Tack för dessa dagar

Hej å hå!
Inte illa vilket härligt flyt man har haft senaste dagarna. Fredagen började med jobb i Sollentuna och avslutades på Karlbergslott med en fest som inte satt helt fel. Man hamnar alltid i lika gott sällskap och humöret var på topp denna kväll!

Lördagen, söndagen och imorsse spenderades i ett sällskap som inte kunnat blivit mycket bättre. Jag är på gott humör och ler lite smått här bakom skärmen när jag skriver detta.. mer får ni inte veta, hemligt hemligt..





+ Ett gott sällskap förlänger livet.
Senaste tiden har jag omgett mig utav goda människor som gör mig på gott humör. Människor som gör en glad, tillfreds och som man helt kan vara sig själv med. Finns inget bättre. Sortera bort personer som inte bidrar till någon nytta i ditt liv och ta vara på de som gör din vardag ljusare.

- Nattsvart vid 16:00
Man hinner knappt röra sig utanför dörren innan det är totalt kolsvart ute, deppigt..

Check!

Titta va jag hitta! 35 saker du ska ha gjort innan du fyllt 35..

A change is gonna come

Kom hem nu och lägenheten ekar.. ska sova ensam inatt för första gången på närmare 1 vecka. Sara har varit mitt stadiga sällskap. En vän med en hjärna liknande min, hon är min rödhåriga motsvarighet som vi så fint kallar det.

Igår och idag har vi hjälp Markus med flytten. Gårdagen spenderade vi på IKEA som tre förvirrade småbarn. Idag skruvade jag ihop ett stor väggskåp(!) Allt blev på sin rätta plats och jag växte ett par centimeter. Credd. Sedan blev det en vända med bilen för att hämta kartonger. Inom snar framtid är det inte helt omöjligt att en trevlig 2a på Gärdet väntar.. På fredag vet jag mer. Hoppas Hoppas.

Imorgon väntas jobb och även på fredag. På fredag ska jag på spelning och efter det blir det att parta till det på Karlbergslott med kadetterna. Om jag känner dom rätt kommer det bli en rejäl helkväll. Fick samtal om att jag skulle stå för "lekar", jag föreslog ölspelet men fick en suck tillbaka.. Måste nog tänka om.

Plågade min kisse idag, han blev lika bitter som han ser ut på bilden. Snörde runt ett måttband som släpade efter den stackarn.. men jag hade iallafall kul.


En mysklädd och avsminkad Malin degandes framför datorn bjuder jag på idag. Nu väntar sängen..

Lite träning, lite vin och lite naket

Tors-fre-lör har passerat alladeles för fort och efter att ha fått en kick av uppsala-pojkarnas "operation tajt" så har det blivit 1timmes powerwalk två dagar i rad. Credd till mig! Hemligheten bakom är att belöna sig själva med att avsluta powerwalken med att sitta i massagestolen på Mediamark, ta en fika eller kika butiker.


Dagarna har spenderats hemma hos Sara... eller i skogen. Min rödhåriga motsvarighet.



Vi har legat i sängen och matat varandra med chips och dipp vilket lämnade sina spår... Träningen går väl i slutändan + - 0

Nu är det Lördagkväll och jag, Ellan och Moa ska tillbringa kvällen med alfaphet, marängswiss och vin. Så mycket bättre än så kan det ju knappast bli(?)



Nu trivs jag! Go kväll.

Uppsala by day

1timme senare och jag är på hemmaplan igen efter att ha tagit tåget från Uppsala. Gårdagen bjöd på rose, nattliga promenader genom stan och film. Dagen har bestått av att kika herrkläder i KING, nörda oss framför våra datorer och att se svettiga pojkar köra gärnet på en innebandyträning. Tror att mina öron måste vila och låta en hel del sjunka in efter att fått höra den ena rövarhistorian efter den andra. Killar killer.. Avslutade med en sväng på kinabuffe innan det var dags för mig att runda av och åka tillbaka till Stockholm.

Levande bevis på att vad lite råfisk kan göra med en "man" i sina bästa år.

Va hos denna man vid namn Lill-John som jag blev inneboende hos över en dag. Och vad namnet står för får ni göra er egen uppfattning om. Låt det helt enkelt tala för sig själv..


Nu ska jag möta upp Moa och åka hem till Sara. Att få skeda med två utav sina bästa vänner är heller inte fy skam.. Oh nej.

