Dagens prioriteringar

God morgon!
På tapeten idag står..

-Fixa en nagel
-Gå på Dyberg/Kerns utförsäljning

Vettiga saker det här;)

Nästan klar..




Har svårt att bestämma mig om jag ska fortsätta på bakgrunden eller om jag kanske bara förstör den.. Känns den lite tom eller duger den som den är?

Hurtbulle

Helgens klackar byttes ut till gympaskor;)

1 timmes powerwalk blev det. Här är bildbevis;)

Nu ska jag fila ideer till en 40års inbjudan.


Nu jävlar

Nu har jag suttit och brainstormat i timmar över kursutbud osv.. dags att börja studera nu känner jag om man vill komma någonvart. Dags att träffa studievägledare i dagarna och prata igenom min situation. Hur ska man veta vad man vill? Vad är bäst för en själv?

Nu ska jag ut och promenera, inte jogga.. PROMENERA. Vart vet jag inte heller.

Död


Ångesten slätades ut med dagen-efter mat på Kladdkakan i form av en hälsotallrik och skvaller med bästa vännen.

Igår: Lamm på Texas longhorn, fish-shottar, Biljardpalatset och dans på Cafe Opera.
Idag: Taco Bar, skvaller, inneboende möte, vintage butiker och Håkans Bar på tv5 play. Död som aldrig förr.

Grå lördag

Efter en natt på Spyan och Solidaritet är man inte fit for fight. Idag blev det lunch och kaffe med Ellan i Gamla stan, high heels och kullerstenarna är ingen bra kombo. Nu är det nrj webbradio som spelar, många tankar i huvudet och en lugn kväll är på ingång.. eller? Man vet aldrig hur denna lördagen slutar.

Over and out.

Livet är en bergodalbana, vill du åka med?

Hemma. Tystnad. Ensam. Trött som få.
Jag har jobbat idag och för den som undrar gör jag ett litet uppdrag åt FM Mattsson som pappa jobbar på och arbetar i deras monter på Älvsjömässan. Tro mig, babbel av tusentalsbesökare blir till ett surr i hjärnan och skulle kunna framkalla ett pyskanfall. Men än så länge har jag klarat mig undan.. tror jag.

Igår efter jobbet åkte jag och Sara och körde en afterwork. En jäkligt lyckad afterwork där jag spar på detaljerna. Vi hade iallafall trevligt minst sagt. OJOJOJ på Medis är toppen nu när man sakta men säkert vill klirra i glasen på en utesevering.
Som sagt.. livet går upp och ner just nu. Det kommer små smällar, jag försöker vända situationen och lyckas. Vad jag saknar just nu är någon att hålla kär. Jag menar inte förhållande.. kanske mer någon som bryr sig.. ringer efter jobbet och är intresserad av hur min dag varit.. någon att få hålla i handen och dela kudde med när det behövs.

Annars är jag posetiv, som jag fick lära mig på Mia Törnbloms föreläsning som jag och tjejerna var på i Tisdags. Nä, nu över till något helt annat. Jag ska fixa läpparna i veckan. Jag vill på Måndag så får se imorgon med Dr. Botox om han har tid;)

SPY BAR IMORGON MED TJEJERNA, DET ÄR JAG VÄRD!

Söndag

Nu ska min trötta själ ta en söndags kvällsfika i stan. Inte helt fel.

Pepptalk



Ligger i sängen med laptopen på magen.. lyssnar på Glamouramalåten.. dricker juice direkt ur paketet.. och har fixat mig lite mer än vanligt. Eller snarare lagt ner lite mer energi än vanligt. Blir lätt att man knappt orkar bry sig alls när man ändå känner sig vinterblek, torr och småfet. Men nu ska jag faktiskt möta nya härliga människor, visa upp mitt bästa jag, le och få leenden tillbaka. Tänka POSETIVT är vad jag ska göra också, det får jag inte glömma.

Känner mig redan lite gladare. PEPP PEPP !

Wopwop

Jag visste att ni skulle hålla tummarna för mig igår;) mötet gick galant och idag ska jag dit och provjobba och visa vad jag går för vilket inte ska bli några problem.

Igår efter mötet blev jag hämtad av Jenny och vi åkte ut till henne och fixade mina naglar. Vi hade en riktig myskväll med massor av babbel, barn och hundar.


Nu ska jag fixa mig. Ha en bra dag!

