Hela livet blev en helg

Vilket fantastiskt väder! 25+ är ju något vi här i Stockholm lite smått kan skryta med. Jag har spenderat gårdagen och idag med en tripp till Judits, ett glass vitt med Moa och Ellan i gamla stan, promenader, efterfest på Söder hemma hos barndomsvänner, frukost på cafe Fåfängan (som har Stockholm finaste utsikt) och legat på en filt på ängen... Vi har skrattat tills vi får ont i magen och kommit fram till att vin leder till färre hjärnceller(?)



Imorgon blir det en ytteligare tripp till Judits. Om 2 dagar väntar jobb på Smaka på Stockholm. Har ni vägarna förbi och kika in hos mig på ost/vin tältet.

MinOutfit.se på Collage igår!

Lyckad kväll igår! Jag gillade min outfit och gick utan strumpbyxor hela natten. Älskar den känslan av att sommaren är här, som jag har väntat! MinOutfit.se hade fixat ihop en helt grym kväll/natt. Va helt bra planerat, fint inrett både inne och på innergården, grym musik och det kryllade av modefreaks, bloggare och mingel. Jag stortrivdes. Och det bästa med allt, jag plåtades med fröken Kling! Dock fick lösningen bli en engångskamera från 7-eleven så bilderna kommer ut snart.


Idag väntas 25+ och jag hoppas på en brunch med Ellan och Moa i stan. Skulle inte sitta fel.

Från jobb till fest

Imorgon är det jobb vid 11 tiden som gäller, slutar vid 7 och måste ta mig hem direkt.... för på kvällen väntar fest på Collage! Minoutfit.se firar 6mån och självklat ska jag dit, tar med mig Ellan och Moa. Måste hitta något snyggt att sätta på mig, ska försöka fixa ihop en outfit redan ikväll så man slipper trixa med det imorgon.
 

Jaja.. har varit usel på att uppdatera. Har spraytannat mig hos Karin på roombrun, fixat naglarna, blekt tänderna så lite fit for fight tror jag att jag är. Nä, nu väntar sängen.. blev inte många timar inatt.

Fram med rivgärnet



Blev pyssel sugen och "traschade" till ett par Lee jeans, omgjorda till shorts. Och för det andra har jag fått dom av lillebror och passar mig perfekt! Dom har den där ljusa jeansfärgen som jag tycker om allra bäst och hade från början redan snygga naturliga slitningar så jag fortsatte. Hemligheten heter - RIVJÄRN! Tänk inte tanken att använda sax. Dessa ska ska användas flitigt nu i sommar.

Ikväll blev det grönsaker med dipp och islatte med glass.

Den som väntar på något gott väntar alltid för länge



Vaknade vid 4 idag:/ på tok för sent och jag förstår inte hur jag kunde sova så länge. Går kvällen spenderades på woken direkt efter bion och slutade på Tempel. Föresten så struntade vi i att se Änglar och demoner utan valde att se "En natt på museet 2", kul film och vi skrattade flera gånger under filmen. En må-bra-film sitter alltid bra.

Idag tog jag och Ellan en lång promenad i Årstaskogen. Lagade en god middag och sedan har vi degat framför tvn.. Vid den här tiden om exakt 1månad har jag varit 3 timmar i Rhodos(!) Ta mig dit nu.

Full fart

Dagen har spenderats i Nacka Forum med pappa, lillebror och faster. Kollade i butiker, va smakråd vid shorts köp till lillebror och efter åt vi på ett underbart gott ställe. Man kombinerade ihop 4st olika saker själv tex. marinerad feta, kyckling, rosdolmar, tzatsiki MUMMA!


Nu ska jag kila på bio inne i stan med ellan. vi ska se Änglar och demoner...

Man lever bara en gång. Bra inställning!

Blev en lugn fredag kväll för både min och Ellans del. Bra inställning. Plus att jag är helt slut nu efter en hel dags jobb! Körde demo ända borta i Nynäshamn och hur jag hittade till Ica Kvantum är en historia i sig. Ska ta bilder nästa gång jag demar så ni kan se lite vad det är jag sysslar med.

Blev en lyckad middag som jag själv kockade ihop bestående av grekiska köttbullar, rosini m. ruccola och feta/tomat röra till. Inte så illa. Lite vin och kortspel på det och jag är näst intill död.