Credd!


Vem är den hemliga som vet hur man vinner mitt intresse? eller det kanske är ett förlåt för de högljudda snarkningar jag fick stå ut med inatt?

Glänser i gott sällskap

Efter att ha degat konstant i 3 dagar i soffan med The Hills avsnitt, choklad och julmust blev jag hämtad av min, allas, våran favorit Grek som ändå hade vägarna förbi här i Sthlm. Inge ont om Sthlm men här i Uppsala snackar vi gott sällskap på hög nivå. Inge ont om varenda en av er. Ni är världsklass.

Nu ska jag glänsa i gott sällskap. Jag befinner mig i Uppsala, världens ende? Oh nej, en promenad nyss bevisade att det iallafall är två människor som traskar på Uppsalas gator vid den här tiden.

Tack för att ni fortfarande läser denna rätt  så meningslösa blogg, mina läsar siffror består ändå.

Lat?

Phu, vilken ohäktisk dag jag haft.
Förutom att jag gjorde en brak-middag till hela familjen som blev riktigt god så har jag inte gjort så mycket mer. Fick beröm för min ceasarsallad med olivciabatta och massa annat gott, stekte kyckling och bacon i MASSA vitlök så passar ganska bra att ha The Hills maraton här i min ensamhet.. Började imorse vid 12 och har inte slutat än nästa steg är att  sträckläsa nya numret att Vecko Revyn ligger tätt intill mig och väntar, kanske en kopp te på det(?)

Kanske ska vara uppe hela natten och bara lyssna på feel-good musik, måla och läsa tidningar..

Alexandra & Jag

Alexandra, jag, Evi och någon(?)
Rhodos reunion 2009 Sthlm-Åbo

Toppklass

Förlåt för denna enorma tystnad. Har haft ett par helt grymma dagar men är nu en sliten själ som sitter bakom skärmen. Man ska syssla med sånt man är bra på.. Även de bästa måste vila.

(ta det med en nypa salt pappa lilla, det är inte så illa som det låter) det är snäppet värre;)
Tack till varenda underbar människa som gjort att jag nu har ont i magen av allt skratt. Ingen nämnd, ingen glömd. Ni vet vilka ni är. Tack.
Slut som sjärna, snart tillbaka bättre än någonsin.


Väntar finbesök..

Nylackade naglar, bus-lotion, ansiktsmask, nyduschad.. städad, bäddat.. Lite nytta har jag fått gjort, väntar ju som sagt fin besök från Kristianstad imorgonbitti(!) Min kära Rhodos-Mickan som jag lärde känna när vi blev rumskamrater under Rhodostrippen där vi jobbade tillsammans på Pacha/Toxic kommer hit och ska bo hos mig.

Ett pepp-talk med en god vän, knäckemacka, glas mjölk och tända ljus.. nu ska jag sussa..


Jag vet vem jag är när jag är hos dig

-"Vi var en gång som en kristallvas, något heligt och fint. Sedan gick den sönder och även fast vi skulle limma ihop alla bitar igen skulle den inte kunna bli lika vacker som den en gång var.."

Jag kommer alltid älska dig.

Ingen dag är den andra lik

Gårdagen början spenderades med militärerna på Karlberg sedan hemgång, middag och min trött kropp somnade 2 timmar framför tvn.. innan jag visste ordet av befann mig på Scandic SkyBar med ett glas vitt. Utsikten är fantastisk och ett sällskap som är kompliserat att sätta ord på av sina anledningar.

Idag blev jag väckt av ett samtal om ett nytt jobb jag sökt. De lyckas alltid ringa när morgonrösten är som värst.

Imorgonbitti ska jag hämta Rhodos-Mickan på Centralstationen(!) Nu äntligen händer det. Hon har åkt hela vägen från Kristianstad och ska nu bo med mig. På tors-fre blir det kryssning för hela slanten, FYFAN va grymt det kommer bli. RHODOS REUNION, ALL IN!

Nu ska jag smälla i mig Ben & Jerry "Chocolate Fudge Brownie" och cola.

