-

Fuck.




Nu tar jag bloggpause.

Yes! Im the best

Halsduk lånad av Ellan och köpt fr. Tiger (älskar den!)
Mössa - Fått utav mormor. 100år gammal
Skotterutig tunika fr. BikBok
Mörkröda naglar


Här sitter jag och stinker vitlök i min ensamhet fast kanske lika bra det. Är kramsugen och längtar efter killen min som just nu är fast där han är och inte kan ta sig där ifrån. Känner att jag har gjort mycket bra den här helgen. Hade en toppen kväll med gammla goa barndomsvänner i fredags, lagade middag igår (lördag) efter ett smarrigt recept + att jag gjorde en underbar cheescake till efterätt som jag bjöd över Ellan att smaka på. Idag har jag sökt två jobb som jag tror jag skulle passa bra på och hoppas nu på positivt svar. Hjälpte till att laga en god middag även idag då jag fixade ihop en tikamasala med fläskfile´ i, grönsaker i ugn, vitlöksbröd och inlagd kronärtskoka med tzatsiki till;D mumma... inte illa för att vara jag inte! Till efterätt gjorde jag en banan med choklad i ugn....

Nä gott folk. Sängen ropar och imorgon blir det lite shopping. Det är jag värd. Peace.

Riddarkällarn

Gårdagen bjöd på kanske liiite för mycket av det goda så ikväll blir det mys med massa god mat med Ellan istället. Kan nog behövas. HAHA det är illa när ägaren av Wokhouse säger "Va kul att ni är tillbaka!!" hm.. Efter att nästan bokstavligen blivit utkastade pga stängning så tog vi oss till Gamla stan och en runda på Riddarkällarn. Stället bjöd även där på lite för mycket vin, skratt och transor som matade mig med gele´maskar.. Jahapp.. så va min kväll, natt, tidig morgon.

Jag hade kul.

gårdagens outfit


Behöver eran hjälp

Nu är det så här, jag skulle behöva eran hjälp.

Jag har valt att göra en Stockholmsguide över bästa shoppingställen som mitt projektarbete i skolan. I guiden ska allt från hattar-underkläder-smycken-skor och självklart allt i klädväg. Skulle därför be er att lämna en kommentar där ni skriver ner era 3 bästa butiker i Stockholm där ni gärna handlar. Kan självklart också vara en secondhand butik. Så är mer än tacksamför att få inspiraton från er och veta vad andra än jag själv tycker.

Stort tack till er som kan tänka er att göra en liten insats!

"som en gammal pirat"

HAHAHA måste berätta en sak som är riktigt kul, tror dock inte att ni andra förstår det lika bra.. men det är just det som är grejen, jag förstår det inte heller HAHA! Började med att vi skulle äta middag. Jag tyckte att det behövdes lite tomat till renwrappen och tar fram en tomat och en stor kniv. Det var inte på tal om någon skärbräda eftersom jag va alldeles för hungrig så jag skar tomaten i små bitar så att dom trillade ner rätt ner i maten istället. Min kära pappa och bror tittar lite skummt då jag fäller kommentaren "Jag skär som en gammal pirat" HAHAHAHA! Kanske allt för internt men roligt va det! Så under hela kvällen har han gått fram och tillbaka och sagt till allt man gör "Du har din mössa som en gammal pirat" osv..

Tydligen inge bra på att göra en kort historia kort.
Den kanske tappade poängen om det nu fanns någon poäng.


Här är jag, den gammla piraten.

Naglar i all ära

Sitter och töntar mig framför datorn just nu men för en gångskull gör jag massa nytta. Under som senaste sega timmarna har jag:
*Svarat på massa mail ang mina annonser.
*Sökt 3st jobb.
*Laddat ner ett ladda-ner-film program till min rosa sötsak.
*Delat upp alla pengar jag tjänar på annonserna i ett eget konto.
Inte helt illa för att vara jag. Damn, im good.

Imorgon ska jag få mina naglar förlängda utav snälla, söta, rara Anki. Kan ni tänka er vilken lyx jag har som har turen att vara hennes testperson under utbildningperioden?! Tror jag bestämt mig för att doppa tipparna i vitskimmer, neutralt och grymt snyggt. Eller va tycker ni? Det korallfärgade högst upp till vänster är inte heller helt fel..


