Lite bilder från gårdagen



Lite kortfattat om gårdagen.
Rödvin hemma hos Alex. Abba - Honey honey. Ett par timmar på Wokhouse med kära vänner. Träffade på hotellkompisar från Zante. Och... en tripp genom stan innan hemgång och sovsällskap av älsklingen.

Och en annan sak som vi pratade om igår är hur tacksamma vi är som har varandra. Vi är ett gäng tjejer som håller ihop, har jävligt roligt och hjälper varandra när det behövs. Skrattar i mängder och gråta en skvätt ibland men att veta att man har riktigt fantastiska vänner är guld värt. På riktigt. Lite intressant vart livet tar en ibland. Hade jag aldrig träffat mitt ex, hade jag aldrig träffat mina små hjärtan och då vettefan vad jag hade varit idag.

va ska man skriva för rubrik?

Hej hej alla glada! Alltid lika svårt att komma på en passande rubrik till inläggen..

Känns som jag gått i ide i nästan en vecka men så är det inte. Har faktiskt varit riktigt duktig på min paktik och himla roligt har det varit också! Pressbyrån Norrmalmstorg har faktiskt inte varit så pjåkigt. I Onsdags blev en välförtjänt afterwork med Moa och Ellan på Wok och vi satt kvar tills det stängde. Fick nattligt sällskap ochpå morgonen när jag skulle jobba lämnade jag en lapp. När jag kom hem hade jag fått en svar. Haha så här kan jag dela med mig utav min söta sida.



Igår var Anki här, min personliga nagelfixare;D Sandra fick nya fin fina naglar medans jag blev tvungen att ta bort mina för att jag ska sitta nagelmodell för henne imorgon. Känns lite tomt just nu men imorgon kommer dom vara super fina igen. Hon ska utföra en akryl förlägning på mig vilket jag aldrig har provat på förut. Tidigare har jag haft tippar med silke och endast silke vilket används för att stärka den egna nageln men fungerar också om man vill förlänga men då endast 4mm. Tycker personligen att det håller väldigt bra och ger att snyggt resultat. Haha nu blev det lite mycket nagel prat här så nog om det..

Ikväll ska jag och älsklingen laga middag ihop, kanske se en bra film.. och kramas.
Imorgon blir det utgång för Alexandra som fyller 19. Ska passa på att ha kjolen från Whyred som jag lånat utav Moa, det är ju varken kallt eller snö så det blir perfekt med nyfixade naglar och klackar till.
Budade föresten nyss på en tröja från Whyred. Budet går ut om några timmar så hoppas ingen snor den ifrån mig.


(Jag på väg till jobbet. Alan fotar.)

Nej, nu ska jag göra knäckemacka med salami och kaffe. Ha en mysigt Fredagskväll!

Blogg-katt



Så här ser det ut just nu. Min kära kisse har tagit över min plats så fort jag reste på mig.. suck. Kanske han ville läsa det senaste i sina favorit bloggar?;) haha

Idag började jag jobba klockan 10 på Pressbyrån. Fick starta med en utbildning på över 2tim, gick riktigt bra. Klockan 12 började Moa jobba och det blev roligare. Hon fick bli min personliga lärare och visade mig både det ena och det andra. Mycket roligare att arbeta med en kompis. Fick stå i kassan lite grann så innan veckans slut ska jag kunna det galant. Övrigt av dagen har jag knaprat lussebullar och haft i det stora hela den bra första prao dag. Imorgon får jag börja samtidigt som Moa, kl15;D innan blir det en sväng på NK där Moa ska införskaffa sig sin vinterjacka.

Adios!

storm!

Alldeles strax ska jag ta t-banan till praktiken. Hoppas att jag hinner träffa Moa som börjar kl12 idag, 2tim efter mig. Är glad om jag överlever den stormen som är ute.. Önska mig lycka till.

fredagens

Fredagens outfit.

Gossip Girl

Har precis gjort en smothie med banan och choklad.. gottar mig i Gossip Girl som går på tv. Kanske mer kollar på kläderna än följer handlingen. Känner att jag vill ut och shoppa eller börja sy när jag ser alla grymt fina kläder som dom har på sig. Gillar det där som är svårt att sätta fingret på.. nä, snyggt är det. Grymt snyggt.

Har pillat med en ny header till bloggen men usch va jag tröttnar. Någon som har lust att göra det åt mig istället?

Helgen var varit annorlunda men rolig. Fredagen blev kall och konstig, vi blev körda utav en jätte gullig taxi-gubbe som lyssnade på film musiken till Mama Mia och sjöng med. Lördagen började med ett par drinkar och vin hemma hos mig tillsammans med Alan, Katta, Ellan och Moa och ganska oplanerat hamnade vi på Falken där vi lyckades göra det riktigt roligt. Kvällen slutade hemma hos Thomas som gjorde kyckling med vitlöksås till mig. Killar killar... typiskt att vilja bevisa att dom är bäst på det mesta.

