Jobb!!

Snabba puckar! Fick precis samtal ifrån jobbintervjun jag va på igår att jag ska hoppa in för en som blivit sjuk. Så om 1,5timme kommer en tjej och hämtar mig och kör mig till butiken. Jobbar till19.00 ikväll. Bye bye!

Jobbintervju

Snart ska jag iväg på en jobb intervju till en tjänst som demonstratör. Så önska mig lycka till! Jag blir alltid jätte nervös och har en tendens att säga det man inte ska och göra bort mig så ska försöka att inte tänka så mycket den här gången. Efteråt ska jag möta upp Sara.

Här ser ni resultatet av håret. Dock är det mycket ljusare i verkligenheten, kanske lite för ljust för min smak men men. Nu slipper jag utväxt.

Just me




Sarisen bjöd på brunch




Idag blev jag bjuden på brunch hos Sara. Hon hade gjort massor gott! Nybakade scones, majskolvar, bär coctail, ägg mm..  MUMMA! Hon är en klippa den där damen. När vi väl reste på våra lata kroppar och tog oss ner till centrum fixade jag ihop Saras outfit, blev riktigt sommar snyggt med en tuch av både min egen stil och hennes.

För min del blev det en hårfärg och en almanacka. Kände att det behövdes nu när jag har ett antal viktiga datum att hålla reda på i huvudet. Redan imorgon kan jag bocka av en sak! Ska nämligen på intervju dom demonstratör för framför allt mat med annat också. Ska bli intressant.

Så exakt så här ser jag ut just nu. Snart ska färgen ur!

Inspiration


(Ur ett par månader gammal ELLE tidning)

En söndag på Söderhof

Gårdagen va kul. Trevligt sällskap är aldrig fel och efter Söderhof avslutades natten på After.


Amba-White room-Söderhof

Gårdagens utgång va lyckad och jag och Moa lyckads landa på både Ambassadeur och Whiteroom innan hemgång. Sliten är bara förnamnet och det tar emot nu när jag ska fixa mig på nytt för att gå på skiva på Söderhof. Det är söndag vilket tydligen inte hindrar för ytteligare festande.

Jag skulle helst av allt vilja ha en stor hamburgare med cola till och somna på soffan till något dåligt på tv.

Stan-Hemma-Middag-Utgång

Nu kom jag hem ifrån stan. HELT UNDERBART VÄDER! Säkert närmare 20+, alldeles för skönt.


Hittade ett par söta pumps inne på Bella som jag fick med mig hem. Dom ska få följa med mig ut ikväll!


Nu ska jag fixa mig, kl 19 är jag bjuden på middag hos Moa. Om jag minns rätt blir det förrätt och kött till varmrätt... Hoppas det för jag är vrål hungrig!

Dagens



*Sneknäppt jacka - H&M
*Jeansleggings - BokBok
*Skjorta - Gant
*Skinn skärp - Gant
*Skinnväska - Vessano
*Klocka - Guess
*Hansband - Kedjehalsbandet egentillverkat fr Pärlshoppen, handgjort fr Vintagemässan lika så fjäderörhänget.

Nu ska jag kila in till stan, ha en bra dag i solen!

Spelning och kvällsfika

Började dagen med en rejäl frukost med American pancakes;) tror jag misslyckades med smeten men dom blev goda iallafall. Hade skivad banan, varma hallon och blåbär, glass och sirap till. Mums. Ska försöka vara lika ambitiös imorgon också.

Vid 19 tiden befann jag mig på Kungsholmen för en spelning. Min bror hade spelning med sitt band på ett ställe som hette Rock klubben. För den som vill ta en titt finns klipp från spelningen nedan. Va tycker ni?

Efter blev det fika på Cafe60 med Moa och Sofia.

Imorgon är det full rulle nästan hela dagen.
- Ska möta upp Ellan vid 9 och förhoppningsvis få låna en klänning till kvällen.
- In till Skanstull och hämta upp ett par skor hos Moas kompis.
- Möta Moa som slutar jobbet vid 15
- Lämna in skorna för omklackning.
- Köpa ett par skor.
- Tillbaka för att hämta ut skorna.
- Hem och laga middag till lillebror, pappa är bortrest. Fixa mig samtidigt..
och sen hem till Moa på middag och vin... sen utgång.

