade jag inga planer för kvällen men kom på att ja hade en inbjudan till eventet på Top Shop och drog med mig Moa. En sann vän som inte tackar nej till shopping;)


Det bjöds bland annat på ett ny lanserat märke av rose som smakade överraskande bra! I övrigt fanns det både naturgodis och Vitamin Well på plats.


Jayson stod i dj båset..


Maybellin sminkade..


Garnier stylade hår..


Jag fick med mig den här outfiten hem.. Vad tycker ni? Till solbrända ben, skinnväska, pastell nagellack och snörsandaler....


Och vi var nöjda;)

Efter tog vi en promenad genom söder och kunde inte hålla oss från att stanna till vid FLYT, det här är varför jag älskar Stockholm.


Nu är jag trött och imorgon säkert ännu tröttare, de väntas jobb.. Om en vecka är jag nere på Ayia Napa. Jag ska inte klaga.

God natt!

Event

Nu ska jag iväg till Top Shop i Gallerian på butiksevent. Skönhet, rabatter och massa annat i Sex and the City anda;) Ska försöka ta en bild eller två och dela med mig av till er. Klädsel skulle vara Sex and the City inspirerat och tyvärr känner jag mig rätt tråkig och bränd (har suttit i solen hela dagen...)

Ni är mitt liv

Har haft en super mysig kväll med Moa och Ellan på båten FLYT nere i Slussen/Gamla stan. Rekommenderar alla att gå dit, dock fullproppat om dagarna enda tills solen går ner. Istället för en kall öl avnjöt iallafall två av oss kaffe och tryfflar - då självklart jag påpekar "vuxenpoäng för det här eller?" Gud vad  jag älskar mina vänner, är evigt tacksam för att ha mina tjejer omkring mig.

Imorgon väntas jobb. Avslutar natten med en ny målning som jag gjorde igår

RSS 2.0