Söndagspepp istället för depp

HEJ Å HÅ KAMELTÅ!
Ligger här med en skål överkokta nudlar på magen och känner mig minst lika snuskig som nudlarna smakade. Lyssnar på Norah Jones och det är Söndagsdepp i luften... för vissa! Men inte för mig! Idag är bord bokat på Hard Rock Cafe med mina tjejer där vi ska äta gott och dricka dum-shots(!) OM jag är taggad. Efter väntar Cafe Opera Coctailcamp. Men innan ska jag hämta ut ett paket från Nelly och knåpa ihop en outfit för kvällen, kanske bjuder på en bild senare.


Jag börjar skrämma mig själv känner jag. Tror jag börjar bli förvirrad eller så är jag bara allmänt slarvig.. Jag hade nämligen laddat inför att gå på Vintage mässan IDAG. Frågat om folk ville följa med.. planerat.. osv.. MEN JAG HAR KOLLAT EN HEL MÅNAD FEL! Suck..


ALL IN !

Jagad av kossor?

Startat dagen med gröt, grovknäcke, ägg och juice så slipper jag äta mig tjock på jobbet sen. Har haft en sjukligt hektisk natt! Drömde att jag blev jagad av kossor(?) fråga mig inte varför.. Hur ska jag tolka det här egentligen? Läskigt var det iallafall.


Nu ska jag kila till jobbet! Kom och säg "hej" i baren på Kungsholmen Bowling;)

Busy woman

Ledsen för gles update, är lite busy woman nu om dagarna.

Och sagt och gjort, igår natt blev det bortamatch för min del.
Vart, hur, vem, när, vad, vad..? Dagen startade med att vi åt lunch ihop och låg sedan och degade innan jag kilade iväg till jobbet.

Slutade 23:30 och Moa höll mig sällskap sista timmen. Stockholm är bra litet ibland, konstigt nog. Man ser både den ena och den andra som man på något sätt har en koppling till.. på gott och ont. Dagens plus är att en gammal "bekant" som vi så fint kan kalla det dök upp och sa hej. Vi kom fram till att det var närmare 4år sedan sist.. Var väldigt kul att se honom iallafall!

Imorgon blir en lika ospännande dag som idag. På Söndag blir det vintagemässan på Hornstull Strand och på kvällen kör vi all in på Cafe Opera. Sedan kan man räkna timmarna till planet till Berlin lyfter - Ung, dum och hög på livet!

Idag är jag glad

Idag drar vi igång morgonen med DENNA låt. Go morgon föresten !

Ligger här med min laptop på magen och har svårt att gå upp ur sängen. FAN ! Inte lätt att slinka förbi Bubblerooms "dress of the day" eller nya avsnittet av Glamourama. Nu jävlar ska jag göra ett ryck, är en del som är på g idag.. -Ska ta mig in till stan för lite småshopping med Sara..
.. sen vid 17.15 ska jag och mina tjejer befinna oss på Kvarnholmen för inspelning av ett underhållningsprogram och inatt blir det borta match;)

6 DAGAR KVAR TILL TYSKLAND MED SARA !

Vår/Sommar 2010

Gah! Det är det här som håller mig vaken vid den här tiden. H&M har en stylinggrej på hemsidan där du fritt kan välja vad din modell ska ha på sig - gissa om det kliar i mina shoppingfingrar?!



Vad tycks?

Välkomna hit, ni blir fler och fler

Kul att se att ni nått upp lika många besök som jag annars har på en hel dag;)

Finns det något speciellt ni är nyfikna på att veta? Något ni har lusta att läsa om?

Update!
Nu har ni dubblat min statistik;) Passa på att lämna era åsikter och önskemål!

Mitt utlovade hårinlägg

God morgon!
Hade lovat er en nogrann hårbeskrivning förut när jag fick frågan om hur jag fixar mitt hår och hade tänk överraska med en videoblogg, men vad hände? Jo, klippet ville inte laddas upp via youtube så att jag sedan kunde visa den här.. Någon som kanske vet en annan hemsida man kan ladda upp sina videoklipp via?

Så länge får jag visa det i bilder.
.