Just another Wednesday

God morgon!
Jag är aptrött.. Intervju kl12 för ett nytt jobb - håll tummarna. Och i eftermiddag ska jag till Jenny och få nya naglar, gud så härligt.

Nu blir det frukost..

Terapi på mitt vis


Igår: Jag och Moa tog en långpromenad till Bromma. Äntligen smälter isen som för bara ett par dagar sedan gick att åka skridskor på.

Verkar som min svacka kanske håller på att vända. Jag håller tummarna på att Onsdagen går galant och det hoppas jag att ni också kan göra för mig. Ikväll har jag i princip blivit klar med en tavla, måla är terapi och nu mår jag galant.

Vad tycker ni?

Bakgrunden ska dit sen är jag helt klar..

Inget mer rövslickande

Efter några omtumlande dagar och en minst sagt omtumlande dag har jag landat igen. 2 öl senare och prat om åldersnojja med goa vänninor fick mig på banan igen. Dags att redan nu att kila ut på isen med halkskydden på skorna, orangakuvertet under armen och gå-stavarna i högsta hugg och bli kärringar i förväg. Två av vänninorna fyllde nydligen 21 och fick sitt pensionsparande svart på vitt - vidrigt... skrämmande.

Imorgon ska jag ta tag i mig själv på riktigt.
Ska disskutera framtiden och börja studera. Slut på att slicka röv.

Nu jävlar.

Livsnjutare

Jag lyser med min frånvaro men tro mig, det har sin anledningar. Roar mig med att titta på Solsidan, äta gudomligt goda pastarätter och dricka rödvin vilket gör att bloggen blivit bortprioriterad. Förlåt.


Då var man i Sverige igen..

..och igår hade vi en heldag i Berlin. Eftersom vi hade ca. 8 tim att spendera så letade vi oss in till stan och kikade secondhand butiker, fikade på Starbucks och tittade på folk som passerade utanför. Alltid roligare att befinna sig någon annanstans än här hemma i Sverige. Allt blir på något sätt lite lite roligare.

Nu åkte även Sara här ifrån och jag är direkt uttråkad som få.. Nä, dags att rycka upp sig och gå på bio ikväll.

För ett par dagar sedan innan utgång.

Just nu: Berlin Hbf, 8 timmars väntan..

Nu bär det av hemmåt.. 8 timmars väntan i Berlin Hbf och vi väljer att slå igen lite tid här. Roligare har man väl haft det och JA jag är bitter just nu. Har ingen lust att åka hem. Inte ett dugg. Har haft det alldeles för mysigt och kul på den här trippen. Men allt kul har sitt slut och nu väntar back to buissnes, tyvärr. Fyfan.

Känner mig som ett gnälligt litet barn som piper "jag vill inte, vill inte, vill inte, vill inte!!"
Jaja, 23.15 är vi på hemmaplan igen.. suck.

For you guys!


Sitter här för er skull nu! Killarna är på bortamatc (ordagrant. dom har spelat i Hamburg idag) och vi förar. Snart ska vi ut. Eftersom ställena här aldrig stänger ere " no stress" ;) GRYMT GRYMT GRYMT. Puss !

Saturday im in love

Nu är vi hemma. Inte hemma i Sverige utan självklart kvar i Leipzig (tyskland).
Det blev en heldag på Leipzig Zoo och djuren var in action. Aporna och jag connectade direkt och lejonen morrade - jäklar va kul det var!


Vi fann varandra direkt.

Nu dog kameran:/ så kan inte bjuda på fler bilder..

Efter vår zoovistelse åkte vi tillbaka till Agustusplats som vi var på igår. Köpte våran latte från Starbucks och slank in på en butik som visade sig vara GRYM. Vi köpte på oss massor av smink, cocos body butter och mys inför vår tjejkväll. Blev cocosbad"pulver", ansiktsmask gjort på champagne och kaviar(?) så vi la dom och tog ett bad ihop. Jaja, mysigt har vi det iallafall med alla småprylar.

Nu ska jag på jakt efter en nagelfil och förhoppningvis få bort lacket och göra mina tossingar i korallrosa medans vi väntar in pojkarna inför natten bravader;)
Jag har det för bara för bra helt enkelt. Så tänker inte dega här mer.

ZOOOOO

Nu har pojkarna kilat iväg på bortamatch med innebandyn så för mig och Sara är det zoobesök som står på to do-listan.