Är ju inte så att man sitter och rullar tummarna precis. Sov så gott!

H&M



Antar att alla ni blogg freaks inte missat att lite utav Matthew Williamsons kollektion släpps inatt kl 23.59. Finns både ett och annat som föll mig i smaken. Så klicka HÄR för att komma direkt in på H&Ms hemsida. Hittade detta fina indian inspirerade skärp på rean för endast 29.50, passa på! Fint att matcha med virkade och söta tunikor i sommar. Va tycker ni?


7-8 Maj

Fick besked om ett litet jobb jag fått. Inget stort men lite kul ändå. Ska nämligen jobba som värdinna för Amelia på Coop Konsum i Johanneshov den 7-8 Maj. Så kom förbi om ni har lust och köp Amelia av mig.

Dagens lunch/middag


Malins egna hälsotallrik.
Romansallad
Ruccola
Gurka
Tomat
Paprika
Skinka
Ost
Keso + ett stor glas vatten.
Blandade allt med ceasardressing över. Efter maten ska jag ut och gå årstaviken runt, det ni!

Nya vanor på ingång

Nu får det vara nog med allt slarv. Inget mer natt mat efter krogen, chips och dipp när man ska ha ta-det-lugnt-kvällar och vin. Usch är ju riktigt äckligt om man tänker efter. Så idag börjar mina nya vanor.

*Ska dra ner på rökning
*Röra på mig 30 min om dagen
*Sluta med allt det jag nämnde i den översta texten.

Så därför börjar jag dagen med en bra frukost.

*Juice
*Grönt te
*1 Banan
*Fullkorns smörgås med skinka, keso, ruccola,tomat.
*Fil med musli och banan.

Är väl mer en ordentlig än super-duper low fat frukost men det får duga för idag.
Ha en bra dag!

Glamoröst? nej, hopplöst

Idag har varit en riktig söka jobb dag.. Så hopplöst. Jag har ju en tendens att vara lite negativ så.. Tycker att jag testat det mesta nu iallafall så ingen kan klaga på att jag klagar. Är man arbetslös eller även kallad "livsnjutare" är det otroligt segt. speciellt i så pass dåliga tider som det är. Tips till andra. Har provat på varenda en av punkterna själv:
1. Söka genom Arbetsförmedlingen. Inte lönsamt någonstans efter som halva Stockholm redan gör det.
2. Kolla alla de ställen du vet att du  gillar och sök via deras egen hemsida.
3. Lämna CV på alla de ställen du kan tänkas jobba även fast dom inte söker.
4. Lämna namn, nummer och berätta vad du kan så fort du får chansen. Tex. i baren på den krog du besöker.
5. Kolla med varenda person du känner OM dom i sin tur känner någon som behöver hjälp.


Nog om det. Lagade middag ikväll och hamnade i matkoma. Blev riktigt gott!

Blev en liten dagen också. Får duga.
*Ray Ban Wayfarer
*Halsduk - Tiger
*Kavaj - Whyred
Under hade jag svart klänning med farfarskläppning fr Zara, skinn skärp fr Gant, secondhand klackar, egen gjort halsband mm.. Dåligt att jag alltid glömmer att ta hel bilder. Nästa gång lovar jag...

Ska plocka upp min väska och kanske hitta något vettigt. Kanske blir en runda till Fridhemsplan med Moa och Ellan och goda drinkar..

Årets första skiva

Gårdagen spenderades en snabbis på SÖS med Sofia och Moa. Efter blev det present köp, systemet, apoteket och direkt hem. Fick agera styling akut till Sandra som skulle på sin egen skiva på kvällen. Tyvärr hann jag aldrig ta någon bild men ska be henne skicka några från hennes egna kamera. Vi tog en snabb fika med rulltårta och ljus eftersom det va hennes 19års dag! Grattis grattis! Inte nog med det så kom ett överraskande samtal från Katta som varit borta i Australien ett tag nu. Hon hade det bra, levde livet och njöt. Önskar jag va där.