Fråga:
Petra om Sushi time!:

Malin! Jag diggar din blogg jättemycket och du verkar vara en riktigt härlig tjej! Tänkte fråga om du har löshår/extensions eller om det är ditt egna hår? O hur får du dina snygga lockiga vågor?

Petra
om Nattlig nätshopping:

Jag vill inte tjata men vad hände med inlägget om ditt hår?!
Du måste dela med dig av dina hemliga knep ;) KRAM

Svar:
1. Nej, jag använder väldigt sällan eller i princip aldrig extensoins.
2. Dessa produkter använder jag innan:

-Tvättar alltid håret med Redkens volym serie "Body Full" som redan vid schamponering/inpackning gör hårstået lite "torrare" som jag uppfattar det, och där med ger volym och stadga för håret redan innan man gör lockarna/vågorna.


-När håret fortfarande är blött har jag i en blonde mousse från Redken som heter "Blonde Glam". Den ger lyster/glans i mitt annars livlösa blonda hår. Efter använder jag en volymspray från Redken "Body Full" serien. Då delar man innan upp håret lite snabbt och slarvigt i benor för att sedan spraya i hårbotten lite här och var. Den gör så att hårståna i hårbotten blir lite stävare, lyfter sig och man får volym.

-Sedan fönen!

-När håret är helt torrt använder jag mig utan en plattång för att få till "vågorna". Tycker man att det är enklare att göra lockar så gör det men platta sedan ut dom så det inte blir korkskruvar om du vill få till den här vågiga resultatet.

-Tips! För att förenkla allt när du gör vågorna så dela upp håret i sektioner så är det lätt att se vad som redan är fixat och inte.

-Som en sista grej tar jag första bästa hårspray och sprayar 30cm från håret, kramar lite i vågorna och drar fingrarna igenom. Avslutar med glanspray från Goldwell #diamond Gloss" och sist silikondroppar i topparna.



3. Före/Efter


Nattlig nätshopping


Kunde inte låta bli.

Tips på roliga men ovettiga saker..

.. att göra ISTÄLLET för något tråkigt. Som i mitt fall nu var att betala räkningar.
(Detta är ingen reklam på något sätt utan hemsidor jag valt att länka helt själv)

-Om pengarna på mobilen börjar ta slut.. Bli gratis medlem på gratissms.se och skicka fria sms.

-Läsa nyhetsbrevet från Sofies mode.. Där man hittar både en tävling till NY, spela kändis mahjong och vardagslyx till budgetpris.

-Kika H&Ms nyhetesbrev som damp ner i brevlådan idag.. Där de erbjuder 5 nr av ELLE eller Cafe för ynka 99:-

-Klicka sig in på thevoice.se eller nrj.se.. För att kolla in något nytt till spotifylistan.

Nu börjar jag bli fit for fight igen efter en rejäl släng av magsjuka. Var mer eller mindre nära döden där för en stund. Tog ledigt från jobbet idag och låg och vilade ända fram till eftermiddagen så jag blev skjutsad hem till min bästa tjejkompis som fyller 21år idag, kan man inte missa.

Blev till och med skjutsad hem igen.. -14 och SL som är helt ur funktion är något jag börjar ledsna på nu..

Tycker synd om mig själv..

.. magsjuka är inget att rekommendera..

Le så får du ett leende tillbaka

Är omänskligt trött. Totalt slutkörd men lycklig.

Har kommit till insikt med följande - är man openmind, ler och är spontan så kommer de där underbart härliga situationerna till en som man inte hade väntat sig. Jag blir alltid lika lycklig i själen när jag får höra att "du är inte som alla andra" tack gode gud för att jag inte är som andra.

Fredagen
Jobbade sent. Fick bara goda ord från företaget som jag hade hand om under middagen vilket gjorde att jag växte några centimeter. Två bekanta till de jag arbetar med kom förbi och eftersom jag ville ut och ta en öl.. eller två så frågade jag herrarna om de ville gå runt hörnet till Copperfields. Sagt och gjort, en öl blev till paraplydrinkar.. Sällskapet va i toppklass.

Fredrik och Oscar.