Igår tog jag och Sara en kvällsrunda på Agustusplats som hade mycket butiker, bratwursht och Starbucks - så vi var minst sagt nöjda tjejer som satte oss på spårvagnen och skålade över en kopp thai the´! Väl hemma åt vi thai take away och kollade Inglorious Basterds till vi slocknade.





Puss från mig!

Det här är livet !

Ni anar inte hur bra vi har det.
Sitter just nu i köket och blossar. Är i lagomt mysig matkoma.. snart en dusch och jag är på banan igen.


Igårkväll lagade jag och Sara middag till oss fyra som bor här sedan körde vi förfest i flera timmar. Härliga människor var enda en. Sedan var vi ute på ett ställe som heter något i stil med "nattacafe" om jag inte minns helt fel. Vi hade super kul !

Allt inom mat och dryck här är väldigt billigt. Att storhandla är faktiskt kul när det är snorbilligt och drickan ska vi inte tala om(!) Allt kostar MAX 30kr var du än köper i princip. Ute på krogen lika så. Vi köpte det dyraste i kunde hitta igår bara för att prova - 65kr för en miniflaska bubbel. Det här är livet.

Idag har jag och varit i stan och kikat butiker. Vi hittade lite små saker och köpte även en liten present i form utav ett shotspel till pojkarna som bor här. Ikväll bär det av till ett studentklubb där det är ännu billigare, ca 100:- för en helkväll låter väl inte fel?

Nu kör vi, är ni taggade?;)

Tequila i glas stora som vattenglas

Petter (en utav de killar vi bor med) & Jag


Sollan (kille nr 2 som vi bor med)

Prost !

Prost=Skål

Våran första dag i Tyskland (igår) gick utmärkt. Ni kanske kan se framför er två förvirrade tjejer framför en karta dubbelt så stor som våran t-bana linje? Galet. Efter mycket om och men kom vi fram, och nu är vi här;) Update later!

Deutschland ist, werden wir !

Deutschland ist, werden wir= Tyskland, här kommer vi! (enligt ordlista.se)
Nu är det inte länge kvar, 02:15 inatt ska jag och Sara röra oss in till stan för att ta flygbussen till Skavsta flygplats. Har precis insett att det dröjer länge innan jag får lite sömn nästa gång. Men ska vara en hårding och intala mig att "vila får man göra i ett annat liv" än så länge är jag bara ung och dum.

-Flygbussen avgår 03:40 - framme 05:00 på Skavsta
-Flyget avgår 06:30 - landar i Berlin 08:10
-Erotikmuseeum i Berlin i väntan på tåget mot Lepzig som avgår 17:00
-Framme hos Petter c.1 tim senare.. en dusch sen blir kör vi all in;)

Hittills finns det en del planer.. sexbutiker, öl, erotikmuseeum, Hamburg och kanske ett besök på ett zoo...
Nu kör vi all in och njuter av våren i Tyskland!

Stiligt

Nu kanske ni tycker att jag är galen men är det inte rätt snyggt med lite halvmjukisar/haremmjukisar, klackar och kavaj? Hon i mitten längst ned är min stor favorit.. sött topp och peeptoeklackar - i like.


Bildbomb


Jag & Alexandra på Hard Rock Cafe

Jag, Alexandra, Annelie och Ellan på Cafe Opera

POSE!

Haha vem är killen som hoppa in i bilden?

Och jag tar OS guld i drinkhagga 2010. Nä, det är inte som det ser ut.

God natt.

Glam

Ni har väl inte missat Glamourama avsnitt 11? och att Petra har ett leopardmönstrat kontokort...? Min fantasi räckte inte längre än att beställa ett likadant;)

Imorgon natt far jag och min rocksis till BERFUCKINGLIN BABY!

Söndagsutgång är underskattat

Idag finns ingen energi kvar i min lilla kropp. Sliten är bara förnamnet men det är ett teckan på att jag hade en lyckad kväll.

Coctailcamp


Ellan och Annelie




Alla bilderna är lånade från Finest. Fler kommer upp senare.. finns nog en hel del galna pics från igår. Vi hade riktigt roligt och pratade med fröken Malmlöf också under kvällen - mycket trevlig!

Kvällen avslutades med en sväng på Labbet innan det blev taxi hem för min del.

RSS 2.0