Passa på och fynda

För den som är sugen har jag en del kläder och iphoneskal till salu HÄR !

Själv klippte jag till och budade hem ett par äkta Burberryballerina nyss;) Så finns en del att fynda för den som tycker det är kul.




Det är så jag känner mig hemma


Gårdagen började med födelsedagsfirande och middag hemma hos Madde. Många nya goa tjejer att prata med. Vidare till Pure på tjejevent. Depend målade våra naglar och fixade flirtiga fransar och vi gick därifrån med varsin goodiebag i handen. Rose på Epok. De flesta åkte hem men jag kilade in på Solidaritet i gott sällskap. Vi såg solen gå upp, dansade, drack gott, jag önskade "Telephone" och fick min önskan igenom. Mitt i all partypuls som pumpades ut kan man inte rå för att man trivs. Hur länge har man inte längtat att få sätta på sig tunnare kläder? blossa på uteserveringar? få strosa hem kl05.00 och solen har gått upp? Då känner jag mig hemma.


Ikväll har jag färgat fransar, läst Elle och målat naglarna - allt från goodiebagen från gårdagens event på Pure.

Skål

Vilken barrunda det blev igår!
Först stressade jag som en tok, blev upphämtad av pappa åkte till Östermalm och åt på en super mysig restaurang ihop med lite släktingar. Vid sex tiden var min bror med i en tävling bara ett stenkast där ifrån. Direkt efter blev det vin på Berns terassen, Sogni, Ett litet hak och för mig slutade kvällen i kön till Solidaritet.. En rejleäl utgång behövdes verkligen.

Ikväll blir det födelsedagsfest för Madde sen på kvällen ett event på Pure.

Happy

Hur gör man för att få bästa möjliga start på morgonen? Jo jag har svaret! Gör som jag....

1. Ta sovmorgon
2. Få ett sms om att någon vill bjuda på lunch
3. Sätt på Johnny Nash - "I can see clearly now" Klicka HÄR

Kan garantera att det fungerar;)

Im back in action



Nej, jag har inte dött. Men jag var väldigt nära på att gräva en grop och gömma mig i ett tag.. Fy vilka veckor det har varit.

Just nu sitter jag i Saras lägenhet. Igår lagade vi middag, gjorde popcorn och drack saft. Idag gick vi upp kl 7 för att gå till tvättstugan - vuxenpoäng! Vi har till och med skruvat ihop en IKEA möbel (!) Ojojoj, dags att lugna ner sig för nu ska vi ta en promenad över till Söder och besöka nya Beyond retro, införskaffa Sara ett par nya Converse - de gamla har sjungit på sista refrängen minst sagt.


Nu är det bara 16 dagar kvar till Ayia Napa och då jävlar ska jag bjuda er på härligheter vill jag lova. Kanske så pass att ni önskade att ni höll för ögonen innan ni hann läsa..?

Tjingeling!

Workworkwork


Redo för en kväll med jobb men hade inta tackat nej till att sitta på en uteservering med tjejerna i det fina och varma vädret. Jaja, 26 dagar kvar!

NU KÖR VI KÖR VI

Nu är det bokat och klart! DEN 11 JUNI ÅKER JAG OCH MADDE TILL AIYA NAPA PÅ OBESTÄMD TID.


På Söder i solen

Andra vändan på Sös gick bra och vi bokade tid för operation för borttagning av halsmandlarna. Skönt.

Efter åkte jag hem till Sara där tjejerna va och vi tog en promenad över till Söder och där har vi suttit på en uteservering hela dagen och bara myst. Jag går ju på starka mediciner och i kombination med solen spelade kroppen sig ett spratt haha! brände mig på 2sek och nu har jag stickningar i händerna och i delar av ansiktet, jätte konstigt.

Ikväll blir det till att ta det easy så man blir frisk snart.

Svar på tal!

Fråga:
therese
om Halsböld(!):
hjälp, hur fick du en sådan halsböld?!

Svar: Av ingen speciell anledning. Får du halsfluss kan det leda till att du får en halsböld och så enkelt är det. Inget att rekomendera.

Tillbaka till Södersjukhuset igen..

Go morgon!

Kl 10 bär det av sitt Sös igen för tömning av den här jävla halsbölden. Eftersom jag vet hur vidrigt ont det gjorde igår så har jag ångest för idag. Fan. Men nu kan man bara bli friskare och det är ju bra.

Förlåt för att jag är världens tråkigaste. Ska svara på "smink kommentaren", jag lovar:)

Halsböld(!)

Har ni någon gång haft en halsböld? Då kan jag förklara att det är något av det vidrigaste som finns.

Igår var jag hos läkaren och fick ut 2 paket pencillin. Idag var jag på SöS där dom tömde bölden på var(!) Först bedövnings spray som smakade bensin, efter 2 sprutor bedövning ner i halsen som gjorde fruktansvärt ont och sen ner med en skalpell för att tömma bölden.

Det här är inget att rekommendera.

Mitt nya liv

Fytusan va jag har varit duktig, vardag för andra men en bra början för mig och det är det som är det viktiga! Nu fattar ni nog ingenting - vadå nytt liv?

- Jag går upp kl 05.15 på morgonen
- Har haft en HEL vit vecka hittills
- Ätit bra. Idag ex. gröt till frukost, ceasarsallad till lunch och en banan och Nutrilett till middag
- Tränat på trampmaskinen i 20 min (till en början..) medans jag kikade på Biggest Loser

Men nu till något roligare - Jag hittade min stora kärlek på framsidan av ett hårmagasin idag! Medans vänninan vaxade muffen så beundrade jag denna vackra skapelse.


Ja älskling, jag vill gifta mig med dig.

Vissa hade det bra, andra lite bättre

Hoppas ni förstår ironin i rubriken. Som de allra flesta mår man som en påse potatis dagen till ära vilket bara tyder på en lyckad kväll igår.


Louise, Madde och Johanna



På väg till Salt.

Bildregn kommer senare..

Herrejävklar vilken valborg det blev igår. Började på tåget kl8 med ett glas rose, fyra förvirrade blondiner anländer till Uppsala, tar en taxi och trippar in på en champagnefrukost som bjöd på för mycket av det goda. Tackar tackar. Grabbarna hade bokat bord på Salt, solen sken och även där fortsatte kalaset med väldigt mycket at det goda...

Hur avslutades valborg? Det är en annan historia.

RSS 2.0