Satte mig på tuben hem, klockan var halv4 och jag var uttråkad. Så hittade tre goa killar att slå mig ner breve istället vilket ledde till att vi hamnade på stockholms oskönaste Mc. Donalds - SLUSSEN. Bjuder man på sig själv får man bara glada miner tillbaka. Eller något ännu bättre - de kom tillbaka i livslevande form till mitt jobb för att spela bowling igår(!)

Lördagen
Bowling ledde till att även denna kväll liksom fredagen började på Copperfields. Kommer shottarna fram är man redan körd, punkt slut. Hade grymt sällskap av Freddie och Felix.


Kvällen avslutades även det på ett mycket bra sätt. Dags för många timmar välförtjänt sömn..


Blev det någon kyss på första dejten?


Hittade en länk så jag kunde lägga upp klippet från dejtingen. Finns en del nyfikna själar som undrar hur det gick, om det blev någon kyss, om vi ska ses igen osv men... det håller jag för mig själv;)
Enjoy!

Afterwork


Pojkarna beställde in paraplydrinkar och de hade halva inne.


Fredrik & Oscar





Jobb 16 idag. Over and out!

Just another friday


Tröja-Tiger Halsband-http://iinaaass.blogg.se Lackleggins-BB

Nu kilar jag iväg till jobbet. En företagsmiddag inbokad som jag ska ta hand om och sedan blir det baren för resten av kvällen.

Idag fyller en av mina bästa vänner år, grattis på 21 års dagen Moa!

Moa & jag på Patricia förra helgen.

Nu är det fredagsmys?


Äggsmörgås med ost och skinka till frukost gör mumma för magen. Orkar inte bli hungrig på jobbet sen..
Lyckades till och med göra mig en kaffe i våran lattemaskin som för övrigt är ett mysterium att förstå sig på(!) Credd för det.

För min del blir det inget fredagsmys direkt, jobb till 23:30 sen får man se vad kvällen har att erbjuda.. Ni får helt enkelt klara er utan mig idag.


Börjar dagen med en låt, klicka HÄR.

En dag närmare helg

Nyss hemkommen från bortamatch, nä.. inte så illa som det kanske låter.
Nu ska jag kika avsnitt 5 och 6 av Glamourama som jag missat, någon av er som sett det och har en åsikt?
Saken är den att jag tyckte det var superlöjligt till en början att försöka sig på att göra ett svenskt "the hills" fast nu måste jag erkänna att jag inte vill missa ett enda avsnitt.

Sedare idag blir det jobb fram till 23:30 ikväll..

Och får ju inte glömma att berätta att jag och min rödhårig rocksister bokat flygbiljetter till Tyskland nu den 3-7 mars(!) Kan ju bara sluta på ett sett..

Kör hårt idag mina godingar! Psst... det är fredag imorgon

Zakynthos 2008

Lunch på g och promenix på Djurgården

Nu blir det lunch hemma hos Sandra och sedan en lång promenad på djurgården med Sara. Nu tjatar damen på mig så dags att kila! Här har ni ett par morgontrötta bilder på mig som jag ser ut just nu. Bye!



Tisdag

Hej hej hallå!
Kvällen igår slutade med en hemmakväll hos en av mina bästavänner. Vi kikade på plastikoperationer på tv, åt sushi och jag blev behandlad som en riktig prinsessa fast jag kände mig mer som en mansgris haha! Låg i sängen med laptopen på magen, lyfte inte ett finger och utan att be om det blev jag serverad allt från nötter till cola och behövde inte ens byta kanal på tvn;) Vilken klippa till vän man har!

Sov hos min rödhåriga motsvarighet inatt och när jag klev upp stod frukosten framdukad(!) Även hon en riktig klippa. Efter kilade vi in till stan och letade underkläder och jag provade Converse inför sommaren. No no.. man kan ju inte gå på festival utan Converse.

Får se vad kvällen har att erbjuda..

Petra om Sushi time!:
Malin! Jag diggar din blogg jättemycket och du verkar vara en riktigt härlig tjej! Tänkte fråga om du har löshår/extensions eller om det är ditt egna hår? O hur får du dina snygga lockiga vågor?