Efter 10 åkte jag, Sara, Nicole och Ellan till Fridhemsplan för att gå på samma studentskiva. Den hölls på Viperoom av HR06 Sågbäcksgymn. Kul kväll och helt slut. Känner att det börjar sätta sina spår. Kanske ut och springa imorgon?

(Sandra 19 år)

Idag har jag sovit ut, sökt tre jobb och slappat. Ända gången jag rörde mig utanför dörren var när jag följde med pappa och handlade. Likande mest något mellan levande/död. Har knaprat i mig massa natur godis så jag nästan mår illa, not good. Imorgon ska jag ta tag i de saker som tynger mig förtillfället och efter ha ett bättre samvete.

Nu ska jag göra en kopp te och macka innan sängen lockar..

Är man ung så är man


Idag klockan 8 på morgonen va jag hemma och damp ner i sängen.. Stackars mina små fötter som får stå ut med mig. Idag va jag sådär måttligt snygg och fräsh när jag vaknade kl16 och skulle befinna på födelsedagsmiddag hos Sandra kl18. Slängde på mig kläder och solglasögon för att dölja gårdagens smink. Sånt händer. Inte alltid man kan va i tipp topp.

Sådana här dagar bevisar att man hade en kul natt trots allt. Mött trevliga människor, dansat så jag har årets träningsvärk i benen och hamnade på en helt okej efterfest på Fridhemsplan med ägarna och ett par bartenders. Dock inte lika kul när man traskar hem i soluppgången.. Måste ändå säga att Stockholm är riktigt vackert på morgonen en tidig lördag. Lite trafik, lagom med människor och doften av nybakta bullar från Pressbyrån i Centralen ger en speciell känsla.


Kom hem för kanske lite mer än 1,5 timme sedan. Sandra fyller 19 och hade släkt och oss tjejer där. Bjöds på fördrink, kyckling wok och chokladtårta till efterätt vilket inte satt mer än bra i magen. Fick sällskap på vägen hem av Sandra som skulle hem till sin "brandman" som är hans andranamn.


Hatar att känna den här känslan av ensamhet. Känner mig samtidigt rastlös, trött och hungrig vilket jag inte borde vara. Att jag aldrig bara kan sova istället och slippa fundera. Hoppas på att kanske vakna med ett bra humör imorgon. Har min lilla kisse som sovsällskap. Han ligger som en liten bulle nere vid mina fötter och suckar djupt då och då samtidigt som det hört ett pip. Go natt.

Lite vardags lyx

Nu ska jag ta mig en lång och härlig dusch.. skrubba bort all bus och smörja in mig på nytt. Ska även passa på att bleka tänderna innan jag ger mig iväg hem till Sofia. Har blivit bjuden dit på middag så vi ska laga wok och dricka lite vin. Skönt med lite vardags lyx.

Gårdagen va jag en skit dag. Va irriterad, sur och kände mig ensam.. Sådan dagar kommer också tyvärr.
Ha en bra dag!

Onsdags utgång när den är som bäst

Är gärna lite sådär halvt död dagen efter en galen Onsdag.

Började med ett par drinkar på Högbergs med Ellan, Moa och en del kompisar till henne. Sedan blev vi upphämtade av Erik på Medborgarplatsen som skulle iväg och jobba på Whiteroom. Innan stannade vi på Laroy, tog en drink och åkte sedan till White och fortsatte.
Grym kväll.

Betydelsefullt

Hemma igen.
Besökte Solliden ang rekryteringsträffen. Kön bestod av flera hundra så det blev inget. Hämtade ut en kavaj jag köpt på nätet från Whyred. Faktiskt det första plagget jag köper därifrån så en liten uppdatering är aldrig fel. Va tycker ni?



Det söta armbandet med dockan fick jag utav pappa i påskägget. Han vet vad jag vill ha. Det är tillverkat av en tjejkompis till honom som driver en egen nätshopp med egentillverkade smycken. Sånt gillar jag! Alla smycken just nu som jag har på mig har någon betydelse, är handgjort likande.. Som dessa på bilden tex.
*Svarta gummibandet med ringen kommer från Thomas Sabo, fått av Alan.
*Berlocken är en 18års present av min gudmor.
*Läderbandet med metallplattan med gravyr kommer från Marc Jacobs, julklapp av Alan.
*Örhänget är handgjort av en tjej på Vintagemässan. Tivverkat av tjäderfjädrar och resten i silver.
mm... kan lägga ut mer en annan dag.