Idag på jobbet läste jag igenom Fredags bilagan och hittade en helt och hållet klockren text med Katrin. Har haft lite delade meningar om den tjejen men det här gjorde min dag. Tack! Man lever bara en gång

Grillning hos kära Grillhammar


Vid 5 tiden blev jag skjutsad hem till Sara dit även Nicole och Ellan kom. Och duktig som jag är lyckades jag med grillningen rätt bra! Vi fick ihop en dunder måltid som hittills är det godaste jag ätit. Efter satt vi och pratade på om allt mellan himmel och jord, något som vi tjejer är bra på.

Imorgon är det jobb i Nynäshamn som väntar... 1 timme med tåg...

*Kavaj - Whyred
*Topp - MQ
*Jeans - H&M
*Skor - Din sko
*Skinnväska - Vessano

Tips! Budget shopping

Idag har jag och Ellan vandrat runt på Söders gator. Mysigt och trivsamt. När Ellan var och sökte jobb på Cafe 7knop passade vi på att kila in på Stadsmissionen. Letar man bland allt som för det mesta ser ut som skräp kan man hitta både Filippa K och Acne. Blev inge köp för varken mig eller henne men ett bra tips om man har tid och tålamod. Ett stort plus är att det inte luktar "secondhand". Butiken ligger på Skånegatan.

Efteråt tog vi en promenad till Ringen. Hittade en massor av fint inne på Indiska som verkligen ruskat upp sig! Många av de tunikor, blusar och klänningar skulle kunna finnas på Mathilde med en tre dubbelt så hög prislapp(!) Inte helt fel. Det blir vad man gör det till och med rätta assecoarerna blir det både sommar-chict och snyggt! Allt under 400:-


När jag kom hem bjöds på underbart god middag. Fläskfile, grönsaker i ugn med zatsiki och ett glas vitt, inte helt fel. Om 20 min börjar Fråga Olle på tv, lite sex har väl aldrig skadat?

Mode assistent

Tro det eller ej men hittade en tjänst inatt när jag satt och klickade mig fram, som mode assistent som jag självklart sökte. Tänker inte länka till tjänsten för då antar jag att det kan va fler än jag som blir intresserade. -ha!

Jobbet ringde och väckte mig och nya tider väntar. På fredag och nästa fredag är det enda jag minns just nu.. jaja, bokningen kommer med mailen.

När jag rensade mina lådor i källaren för någon vecka sedan hittade jag dom här!! Slår vad om att ni inte kan se vilka som är äkta Rayban Wayfarer(?) Kan avslöja att dom blå och brunmelerade inte är det och kommer passa perfekt i Rhodos, dom kornblå kommer att kunna bli en favorit.


Nu blir det frukost och håller tummarna för att Tyra Bank show går senare idag..

1,5 timmes promenix

Tro det eller ej men vid 9 tiden mötte jag upp Moa och gick en låååång promend på 1,5 timme! Senaste månadernas utgångar börjar sätta sina spår.. Nu är det beach 09 som gäller. Eller kanske inte. Illa. Rhodos börjar närma sig och det är bara 36 dagar kvar..

(Bilder från senaste promenaden. Inte dagens)

Tavla på g!

Kanske inte har visat det allt för mycket i bloggen men något jag verkligen älskar och brinner för är att få vara kreativ. Pyssla, måla, rita, skissa, kladda, klippa, klistra, fota, redigera, sy, dekorera.. ja allt! Här är ett halv färdigt resultat av vad jag sysslade med idag. En kommande tavla, försenad 20 års present till en av mina bästa vänner.

(Får hoppas att hon inte läser det här inlägget..)

Pressbyrån-Magenta-White


Gårkvällen började med att jag mötte upp Moa som hade stägningen på Pressbyrån, Norrmalmstorg. Vi drack vin och åt glass i butiken innan vi gick vidare till Magenta. Vid halv2 tiden satte vi oss på Whiteroom istället. Helt okej kväll och hemma vid 5 tiden. Vi gjorde ett stopp och köpte mat på vägen.. Bjuder mat på ett leende får man marsipan rosor i sin hamburgetallrik;)


Nu ska jag ta en dusch.. Ha en tervlig lördag!