5549 23619

Ur mina högtalare i laptopen spelar just nu "singing that melody" fan va jag gillar den. vet inte varför men grym är den tamefan! gör små försök att hänga med när dom rabblar upp numrena "five five four nine two three six one nine".

mitt första traderaköp


Nyss hemkommen till pappa. Har ätit pannbiffar, potatis och brunsås MUMMA! Hade fått mitt första Traderaköp hem i brevlådan. Alltid lika spännande när man har fått paket;D Kammade hem ett jätte fint WESC linne för 71kr, inte illa va?! Så har ni några frågor om hur sajten fungerar så har jag blivit lite utav en expert haha! Jag älskar både gammalt och nytt och absolut inga problem att shoppa kvalitet secondhand. Tänker självklart inte lägga pengar på vilket skit som helst. Lyssnar just nu på Jason Mraz - I´m yours och får upp massa minnen som jag inte riktigt kan placera..hm.. vad gjorde jag under tiden då den här låten spelade om och om igen på radio...(?) hm..

LÄS!
Tänkte lägga upp en lista på riktigt bra hemsidor där man kan göra fynd, finns det några som är intresserade så lämna gärna en kommentar.

mjau!



haha passade på att fota min kära lilla kisse när han låg och sov vilket han inte verkade gilla haha han ser ut som ett monster.



Partyblåsa






Dessa fina saker kommer fr Asos. Någon som vet hur mycket kostnader som tillkommer när man beställer? Tacksam för svar!

Hatade hatade söndag

Idag är jag på skithumör. Alla dagar kan inta vara underbara men vafan.. Tänker inte framstå som att livet leker varje dag så varsegod, det här är en skitdag.



Ligger just nu som en soffpotatis med min laptop på magen och sneglar samtidigt på Gossip Girl. Lite då och då gör min kära lilla katt (som egenligen är fet) ett försök att krypa upp och lägga sig breve. Men nog om det..

..Igår blev jag hämtad av Katta i Stuvsta för att hyra film. Blev "Vänner för livet" riktigt bra. Efter åkte vi hem till Johanna mitt i skogen. Hon hade skaffat en ny lite valp på 9v som var det sötaste jag sett på länge. Ganska intressant vad djur (speciellt små bebisar) kan få oss att känna. Man beteer sig som aldrig förr och ligger på golvet och gullar med dom små liven haha stackarna!

Imorgon är det skola igen och veckan börjar som vanligt med två långa dagar. Ser fram emot en härlig slant som trillar in på onsdagen. Efter onsdagen vankas utgång och ingen mindre än jag kan vara mer sugen.. Börjar rycka i mina shopping fingrar. Ska skriva mig en liten lista men som alltid kommer jag inte få med mig något utav det som står där.

Hoppas ni haft en bättre Söndag än mig..

Yeey!

Gaaaaaah! Har jag tur så kammar jag hem en kappa fr Ted Barker för 56:- om några dagar. Hur galet är inte det?!

:/

skitdåligt humör idag..

hej då.

uttråkad

Att jag just nu är fruktansvärt uttråkad är bara förnamnet. Det enda som hänt ikväll var att Ellan kom förbi, vi tittade på idol, åt bullar och babblade på som vanligt. Läskigt hur uttråkad man känner sig en dag utan att gå ut. Den senaste tiden har krogbesöken för oss varit täta men det är ju så roligt och lyckas ha så grymt kul! Imorgon blir det Cafe Oprea så gör inget att slappa lite en dag.


Armbandet fr Thomas Sabo fick jag utav min älskling på 18års dagen. Gitarrberlock utav lillebror och "18" utav gudmor. Kan inte gå en dag utan mitt armband. Vissa saker älskar man, det är en utan dom.

Den är liten, röd och stark

det är min chilliväxt jag pratar om. Här startar jag min nya kategori som jag ska försöka korta ner till några stycken denna gång. Kategorin får heta "egen fotat" och där visas bara bilder som jag själv har tagit.




Bling it!


Hur grymma va inte dom här lurarna? Inte för att jag är något vidare musikfreak men dom här skulle jag ha som en accessoar. Like it!

Vitt tack!


Mina härliga fredagar är jag som alltid ledig på, underbart. Kockan är närmare 2 och jag har inte stigit upp ur sängen och för den delen inte min kära pojkvän heller. Att han tar pris i att sova finns det inge tvivel om.

En fredag som denna ska förhoppningsvis innehålla ett glas vin eller två. Mest för för att man känner sig värd det efter 1v. Läste i Metro för inte så länge sedan om en kille som peppade folk att hitta jobb. Han tyckte att man skulle införa ett belöningssystem som var mycket enkelt. Efter varje lämnar CV= Ett glas vin. Vad tycker ni om det? Så då funderade jag och min kära vän Ellan vidare... OM vi lämnat in 10 CV:n under en vecka, är vi värda 10 glas vin sen under helgen?