World behind my wall


Bara för att tystnaden ekar här sen några dagar tillbaka så betyder det inte att jag suttit still fram till nu.
Har snarare kört slut på mig själv, vaknat till liv igen och jobbat idag. Dock dålig start men det löste sig till slut. Onsdagen blev till en oplanerad utgång vilket alltid brukar bli de bästa. Efterfesten va riktigt härlig.. Johan spelade "Wonderwall" på gitarr och det dracks rose så det bubbla ut genom öronen..

Ikväll blir det bio, SAW VI..

Samlade vuxenpoäng med min flickvän

... på naturhistoriska riksmuseet. tro det eller ej men JA ni läste rätt.

Efter att vi smällt i oss kexchoklad och ostfralla kilade vi in på Cosmonova för att se "Wild ocean" i 3D. Filmen va inte det bästa vi sett men utställningen som man sett med lågstadiet ca tiotusen gånger tidigare är alltid lika kul och dammig.


Hett.

Visst liknar jag en nykläckt dinoraurie unge?


En gång i tiden var det här en apa. Idag underhåller han mig och Ellan i ett glaskåp.

Sjukhusbesöket tidigare idag gick bra, ont i magen nu och tycker lite synd om mig själv. Funderar på att åka in till stan ta ett glas vin, eller två?

Börjar bli väldigt deppig av det här skitvädret som smyger sig på. Ännu en vinter på g, dock inget mysigt sällskap som jag haft under de två senaste kalla perioderna. Är väl bara att rycka på axlarna och se det som "ensam är stark" men är beredd att inte helt hålla med. Någon som vill hålla handen och lysa upp min vardag i vinter?

Tips till alla shoppingsugna Stockholmsbor

Hittar ni HÄR!

Klockan 12 ska jag iväg till sjukhuset för mindre härliga besök men det kommer gå bra med alla säkerhet. Och ikväll skajag med tjejerna till Cosmonova för att se "Deep sea" i 3D, va länge sedan man va där. Förknippar det mest med skolutflykt, roligare när man får gå dit frivilligt.

Får nöja mig med att jag tänker spendera morgon dagens tidiga timmar på TopShops utförsäljning på Grev turegatan(!) Kommer vara där vid öppning pga av att få tag på gobitarna. Så för er stackars själar som inte visste det så vet ni det nu. Det här kan man inte missa.


Går mig själv på nerverna

Obekväm. Rastlös. Pessimistisk. Negativ.

Vet mycket väl att man inte ska fylla bloggen med sina negativa tankar, förstår mycket väl att det inte kan va något kul att läsa. Men man är ju inte mer än människa, eller hur? så därför tänker jag skriva precis som jag vill vare sig det drar läsare eller inte.

Börjar känna hur jag mer och mer vill ha ett eget boende. Handlar bara om att få klara sig själv och slippa trampa runt i den här jävligt gråa vardagen. Eller till en början bli inneboende?


Prövar att annonsera ut mig själv...(som inneboende)
Vill du kille/tjej ha en rastlös 19åring hemma hos sig som kan erbjuda dig en brak-frukost på sängen, sällskap framför tv:n, disskutera onödigt vetande, gå promenader osv.. så får du gärna höra av dig till mig.
Bra att veta: Väck mig inte på tidigt på morgonen, ha inte i kryddan i kastrullen när du kokar nudlar, jag är inte allergisk mot något, köp alltid med dig bilagan till aftonbladet och sätt i en ny rulle med toapapper när den gamla är slut.

Sugen?

Jag, självaste Superwoman?

Jag måste vinna pris i världens rastlösaste människa samtidigt som jag kan sova och lata mig hur länge som helst så fort jag känner för det. Pappa kallade mig senast nu ikväll för "galen, på riktigt" pga att jag blir rastlös så fort jag kommit innanför dörren. Jaja..

Fredagens halloweenfest på Karlbergslott va super, lördagen va jag med mamma hos tatueraren.. ellan sov i somnade i soffan på salongen och jag nickade till lite då och då sittandes på en pall. Så fort jag kom hem sov jag sedan 15 tim sträck.. är tydligen ingen superwoman trots allt.. Söndagen och idag måndag har spenderats på Karlberg med dåliga filmer men trevligt sällskap. Grabbar i uniformer, skäggstubb och vapen - oh ja! haha

Balen på Karlbergslott 26/9 gör mig på gott humör. Inte många som får chansen att gå på en riktig bal på ett slott. En upplevelse och minne för livet.

Sofia & Jag

Dans på slottet

Nu ska jag sussa..

RSS 2.0