Svar: Tack, det är för sådana kommentarer som denna som gör det värt att skriva:) Blir glad ända ner i magen av att läsa sådant! Lovar att visa noggrant hur jag gör och vilka produkter jag använder - kika in lite senare!

Sushi time!

Nu blir det sushi till middag - MUMMA!


Svar på tal

God morgon !
Idag är planerna få men goda. Ska hem till Jenny och fika i eftermiddag och få se hur dom bor bland annat och självklart babbla massa strunt. Idag är jag extremt pysselsugen så garanterar något nymålat ikväll.

Ni som skriver anonyma kommentarer får hemsk gärna skriva ert namn istället.

Anonym om Kärlek till er alla denna dag:
hur var dejten? ska ni träffas igen du o mate?

Svar: Vi hade super trevligt, åt god mat och pratade om allt möjligt. Och om vi ska ses igen...? Vi kanske redan har setts igen, vem vet(?) i vilket fall behåller jag det för mig själv.

Anonym om Nu kör vi!:
även fast jag inte gillar dig som person så är du grym på att måla du hardin alldeles egna stil och jag gillare verkligen den :)tycker du ska lägg upp fler grejer du har gjort :)

Svar: Lite kul kommentar tycker jag. Man kan ju undra om personen i fråga ens känner mig.. Otippat att skriva anonymt också. Men tack för komplimangen, mer bilder kommer!

Kärlek till er alla denna dag


Efter att ha sovit en natt i soffan känner jag mig helt stel. Somnade framför tvn igår..
Idag har jag och Moa hunnit ta en tripp till Liljeholmen centrum och hon hittade det perfekta paketet till hennes pojkvän som de kan använda tillsammans;) Själv är jag singel denna alla hjärtans dag men deppar inte för det. Vi tog en kaffe innan jag åkte hem. Ett tips som är väldigt gott - stor choklad med espresso shot i(!)

C´mon, lets take it easy.. one night

Nu har vi tryckt i oss chips och Mango, tittat på b-program på MTV och ska nu spela alfapet. Ja ni hörde rätt, jag och Moa är nämligen nördiga experter av alfapet. Lugnt Lördag med andra ord.

Här är bilder från gårkvällen på Patricia

Moa, jag och frisör-Annelie

Min mest musikaliska sida ser ni här... eller inte. Kan man inte spela gitarr får man lira på en uppblåsbar.

Go natt!

"Kvälls diet"

Rocktävlingen på Patricia igår var riktigt lyckad ! Vi som var bandets fanclub kom 2a, ingen var nöjd. Man ska bara nöja sig med det bästa. Efteråt kilade jag iväg och tillbringade natten i oförskämt bra sällskap.

Tro det eller ej men ikväll blir det inget party party för min del. Gottar mig med chips och dipp istället och inbillar att jag är nyttig som valt ett "smalare" alternativ...?

Patricia ikväll!

I mitt huvud idag snurrar gårdagen mest runt runt. Vilken grej ! Jag hade så himla kul.
Ikväll blir det rocktävling på Patricia för hela slanten. Pappa och hans band ska köra och självklart är vi där som fans;) Bandtröjor är tryckta - nu kör vi!

Dating i Förkväll igår

Ni som kikade på Förkväll igår kanske såg att jag lyckades bli den lyckliga som som blev vald som Mates middagsdejt. För det första så hade jag en extremt mysig kväll med god mat, fick träffa tre goa tjejer och vara med bakom allting. OM jag var nervös? Jag bokstavligen skakade haha


Yvonne Ryding och jag i sminket.

För att se hela dejting avsnittet, klicka HÄR


Ready?


YEY! Ett sista inlägg innan jag kilar iväg. Sandra skrev - "Kör på vågigt, det gör din charm oemotståndlig!" Så hoppas hennes tips hjälper;)

Nu kör vi!

Vaknar upp dunder förskyld och 30min innan larmet(!) Pirrig i kroppen kanske.. Nu ska jag äta en ordentlig frukost och sedan fixa mig inför inspelningen i eftermiddag. Outfit fixad - check!

Nu när det snart är Alla hjärtans dag tänkte jag bjuda på något relativt nytt jag målat.


