Fan.

Fan också. 1,5 tim plugg sen slukas jag in i såna här skitprogram. Fan också, måste erkänna att jag är en riktig sucker för allt som heter Big Brother, Bachelorette, Top Model, Project runaway, Unga mödrar, Plastikkirurgerna, America got talent och annat onödigt. Ser till och med på extramaterial så man blir sådär äckligt uppdaterad som ingen annan är.

Kort kort

Nu är det gjort! Shvooosh så försvann håret med ett klipp. Här har ni en bild på en rätt osmikrande, osminkad o småtrött Malin. Försök tänk er en nymakead, pigg och glad tjej så matchar håret lite bättre.


Smällt i mig en gigantisk kycklingsallad och nu blir det solariet i 20 min:)

Ny dag, ny frisyr

Igår blev en deldag inne i stan! Beställde en jättefin Mikael Kors klocka och passade på att fixa naglarna i Sturegallerian. Direkt efter kilade jag upp till Mias salong på Kungsgatan och bokade tid så idag blir det ny frisyr och färg(!) Jag är sugern på Hibbsanlängd på håret och en färg lite mer åt det askiga hållet.

Här är mina inspirationsbilder:Tror det kan vara en bra sak att avsluta ett gammaltkapitel i livet och börja med ett nytt att håret får sig ett klipp. En tydlig förändring som markerar.

Spännande..

When nothing goes right..När jag fyller 30 hoppas jag att jag kommer kunna se tillbaka på mig själv som 20åring och va glad att aldrig behöva uppleva det igen.

Jobblördag

Hade jätte trevligt med från jobbet igår! Vi gick till Egon och åt pizza och drack lite, helt perfekt!

Idag är det lördag och jobb som gäller. Som alla lördagar kommer det vara mycket att göra i butiken. Efter jobb blir det till att tvätta allt som ska packas till på måndag då jag drar över till sverige en sväng;)
Nu måste jag verkligen kliva upp även fast det hade varit vääääldigt skönt att få ligga kvar bara 1min till...

Nytt i näcessären
För ett litet tag sedan besökte jag en hudterapeft och hon beordrade mig att vara snällare mot min hud så jag startade nu. Efter 1,5timmes samtal med världens goaste kille som arbetar som make-up artist på Loreal skräddarsydde vi produkter som skulle passa efter mina behov. Inget mer pill och klämm.. dricka vatten oftare.. inte somna med smink efter en utekväll osv.. Nu jävlar ska jag vara snällare mot mig själv.

Clinique Anti-blemish solutions step 1 - Moussetvätt för ett redan avsminkat ansikte. 190,-
Clinique Anti-blemish solutions step 2 - Ansiktsvatten som öppnar porerna. 190,-
Estee Lauder Perfectly Clean - Återskapar hp-balansen i huden. 255,-

Allt är alcohol fritt och därav milt och skonsamt. jag känner enorm skillnad efter bara 4 dagars användande.

Ett nude färgat läppstift från Make up store i färgen "BARE"
Rouge som verkligen ger ett mjukt och fräsht intryck även den fr Make up store i färgen "FRESH"Tjingeling! nu ska jag ut med sko-tjejerna från jobbet;)

En kväll på Egon


Ligger i sängen ofixad och i mjukiskläder. Latare än så här blir jag inte. Väntar på att mäklaren ska ringa och ge besked.. Har i väntan sträcktittat Big Brother och försöker besämma vad jag ska ha på mig ikväll.. ska nämligen till Egon med jobbet och ta någon drink. Klänning eller jeans? Vad för skor? Herrgud.. jobbar ju i skobutik, borde vara mitt sista problem.

Får se hur det slutar, kanske slänger upp en bild lite senare..

Happiness?Ska man va kvar här? Varför, varför inte? Kanske bra att göra något vettigt? Plugga? Vad isåfall? Hur länge? Flytta? Vart, hur när?

Inatt drömde jag om att jag helt plötsligt fått en bebbe i magen och att jag åkte luftballong. Den åkte i världens fart bland skyskrapor och störtade rakt ner i marken. Sjukt stressande. Det blev en trög start på dagen minst sagt.

Får ofta höra att jag är så stressad och lätt blir uttråkad.. suktar alltid efter något nytt.. något spännande och sånt som får mig att bli glad. Brukar oftast ske utan förvarning. Man bara råkar befinns sig mitt i det och kommer på sig själv att helt enkelt känna sig nöjd och lycklig. Oftast sker det med personer som man passar väldigt bra med, som får mig att bara vara jag, som bjuder på sig själv lika mycket som jag.. en person som inte är rädd för livet.. nyfiken.. äventyrslysten.. känslomänniska som gärna berättar sin livshistoria och innersta tankar. Lite djupt? jag vet. Andra tillfällen som får mig nöjd och lycklig är att ha de jag älskar runt omkring, att skratta så det blir svårt att sluta, akustiska tolkningar och mycket mer..

"Man måste ha tråkigt för att kunna ha kul" Njaa.. inte enig.


zz..

Nu sitter Sandra på tåget hem till Stockholm och jag ligger i sängen. Mina ögonlock faller vilken sekund som helst ihop. Trött är bara förnamnet och -ja jag vet! klockan är över 9 men jag född att inte va morgonmänniska. Tyvärr.

Idag är det ett par timmar jobb som väntar.
Ge mig 15 min snooze till Kings of leon-Manhattan och jag är redo för en ny dag.

Let me be me

Ibland är bilder enklare än ord. Idag blir mitt inlägg ett kollage av bilder, fler kommer.. Blir lättast så.

RSS 2.0