Ska iväg till Snaps snart! Bye bye!

Nagelfixning

Om 30 min blir jag upphämtad och ska till Ingarö och få naglarna fixade av nagel-Anki. Har svårt att slita mig från Tyra Banks som är på tv just nu... Nä, nu ska jag fixa mig lite snabbt! sitter ju fortfarande i badrock och blött hår.. Bye bye

Who´s gonna walk you home



En dag på slottet


Började dagen efter kl17 med att möta upp Moa som slutat jobbet. Kräsna gick vi omkring och försökte hitta ett cafe son sålde kyckling/fetaost sallad. I Gamla Stan hittade vi inte bara kycklingsalladen utan ett super bra, mysigt och dessutom billigt ställe. Min stora chokladgrej som ni ser på bilden tex kostade endast 25:- när jag tagit reda på namnet ska jag skriva om det här.

Efter gick vi en promenad runt slottet och pratade med vakter, riktigt trevliga små pojkar som är tvugna att stå vakt 2 tim i sträck och titta ut i luften.


Ikväll har jag varit på Snaps med Moa där det satt ett par stycken som hon kände sedan innan. Blev två glas vin innan hemgång.. Nu ska jag sova och hoppas att drömma bättre inatt och vakna på bättre humör imorgon. Go natt gott folk.

Dålig start på dagen

Hade hemska mardrömmar inatt som fortsatte efter varje gång jag vaknade.. Inte alls kul. Känns som hela dagen är förstörd..

mini-jul

Go morgon!
Nu är mina 2 ensamma-hemma veckor över. Mamma kom hem igår brun och fin efter Thailand trippen. Och söt som hon är hade hon köpt med sig massa fint till mig, kändes som en liten julafton.


*2 super fina klänningar. Dåligt tagna med min webcam. Ska visa med digitalkameran senare.
*DKNY Delicious night.
Den nya doften från DKNY, jag älskar den.
Bra smak min lilla mor har!

Igår kväll va jag hemma hos Moa i Gröndal och tog sista natt tvärbanan hem. Vi satt och  filade på en riktigt bra affärside´ som vi kommit på. Hemligt hemligt..

Nu ska jag kika jobb! Bye!

Dagens fundering

Vi sitter och disskuterar just nu. Sofia står starkt för att det är sant. Jag är tveksam.

"Tar det längre tid att få upp "den" om den är väldigt stor om. Det krävs ju mer blod och därför tar det längre tid. Är vi helt ute och cyklar?"

Påskhelg

Hej hopp!
Trots att jag va tvungen att gå upp "tidigt" imorsse va jag på topp. Efter ett par dagars festande så är det riktigt bra att kunna komma upp med ett skutt.. kanske inte.. Halv12 åkte jag med pappa och bror till kusinerna ute på landet och åt riktigt god påsk lunch med hela rama släkten.


Igår, Fredag.
På dagen mötte jag och Sara upp Moa och åt glass vid Trekanten.

På kvällen åkte jag och Moa till Ambassadeur och avslutade på After. Hade aldrig varit där och kommer nog inte gå igen. Två saker som retade upp mig rejält och som borde tänkas till på!

1. Att tjejer med skinnjacka inte vill lägga av sig den i garderoben och det ska vara okej utan tjaffs. Den tillhör ju min outfit! Visst att man inte kan gå in med vinterjackor men nu är det vår och kavaj/skinnjacka ska vara okej att kunna ha inomhus.
2. Vart skyltas det om att det blir plusmeny efter ett viss klockslag när man nattäter på Mc. Donalds?? Det kostar 6kr extra och du får mer men jag kanske inte vill ha mer! Dåligt. Antar att dom hoppas på att försöka lura onyktra människor och tjäna in några få kronor.