Skor och solsken är en tjejs bästa vän

Nu ha jag varit på landet med Jeppe en snabbis + att jag samtidigt fick skjuts till Globen och köpa mina skor som jag sett fram emot! Så nu har jag skor till kvällens utgång. Vem blir inte glad av 13+ och nya skor?




Härligt med sommar bilder. Mycket roligare med lite färg. Har precis betalat resan så allt är med andra ord helt klart. Skönt. Ikväll blir det utgång med tjejerna.

Dagens låt - Matt White "Love"

Detta har hänt


Innan jobbet igår åt vi glass i Kungsan.

Shopping inne på Urban outfitters innan det va dags att skynda sig till jobbet.

På kvällen blev det utgång. En sväng förbi Retro och sedan vidare till Whiteroom och pröva på uteserveringen, rosé och  soluppgång.. Ibland är det ganska skönt.
DEJEY KLART!

Glass i Kungsan

Skulle ha jobbat mellan 11-19 vilket hade blivit ändrat utan förvarning "tack" för den. Dagens låt gör mig på gott humör och snart ska jag möta upp Moa och äta glass i Kungsan. Jobb kl16.30 istället.

Dagens outfit





Idag fick det bli enkelt men med mina favorit detaljer.
.Svart collegetröja. Biker jacka i skinn. Sandaler fr Bullboxer. Egen tillverkat kedjehalsband. Organge/rött nagelack fr mavala.

Grattis mormor

Nu är jag hemma en snabbis, ska iväg hem till mormor som fyller år. Där väntas smörgåstårta som jag älskar! Är så himla hungrig. Blev bara en bulle och kaffe på rekryteringsträffen på Gröna lund. Det gick i det stora hela helt okej. Mycket ungdomar som vill jobba och gör allt för att synas det lilla extra. Hoppas jag gjorde bra ifrån mig.

Bye!

Smaka på Stockholm

Fick precis mail tillbaka om att jag ska få jobba i ost/vin när Smaka på Stockholm drar igång. Inte helt fel.

Så jag hoppas det är mig ni kommer förbi i Kungsträdgården för ett glas vin 3-7 Juni;)

zz..


Efter regn kommer solsken

Trots att jag är en dålig uppdaterare så hänger ni kvar. Har bara varit lite mycket nu som behöver prioriteras före. Som ni kanske sett ett tag så har jag sökt jobb som en galning under en längre period och nu kommer allt som en bomb över mig! och självklart är jag mer än glad. Va precis det här jag ville. Så jag är ett bra exempel på att det trots allt lönar sig att ligga i när det gäller jobb sökandet. Som jag skrivit fick jag jobbet på Action People som demonstratör. Från den 30 maj blir det Gröna Lund och hela sommaren frammåt. Idag fick jag mail om att jag fått en plats under Smaka på Stockholm 3-7 Juni. Vad jag kommer få syssla med är fortfarande oklart. Helt klart en rolig arbetsmiljö. Ett par roliga trippar kommer helt klart prioriteras efter att jag jobbat häcken av mig! Tänk att jag faktiskt åker till Rhodos i NÄSTA MÅNAD! är ju helt galet. Datumet är flyttat och vi åker den 24 Juni. Moa följer med och det kommer bli underbart. Först väntar mycket jobb men efter regn kommer solsken..


Nu ska jag samla ihop allt som behövdes inför träffen på Gröna Lund. Imorgon ska jag befinna mig där vid 13.30.
Sov så gott!

Dagens låt


Dagens låt

Jobb på g!


Gårkvällen spenderades på Högbergs på söders mysiga gator. Sällskapet va gott, drinken god och sängen vid 4 tiden bäst. Man ser Stockholm på ett helt annat sätt när värmen smyger sig på och det blir allt grönare ute. Det geren ren lycka i kroppen, iallafall för mig.

Idag kl17-19 stod jag inne i Coop extra i Hammarbyhöjden som värdinna för Amelia. Kom hem för 2tim sedan och hamnade i soffan på direkten. Imorgon väntar mer jobb...


Imorgon blir nämligen andra gången på Action people. Denna gång i en butik i Sollentuna. Fick mail häromdagen att jag kunde få jobba med samma produkt både tis-ons-tors vilket är perfekt! Ingen gladare än jag.

Coctail skiva på g!