Jobb och spelning

Snabba puckar för min del.
Jobbade stägning idag och blev direkt efter upphämtad på stationen och drog på spelning. Lillebror och hans band är med i en tävling som heter Rockkarusellen och gjorde riktigt bar ifrån sig den här gången! Stolt syster.

Fråga mig inte ens om jag är nervig angående morgondagen i tvrutan. Alla har bara sagt "va som du brukar, va dig själv så är halva vunnet" kanske ligger något i det.. Nä, får se hur kvällen imorgon slutar, spännande som attan! Önska mig lycka till.

Natti!

Nu kilar jag till jobbet !


Här ligger jag just nu och dricker en kopp Söder te innan jag ska kila till tåget. Min favorit smak förutom rabarbergrädd. Idag är det work work igen som gäller och därmed ingen update förens ikväll;)

Puss på er!

Dating i Förkväll

Min lilla hemlighet som inte längre är så hemlig är att jag ska vara med live i Förkväll på tv 4 på Torsdag kl 17 Antingen gör jag bort mig totalt eller fixar det galant men spännande ska det bli allafall!

Har mina aningar att det kan bjuda på något oplanerat.. Vem vet..


Bjuder på smaskig nyhet senare!

Idag är det bara hard work som gäller. Har legat och dragit mig i sängen i 30min och kollat avsnitt 2 av Glamourama. Inte ett dugg piggare just nu men det var skönt att dra sig ett tag.. Idag blir alltså ingen bra blogg dag men den som väntar på något gott väntar alltid för länge. Om ni är snälla kanske jag avslöjar något smaskigt senare! Ha! Nyfiken?

Man får vara lat. Ibland.

Imorse blev jag väckt runt kl 7 av att Ellan säger "15min kvar sen ska vi till bussen" och i princip lägger ett fat med rostade mackor under näsan på mig - vilken ängel! Frukost på sängen till världens mest morgontrötta människa är guld värt.

Det var kassakurs/info på Älvsjömässan som gällde kl9 och va klart på 1,5 tim. Nu har jag ätit lövbiffsgryta och äppelpaj m. vaniljsås till efterätt, tro mig.. jag är i matkoma. Skulle kunna slockna på 2 sek..

Helgen i all ära bestod av Sturecompagniet och Spy Bar. Ibland känns till och med denna storstad som en håla när det till höger och vänster dyker upp bekanta, världen är bra liten ibland.

Bild från Stureplan.se (Sturecompagniet)

"All the ladies standing in the line for the bathroom.."

Proppmätt efter att ha ätit alldeles för mycket på Mongolia. Hela tjocka släkten var på plats, känslan var lite utav "min stora feta grekiska...." nä nu överdrev jag. Jag och Moa är hos hennes kille och han låter mig försiktigt leka med mixer bordet. Tyvärr dolde sig det inte någon talang inom det heller..

Nu styr vi natten kvällen mot Sturecompagniet, naughty naughty!

Dejt?

Pssst! Här kommer en ledtråd, mer än så säger jag inte.


Nu ska jag kila iväg till Mongolia på sveavägen och träffa hela feta släkten för en stor middag. Tjingeling!


Fredagsmys?

God morgon !
Idag är det jobb som gäller för min del mellan 16-23.30 så tystnaden kommer bli stor. Har en del hemligheter att berätta för er så snart jag kan, detta kan bli himla kul om det kommer gå som jag tänkt.

Onsdagen vimmelbild från Uppsala. Här har ni mig Malin t. vänster och Malin 2 till höger

Hemma i Sthlm igen..

VILKEN KVÄLL VI HADE IGÅR ! Jag tycker om Uppsala mer och mer för varje gång jag besöker staden. Vi började i ett stort studentboende med universitetare från australien och hade otroligt kul. Sedan tog vi taxi för en helkväll på VIP.

Katta på bussen i Uppsala blev det sushi till middag.

Raggar-Rikard bidrog med ett charmigt leende och ny frisyr.


Dagen till ära har besått av att jag och John spelade tvspel och tittade på Sthlm Boogie som förövrigt är helt grym. Ikväll ska jag inte röra mig ur fläcken..