Imorgon börjar en veckas praktik på Pressbyrån, Stureplan ihop med Moa. kan bli kul!


(Moa, Ellan och Katta. Väntar på tåget..)


(Moa hade jätte fina skor från Tiger)


(Moa)

Finns inga bilder på mig ifrån igår men hade fått låna världens snyggaste kjol av Moa från Whyred, under en svart tubtop och över Kattas midjekorta, marina kavaj med bronsknapar i marin stil.

sol och klackar året om, tack!


Hej hej alla glada!
Bara jag som fryser om både fingrar och tår? kanske inte.. men efter en lång promenad är det inte så konstigt att kylan smyger sig på. Får ursäkta men jag är väldigt anti det här med snö och juldekoration, iallafall i år. Nu börjar mörka tider vilket jag ogillar stakt. Visst har julen sin charm (älskar att få använda mina pälsmössor) men den tar ju upp mer än halva året och för med sig stress och depp. Mamma tycker jag låter som en pessimist, hon kanske har rätt. Haha nej nu överdrev jag lite men uschh va jag hatar att stänga in mig i varma skor och dunjacka. Vill ha sol och klackskor året om. Jag är väl inte den enda??

Denna vecka och nästkommande vecka skulle varit praktik men eftersom jag varit lat så fick det va för min del. Jag har istället spenderat mina dagar hemma hos Ellan. Vi har sett klart min SATC box och skrattade och grät om vartannat med munnen fullproppad av djungelvrål och choklad haha! Härligt.


(Ellans egna lilla kisse Saga)

Imorgon är jag bjuden på lunch hemma hos Sandra och efter det ska jag möta upp Ellan när hon slutat jobbet. På kvällen blir det ett glas vin på O´Learys med tjejerna. Ibland är livet ganska skönt..

jag, slapp?



Imorgon är det Måndag och eftersom jag har varit allt för slapp för att fixa en praktikplats för dom kommande 2 veckorna så ska jag istället äta lunch med Katta och Melissa på Hermans trädgård eller Hälsans Hus som det också kallas. Dom har helt uuuuuunderbar mat där! Har du inte provat det så är det värt ett besök. Restaurangen har tans finaste utsikt och ligger på Fjällgatan 23.

Nu ska jag dra mig mot sängen och kolla lediga jobb. har sökt två stycken cafe platsen idag så dfet är bara att vänta och se.

Natti!

Nice nails

En lugn helg hemma hos Alan. Igår somnade han och jag fick sitta med popcornskålen för mig själv när Idol började. Vem är eran favorit? Personligen gillar jag Johan stakt. Vet inte varför men han är bara så cool för sin ålder och att han har lyckats gått så långt som han gjort. Men om jag ska gissa på vem tar hem hela skiten tror jag på Anna. Hon sjungen med känsla och har något som de andra inte har. Iallafall, när Idol va slut och jag umgåtts med en helt död Alan vaknade han tillslut och skyllde på att han sovit pga av Idol och inte för att han helt enkelt va helt slut efter kryssningen som han va hemkommen från.

Idag är det en stor dag. Det är nämligen så att jag får välja film. Kan ni tänka er?! Jag, Malin Östergård ska få se Sex and the city tillsammans med Alan. Helt otroligt egentligen men jag är bara glad och överaskad.
Inte nog med det så har mina naglar fått en fixning. Gjorde förlägning för 1,5v sedan och nu gjorde hon iordning dom som behövdes. Glitter tippar med guldrand, inte illa inte! Eftersom jag sitter som hennes modell får jag detta helt gratis, ibland har man tur att känns någon som är en riktigt klippa. Naglarna är gjorda i silke för den som undrar, kan utan tvekan säga att det är det bästa materialet jag byggt upp mina naglar med någonsin.


Bilderna visar inte direkt ett rättvist resultat men men..

Jag vill gifta mig..

.. någon gång i livet. Den dagen säger jag bara.. ska allt vara perfekt in i minsta detalj.


Va säger ni? skulle jag inte passa väldigt bra i Carries bröllopsblåsa? haha
Nä, klockan är ganska mycket och jag borde sussa. Go natt gott folk!

Pulp fiction, inge för mig..

Klockan tickar och är lite sådär över 12.. Idag har jag sovit alldeles för mycket så kommer antagligen ta ett tag för mig att somna som vanligt. Om jag inte minns helt fel så laddade hjärtat mitt över lite Family Guy avsnitt till min laptop så blir väl antagligen det jag får roa mig med inatt. I värsta fall.