Bara ett par timmar gamla kattungar. Föddes igår kväll som små stackarna;)

Ikväll ska det firas. Nä egentligen bara en vanlig skiva på Cafe Umbra men inombords firar jag att jag fått sommarjobb!!! Så om ni vill, hälsa på mig i 5-kamp/lotteri på Grönan i sommar. Jag går på pencilin och får ju inte dricka en droppe så ikväll blir det coca cola för min del.

Temat på skivan är "coctail". Jag har på mig ett tubtopps fodral från Mango med klackar, skinnjacka och skinnclutch från Stockholm. Kanske ber pappa att ta en hel bild..

(Den här har jag i håret, fjäderblomma)

Halsfluss :/


Besöket hos läkaren igår visade sig vara halsfluss:/

Aj aj aj

Har fruktansvärt ont i halsen idag också. Fan. Ska prata med läkaren jag ska till vid 17.00 och kolla om jag kan få göra det. Alltid när det har blivit lite för mycket svullnar mina halsmandlar upp och gör för himla ont:(

Tog precis emot en leverans med 40st dvd filmer från Amelia. Ska ta med dom på jobben jag ska göra tor-fre som värdinna.

Finns inte så mycket mer att skriva.. Ha en bra dag!

Kontraster


(Va tycks om min härliga stämma som hörs lite då och då?)
Blev en tripp till ett ställe vid Rådmansgatan som heter Limerick. Något udda än vad jag varit på tidigare men riktigt kul va det! Live musik från en trubadur, roliga människor och billigt vin.

Idag har jag fruktansvärt ont i halsen och min ena halsmandel har svullnat upp. Tog en powernap i soffan, åt lite för mycket tacos till middag och är trött.. Imorgon ska jag hämta upp material till ett jobb jag ska göra på Torsdag för Amelia.

Söndagar är inte roliga och kommer aldrig bli.

Mary Key visning & solning

Började dagen kl12 med att ett tjej som arbetar som säljare för Mary Key kom hit och berättade om sina produkter. Jag som inte kan säga nej och såklart blir såld på 2sek köpte en hudvårdserie för över 900:-.... jaja. Det är få-pengarna-tillbaka-garanti om man inte får resultat. Så nu jäklart hoppas jag på skillnad! Fick en värdinna present eftersom det hela hölls hemma hos mig. Valde en cocos bus-lotion och fick Mary Keys lotion som motsvarar Elisabeth Arden 8h, helt perfekt och praktisk!

Efter Mary Key visningen åkte jag och Ellan och solade i Årstadal. Ikväll väntas utgång men innan blir det vin med Moa och Ellan. Ha en trevlig fredag kväll.


Va tycks om min nya design? Verkar som att ni som använder er av firefox inte kan se det ännu.. skumt. Och välkommen Du som blivit ny prenumerat av min blogg via Bloglovin! Är uppe i 9 stycken prenumeranter vilket är förvånadsvärt eftersom min blogg är så pass liten och lägger inte ner någon energi för att fånga läsare. Välkommna allihopa!

Ny design uppe snart!

Nu har jag suttiti och kodat och pillat med bloggen. Brukar alltid ta en liten stund för det att komma upp. Jag tycker det blev bättre än innan. Inte lika "plottrigt" och halvdant.

Imorgon vid 12 tiden är det homeparty här hemma hos mig med Mary Key produkter. Kanske ska bli säljare för deras prudukter om jag känner mig peppad imorgon efter träffen. På kvällen blir det utgång. Men nu väntar sängen, om ett par timmar.

Lugn valborg

Gårdagen blev lugn. Gick till brasan här i Årsta bara för att det inte fanns något bättre. Efter gick vi en promenad till LA bar där det blev ett glas vin innan vi åkte in till Wooken en stund. Drack inte en droppe och va inte på humör.

Idag åkte jag med mamma och lillebror till Sicka och sedan till Nacka forum. Hjälpte till att leta skjorta till honom och lyckdes hitta ett par stycken. Själv passade jag på att ta en "dagens" inne på Specsavers haha.

*Klänning/tunika - Ny! Lindex
*Skinnjacka - Zara
*Jeansleggings - Gina
*Skinnsandaler - Vagabond
*Skinnskärp - Gant
*Halsband - Handgjort. Vintagemässan
*Armband, klocka och ring - Thomas Sabo, Guess, H&M

Nu är jag hemma igen. Ätit bönsoppa med ost och kex, är super mätt.

RSS 2.0