Nä, nu kurrar det i magen.. frukosten lockar! Idag finns inga andra planer än att tvätta badrummet som jag lovat mamma. Får se vad kvällen har att erbjuda.

Kan slänga in ett dagens lilla tips här på en gång. Tradera, aktionernas sajt. Vill du ha lite extra klirr i kassan? samla då ihop sådant du inte andvänder och aktionera ut det för en billigare peng. Och för att då bevisa att det fungerar så kan jag berätta att jag just nu tjänat närmare 1000-lappen på saker jag inte längre andvänder så det är bara att börja!


Bjuder på en härlig sommarbild från Saras 18års kalas. (Jag längst till höger)

Cleareyes, min morgon räddning

Gomorgon gomorgon!

Är fixad och klar för endast en lektion i skolan. Sitter just nu och kollar The voice på 5an, har blivit lite utav min morgonrutin förutom Cleareyes. Usch nej, kollar ut nu och ser att det regnar:/ Idag kommer min lilla älskling hit så ska göra mig ett ryck efter skolan och städa rummet, lever i ett berg av kläder just nu. Kanske ska tända lite ljus och göra det fint, som en liten överraskning(?)

Nä, nu ska jag kila iväg till skolan. Ska trycka en bild som jag målat på ett linne. Kommer bli grymt snyggt, kanske något att visa här.



HAHA! Alla har vi våra sidor.. Ha en bra dag!

Victoria secret

 
 

Min nästa internetshopping ska bli från Victoria secret hemsida. Finns så mycket att gotta sig i, take a look!

Elin Kling på Tradera



Ingen av er modemänniskor där ute har väl missat att Elin Kling nu skapat en egen sida på Tradera där hon har aktion av kläder som hon samlat på sig från NY och alla möjliga ställen. Alla pengar går till välgörenhet också. Helt klart värt en titt! Klicka HÄR så kommer du direkt till fröken Klings sida på Tradera.

Pain in the ass

..fyfasen vad ont det gör men kommer kunna njuta i över 1v framöver. Jag har nämligen eppilerat mig under armarna. Hårfri ett längre tag framöver så slipper man raka. Underbart.

Bra jobbat!


("Snygg hållning!")

Idag blev det spinning på Friskis Hornstull, starkt jobbat Malin!  Känner alltid samma ångest känsla innan ett pass men känslan efteråt slår med häst längder för man känner sig så jävla bäst. Påväg till bilen igen kunde jag inte motstå att kika in i en secondhand butik. Grymt fina saker!  Imorgon blir det manikyr. Då kommer Anki hem till oss och ska göra dom fina. Och på kvällen kommer Alan hem hit för lite kramkalas.

Presentation



Välkommen hit!
Tänkte berätta lite kort vem jag är för er nya läsare.
Kan börja med att jag bloggade på samma address för c. 1 månad sedan med gör nu en nystart. Kanske ska erkänna att jag började sakna skrivandet lite. Känns som att man får ur sig saker man funderar på vilket jag tror är bra och om det nu intresserar någon där ute bland er så är jag bara glad. Alltid lika kul att få respons på det man skriver både negativ såsom positiv, alla kan vi inte tycka lika heller. Bloggar inte med mål om skyhöga läsar siffror utan mer för mig egen skull. Onödigt tycker vissa men vad spelar det för roll? finns redan hundratals som slåss på toppen och jag känner nog att jag vill lägga ner mig energi på andra mål.

Kort beskrivning
Namn: Malin Anna Charlotta Östergård
Ålder: 18
Född: 13 augusti 1990
Bor: Årsta. Sthlm
Familj: Mamma, pappa, lillebror
Sysselsättning: Studerar mitt tredje år på Huddingegymnasium, estetisk inrikting.
Civilstånd: Upptagen

Designen på bloggen är under uppbyggnad så snart kommer den bli fin igen. Lämna gärna eran egen blogg address när ni kollar förbi, känner för att börja läsa lite nytt!

Ny start!

Ny start med med samma address. Känner att energin för att blogga är tillbaka så nu jävlar! Började sakna min gamla blogg om jag ska va ärlig..

Hoppas ni som tidigare läste letar sig tillbaka hit. Denna gång ska jag satsa på smarrigare läsning och massor av bilder, enjoy it!

RSS 2.0