Idag vaknade jag upp med Alan brevid, tittade på Pulp fiction och jag sov på hans axel genom hela filmen. Inget ovanligt för att vara jag kan jag säga. Va mitt sällskap och sätt på en film så slocknar jag på noll tid. Vid 11 tiden åkte han och jag sov vidare... vaknade och Ellan kom hit efter jobbet då vi åkte till mormor och fikade. Myspys.

I mitt headset spelas just nu:
* Kanye West - Love lockdown
*The Killers - Human
*Beyonce - If i were a boy
*John Legend feat. Andre 300 - Green light

Så har du inge bättre för dig så ladda ner någon av dessa. LimeWire och jag har blivit vänner.
Imorgon vill jag gå ut, jag ska ut.

AJAJAJ

Synd om mig idag:( har fruktansvärt ont i halsen och kan knappt svälja.. Någon som har ett bättre tips än att dricka te? Jag längtar efter lite förändring eller spänning. Skulle vilja flytta hemifrån, skaffa hund, bli klar med skolan, resa resa resa och träffa nya människor och binda kontakter med i andra länder, skaffa mig erfarenheter och göra lite nya saker. Nu är det inte så att mitt liv känns tyst och lugnt, snarare tvärt om. Nä, nu ska jag fixa mig lite och åka hem till Alan. Lite senare kommer gäster hit och då ska vi vara med. Puss o hej!


stockholmsnatt

Nu har jag varit duktig. Städat och gjort iordning rummet inför imorgon då släkten kommer på besök. Mamma fyller 43 år så det ska firas. Eftersom hon läser min blogg lite då och då kan jag inte avslöja presenterna än.

Funderar på att kanske sälja min systemkamera. Det är en Nikon D60 med väska och 2G minne till.. intresserad?



Dagens låt blir Stor & Adam Tensta - Stockholmsnatt. Alan är med i den och lånade min röda frans sjal under inspelningen så leta efter den;)

lite kärlek skadar aldrig



Gomorgon, sovit gott? Känns som jag har fått lite livsglädje tillbaka. Men är fortfarande sjukt trött på vissa saker men men.. med tiden kommer det också försvinna, det är jag säker på. I vilket fall har jag världens underbaraste vänner runt om mig, jag älska er. Helt utan riktiga vänner är man ingenting. Tack för att ni finns.

Innan jag somnade igår såg jag äntligen Mama Mia! som jag har sett fram emot ganska länge men har man en kille som ogillar musikaler och "typiska Malin filmer" så har man. Inte lätt att göra sin röst hörd när det är filmtajm direkt så då får man helt enkelt se den själv. Jag tyckte den va grym rakt igenom!

Idag ska jag träffa Alan, han ska komma hit och baka med mig eftersom mamma fyller år imorgon. Puss o hej!

fre-lör

En sammanfattning om helgen.

Fredag
Bord på Vanilla med tjejerna som Maxi så snällt fixat. Slutade på 7-eleven med ett kycklingspett i bröd. (Tack för tipset)

Lördag
För andra dagen i rad försöka få ner några droppar och vi ville ut eftersom det va Katta och co. som skulle ut vilket menas med ett kul gäng. En tripp till Fellows och i kön fanns värmelampor, SMART! Jag gillade det. Slutade med att jag och Ellan va hemma hos mig vid 5 tiden och jag blev generös och gjorde en pastarätt med salami, jag har mina ljusa stunder.

Galet.

Söndag
Jag och Ellan har degat i soffan exakt hela dagen. Kollat på tv, ätit cheesckae och druckit kaffe.

Imorgon tillbaka till skolan. Det lockar inte det minsta..

 

Utgång..

igen.







fan va det svider..

dagens talang

Rubriken passar väldigt bra till mitt inlägg eftersom det är precis vad det kommer handla om.
ÅHH jag bara älskar hur en utav mina mest flitigt läsa bloggare sätter ord på känslor så att det inte känns mer än rätt, passande och perfekt. Orden faller sig på sin rätta plats och man förstår det hela precis som man känner. Händer ofta att jag känner igen mig och önskar att jag hade samma talang och känsla för att sätta ord på saker. Det är inte bara underhållande att läsa utan även riktigt vackert. Läs det själva så får ni se.

Emma heter hon, klicka här så hamnar ni bums på hennes blogg.

Största möjliga tysssstnad..

Ledsen att min bloggning får ligga åt sidan men finns lite viktigare saker just nu som går före.
Kul att se att ni läsare är lika många fortfarande trots min tystnad. Kommer snart börja igen.

RSS 2.0