Hej då Sverige!

Nu åker jag till Rhodos och kommer hem om 2 v, KAN DET BLI MER UNDERBART??

Till vänster är Moa, rätt så nyfunnen vän och perfekt reskompis. Även Ellan ska med. Tyvärr är hon inte känd för att vara "kamera kåt" så den här gången är jag snäll. Inga bilder.


Moa igen.

HA DET BRA SÅ LÄNGE! Jag ska försöka att komma hem levande för mamma och pappas skull.

Kattigt sällskap i sängen

Vaknade upp med att kissen hade sovit hos mig hela natten. Det händer inte ofta men han är på tok för söt när han kollar på en och lägger sig på rygg med tassarna i luften.


"Tänk på att jag vill ha dig hem igen.."

Go kväll!
Dagen gick som jag skrev nedan. Först besök hos farmor sen nya naglar. Hos farmor tvättade jag inte bara fönstrena utan gjorde rent hela balkongen och badrummet. Kände mig på så gott humör så jag gärna kunde städat hela huset åt henne och allt pga av att jag snart åker. Ska bli så otroligt jävla skönt! Som tack för hjälpen fick jag en härlig fickpeng.

Vid 17 fick jag och Ellan nya naglar av nagel-Anki. Och lite då och då sprang jag mellan pappa och mamma och hämtade saker till packningen. I all hast fick jag även ett litet sött kuvert utav pappa. Både orden och det välbehövliga innehållet värmde. Tack pappa.Nu ska jag ta en liten check i stora resväskan. Imorgon ska vi till:
- Forex
- Fredells
- Bobbys hårstudio (drop in?)
- Bio och se "Dreg me to hell"

Go natt.

Goooomorgon.

Vaknade hyffsat tidigt av mig själv idag. Ska iväg till farmor vid 14 och tvätta hennes fönster men innan dess ska jag få ett samtal från Australien!! Våran kära Katta ska slå en pling så det blir lite skitsnack en stund.

Frukost. Dusch. Musik.

Blommor och bin

Jag har 40+ resfeber(!) om det nu gick att mäta det i grader. Jag blir alltid så här när jag ska resa. Samtidigt som det är fruktansvärt plågsamt att tiden går långsamt så ligger det spänning och förväntan i det hela som gör att det är roligt att vänta. Det är kul att tvätta. Kul att packa. Kul att köpa det där lilla-sista-som-man-är-tvungen-att-ha. Det är kul att växla pengar. Ja, med andra ord allting runt en resa är tamefan roligt.

- Midsommar blev inte riktigt som väntat. Började i trevligt sällskap på landet med krans, god mat och dans runt midsommarstången. Slutade med att Sara fick ett hål i huvudet och vi åkte och efterfestade i Hammarby sjöstad. Jaja.

- Jag har blivit kallad på arbetsintervju(!)

- Dagarna efter har spenderats på annat håll. Massor av dokumentär tittning och jag känner mig mer allmänbildad än någonsin.

Imorgon ska jag hem till farmor och tvätta hennes fönster vid 14 tiden. Och kl17:30 är det nagelfixning hos mig.

Onsdag klockan 22 landar planet på Rhodos

Vad är en sommar utan GLAMOUR?

show_cravings_ad(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)

Jobb!

Nu ska jag iväg till Nynäshamn på jobb.
11-19.
Ha en bra dag!

Today i wear this


Surfa fritt året ut!

show_cravings_ad(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)
A

Utomlands i sommar?

show_cravings_ad(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)

Sommarlov?

Kom och tänka på att det faktiskt är sommarlov nu. Känns bara inte riktigt som det eftersom jag aldrig fick något riktigt avslut på min gymnasietid. Jaja, sånt händer.

Idag gick dagen ut på attvara smakråd vid tapet val. Det är pappas rum som ska göras om och det är inte lätt av va smakråd åt pappa 40+ ska ni veta! Är den här för gubbig? Är det för tråkig? Kan man ha så? Inga blommor va?

(Den högra tepeten är en illusion av att vara skrynklig, ballt!)

Efter tapetkollen åkte vi för att hämta min bror. Jag försökte mig hand bandmedlems trummset, gick väl inge vidare. Har ingen taktkänsla.

Vi tog en sväng förbi landstället innan vi åkte hem och här har jag nu suttit och degat framför datorn. Har fixar tre fulla skivor med musik till Rhodos (EXAKT 1vecka kvar idag!)

En kopp te innan jag ska hoppa ner i sängen. Go natt!

Inte ens pyttelite trött..

Tröttsamt att alltid ha svårt att sova. Kanske ska rita lite? Skriva en meningsfull text? Läsa en bok?
Snackade precis med våran kära Katta som befinner sig i Australien och har gjot i ett par månader. Klockan var 10 på morgonen och hon skulle flyga och möta upp sina föräldrar som är på besök. Vill också vara på äventyr. Torra, regninga, kalla, trista, lagom-Sverige är ju knappast vi svenskar kan skryta med. Tyvärr.