Nu ska jag inte röra mig ur fläcken, trött är bara förnamnet..

JAG VANN !

Det här är min dag ! Jag känner det. Ibland får man ha tur och denna gången var det jag som kammade hem priset i utlottningen av detta halsband. Valde att det ska stå tryckt MAMMA i den ena och PAPPA i den andra.

Klicka er in HÄR för att kika på hennes jätte fina handgjorda smycken !

DISCO DISCO

Imorse var jag uppe halv 7 för att sjunga för min lillebror som idag fyller 16år. Grattis ! Han kommer alltid vara yngre och jag mindre.

Fotograferat: Jag

Så nu ligger jag i mina rosa fårulltofflor i sängen med både laptop och en skål med gröt på magen. Jag är väldigt långsam om jag inte har en tid att passa..

Fårskinns tofflor fr Shepherd

IDAG BÄR DET AV TILL UPPSALA !!

Mitt bloggande blir lidande men det får ni ta. Ikväll blir det DISCO DISCO som vi brukar kalla det i uppsalapojkarnas sällskap. Den ena är mer slut än den andra och jag har aldrig haft en hyffsat "normal" vistelse när jag varit där, posetivt såklart.

Ha en bra dag!

Dröm om mig


Bild från igår. Vår nattliga promenad genom stan.

Nu blir det god natt för min del.
Eller inte.. somnar aldrig innan 02:00 men detta får bli mitt sista inlägg för dagen. Imorgon åker jag med tjejerna till Uppsala och kör järnet på VIP. Vi sthlms brudar, ett stort gäng universitetare från australien och Uppsala raggare som man aldrig vet vad dom hittar på. Jag är grymt taggad och ser fram emot vad kvällen har att erbjuda.

Tycker Jackie Ferm är en värdig vinnare utan tvekan.
Jag gillar henne lika mycket som jag inte gör det. Måste ju finnas den typen av människor också, hur skulle världen annars se ut? Nu ska jag snyfta mig till sängs och sörja att PH är slut för den här gången. Nästa gång ska jag söka till castingen!

Jag sätter färg på denna gråa vardag;)

Ones you go black you never go back. Nä, så farligt är det inte. Var ju kritvit innan, nästan på gränsen till grå. Men nu något brunare bara med ett naturligt resultat. Tänderna fick sig en omgång i blekskenan och naglarna ett extra glanslack. Låter helt plötligt väldigt fåfäng men det skulle jag kanske inte helt 100 beskriva mig själv, mer mån om mitt utseende bara.

Nygjorda gelenaglar som min super-Jenny gjorde på mig. Perfekt längd och fräsht resultat, dunder nöjd!

Psssst.. Missa inte Paradise Hotell finalen ikväll kl 22:00 !!

Makeover


Nu är det dags att bara vara så stilla som möjligt 2-3tim för det snyggste resultatet. Medans jag väntar ska jag bleka tänderna så får dom sig en rejäl skönhetsbehandling dom också;) Update later

Svart på en kvart

Nu har jag legat och snoozat på tok för länge.. Ska iväg till Wellness salongen på Kungsholmen och bli svart på en kvart. Ska ge min vinterbleka kropp en rejäl skönhetsbehandling, det borde alla göra ibland. Kanske ska köra en före-efter bild den här gången..

klicka HÄR för att kika in hemsidan.

Tjingeling!


lina om Min älskade Marc:
vart kan man köpa sånna armband? dom är såååååååå snygga! :D

Svar: Jag köper mina Marc Jacobs armband på Tradera. Där är det fritt fram att leta bland olika storlekar och varierande budskap i texten. Kostar max 300:-

Hemkommen fr Cheap Monday Fashion Show


Dagen i ära har bestått av fika på Fotöljen med tjejerna och avslutade kvällen på Cheap Mondays modevisning. Det var fruktansvärt mycket fashion-människor på en och samma plats. Över lag såg de flesta likadana ut. Showen gick i skalan svart-grått-vitt, en del snyggt med killarna som gick showen var desto snyggare(!)

Ledsen för kassa bilder men bättre än så här blev det inte. Tv team och pressfotografer slog mig med hästlängder..


RSS 2.0