Nu ha jag avreagerat mig. Ikväll blir det ut och festa igen. Väntar på att Moa och Sofia ska komma hit och sen ska vi möta upp Ellan. Denna gången blir det villafest med grillning. Kan passa ganska så bra.

Nu ska jag ta en dusch! Ha en trevlig kväll!

Ni ökar

Jag ser att antalet unika besökare har ökat sedan 4 dagar tillbaka, vilket bara är kul! Skulle vilja veta vilka ni är som inte kan slita er från min vardag;)

Gomorgon!

Nu är jag uppe på benen igen! Gårkvällen va ganska så rubbad. Michel, Moa och jag va på Whiteroom. Jag total dog när jag kom hem vilket jag inte va ensam om. Nu ska jag slänga i mig frukost och sen möta upp pappa. Ska vara smakråd när han ska shoppa. I eftermiddag ska jag storstäda hela lägenheten.. suck.

Hade fått H&M news i mailen. Hittade en super fin kavaj till bra pris för killar. Lite Gossip girl-Chuck Bass känsla över den. Riktigt fint med kanske ett par grå eller marina byxor till.

Utgång



Bye bye!

Middag hos mormor

Nu ska jag röra mig mot stan med tjejerna. Måste passa på att vara ute när solen faktiskt skiner. Fick dåligt samvete att jag aldrig tar mig tid att hälsa på lilla mormor så ikväll ska jag dit på påskmiddag. Kommer garanterat bli den bästa maten jag ätit på över 1veckas tid.

Min läpp mår lite bättre idag. Lite svullen och stel men för att vara dag 1 så är jag riktigt förvånad hur lite det känns. Detta blev inge vidare kul inlägg.. ska passa på att fota nu under dagen som kommer upp sen.
Bye!

Klart:D


Hemma igen! Är svullen såklart men den har till och med gått ner hälften bara på hemvägen så om några timmar kommer det va fin fint. Jag är super nöjd och det gjorde inte det minsta ont. Ganska löjligt med tanke på den bild jag hade målat upp i huvudet. Nu ska jag och Sandra ta och göra middag.

Bye!

Puss o hej

Kom nyss hem. Behövde komma ut lite så följde med pappa till ett byggvaruhus i Länna på ett jobb han skulle göra. Själv satt jag i mini-restaurangen och åt en hamburger meny som fick bli min frukost. Gick ut bland trädgårds möblerna och la mig i en skön soffa/säng medans det spelades ur högtalarna. Ganska så skönt. Nu är jag hemma igen och har tagit mig en mer än välbehövlig dusch. Ska städa upp här hemma, diska och annat trist innan jag ska ta mig in till stan senare. Ska fixa mig så man slipper känna sig både svullen och ofixad sen.. Här får ni en äkta Malin puss!

Restylane

Idag va jag på konsulation hos Dr. Victor Garcia på Kungsbropalatset. Sara följde med och ska följa med imorgon också då jag har en bokad tid klockan 20.00. Ska spruta in 0,5ml Restylane i överläppen. Spännande! Självklart kommer för/efter bilder imorgon.


Ensam fast med massa sällskap


När man bor ensam och har gjort i 1vecka så blir det lite skumma matvanor.. men tycker ändå att jag och tjejerna har lyckats väldigt bra. Idag blev det en kyckling gryta med basmatiris och efterätt en gammal chokladtomte som jag hitta i lillebrors rum.

Imorgon blir det konsulation på kliniken kl14.30 hod Dr Victor. Har en fundering på att förstora läpparna med Restylane. Men innan ska jag prata igenom och veta allt och lite till så jag är 100% spännande.
Nu ska jag va social med tjejerna. Moa knackar snart på dörren också, trevligt med massa sällskap runt om.

Ser fram emot den 14 Maj.
Bye bye!

Årets första glass


Lev



Jag har mål i livet. Jag ska uppfylla dom. Jag ska kämpa. Jag kommer nå dit. Snart kommer jag få le till det gör ont.

Massor av fina saker på aktion!

Nu har jag lagt ut massor av fina saker för aktion på Tradera. För den som är intresserad, ta en titt HÄR!
När du inne är det bara att scrolla ner och titta på "se säljarens alla annonser".

RSS 2.0