Nä. Nu får det vara nog.

Fönsterputts

Yes! Ni läste rätt. Jag har faktiskt puttsat alla fönster i lägenheten idag. Och när mamma kommer hem blir det 350:- förhandlade kronor på kontot. Vad gör man inte när man festat upp vartenda öre senaste tiden och ska till Rhodos om drygt 1v? Och för det andra så finns det inte speciellt mycket att göra dom dagarna man inte jobbar så lika bra.

I eftermiddag ska jag åka till Pressbyrån Norrmalstorg och ta en fika, Moa har stägningen. Sen ska vi ta en natt promenad runt Trekanten.
Nu ska jag packa ihop mitt liv och flytta ner till pappa.

Royal Garden, Festival, Hard Rock Cafe

Vilken dag det var igår! Sorgligt att det ska behöva regna så fruktansvärt HELA tiden. Var på festivalen "Where the action is" igår och såg Moneybrother samtidigt som vi åt en sliskig hamburgare och öl i platsglas. Är det festival så är det. Skönt att se fram emot Rhodos om 9 dagar! Inga 10+ med regn där inte.

(Moneybrother)

Var med mamma och bror på Hard Rock i Fredags och åtmiddag.

Efter middagen mötte jag upp Ellan och Moa för att se Kim på Royal Garden, riktigt lyckat och han höjde stämningen till max när han uppträdde med låtar från sin mixtape! Va kul att träffa så många från skolan som var där. Trots allt så saknar man det lite.
 

Gomorgon..

Inte van att vara uppe så här tidigt.. Idag väntar:
-Jobb
-Middag på restaurang
-Uppträdande på RG.


Bye!

2 veckor kvar av väntan..

Exakt 2 veckor kvar till Rhodos och jag hatar att vänta. Dagarna går så extremt långsamt. Trots det har vi sysslat med en hel del senaste tiden. I Måndags drog jag, Sara, Ellan och Nicole ut till mitt landställe vilket va mysigt. Vi gjorde en fin middag av egentligen ingenting och vin till det.

Igår fikade jag och Ellan hos Moa som hade stägningen på Pressbyrån och efter åkte jag och hon hem till henne och drack vin. Jag somnade i soffan efter ett glas.

Idag kom nagel-Anki och fixade mina naglar.

Senaste tiden i bilder..
 


Just nu spelas: Jose´ Gonzalez - Heartbeats, på det humöret är jag just nu.

Ont i fötterna.

Idag blev det 15 timmar jobb, inte så dåligt. Känner mig riktigt stolt över mig själv som lyckats lära mig så mycket nytt. Har hamnat i ett skönt gäng med bara tjejer som är trevliga, sociala och härliga. Kunde inte haft det bättre. Min smärta i fötterna ska vi inte tala om och hur mycker jag ätit idag.. Kan sammanfatta det hela som en otroligt rolig dag rakt igenom!


Eftersom jag arbetar i cafe-tältet framför scen ser/hör man allt som händer där uppe. Ibland riktigt bra musik som tål att höras. Men för det mesta sommar musik som man blir på bra humör av.


Lasse Berghagen - Stockholm i mitt hjärta sitter aldrig fel..


Moa stod i tobak tältet och uppmanade till att rökning är bra. (Skämt o sido)

Nu är det verkligen gonatt för min del. Imorgon börjar jag klockan 12.

Gäsp!

Någon mer än jag som är vaken vid den här tiden?
Idag är det utbildning som gäller och efter väntar jobb, har ni inge bättre för er så ta en tripp till Kungsan och Smaka på Stockholm evenemanget.

Go morgon.

Med engångskameran i högsta hugg

Bilder med engångskamera blir sorgligt nog aldrig riktigt bra men detta fick duga.

Moa t. vänster, Elin Kling och jag t. höger.

Elin Kling och jag.

Och den sista jag hann scanna in blev en bild på mig från Collage´s super fina och mysiga innergård. Lägger upp fler senare..

Dagens


*Väst - Mango
*Volang tunika - Lindex
*Jeans shorts - Lee


...och luggen fick fixas ihop till en fläta. Just för tillfället är jag riktigt nöjd med hårfärgen. Ett mellanting av blond och lite brunt, precis som jag ville ha det när jag kämpade som mest hos frisören. Men nu har det kommit av sig själv och med hjälp av H&Ms egna sling-blekning. Prisvärd och den absolut bästa. Så vill man bli total blonderad ska man satsa på den, man blir inte gul.

Nu ska jag iväg med pappa till Globen för att lämna in min engångskamera(!) och vilka bilder som finns där får ni se senare ikväll. Bilderna från Collage, minoutfit.se eventet finns med där vilket jag verkligen ser fram emot att få se.

Nu är vi inne i Juni månad och den 24 åker jag, Ellan och Moa till Rhodos (!)

RSS 2.0